- 7 Temmuz 2015
- 2.376
- 9.543
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağ ol canım bugün biraz daha iyiyimGeçmiş olsun canım.
Gayet güzel canim eline saglikKızlar alakasız ama cuma günü karı koca iki kişi misafirin var. Yapmayı düşündüğüm menü
nasıl?
Kıbrıs tatlısı
Kıymalı pide
Elmalı kurabiye
Kısır
Patlıcan köylere
Yoğurtlu makarna salatası
Tamam canim bi arkadasda kalorifer borusu silelim demisti bende yesacim gibi daha hic borusunu silmedim kaloriferinsağ ol canım bugün biraz daha iyiyim
Findikfaresi123
yattığımız yatakları silelim bir gün artık günlük ödev mi olur haftalık görev mi bilmiyorum
Toplaniriz haftaya insallah kizlarSlm kizlar bende bu hafta oldum yorgunluktan tum ev boyandi dun abla geldi tum evi temizledik yanimda kimsem yoktu bu hamile halimle maf oldum o yuzden sadece bildirim yapip cikiyorum bende bayadir bir durgunluk var grupta nazar mi degdi ne
kalorifer borusu peteklerin yanındaki mi başka boru yok bende :)Tamam canim bi arkadasda kalorifer borusu silelim demisti bende yesacim gibi daha hic borusunu silmedim kaloriferin
Tepelerde yok mu canım.kalorifer borusu peteklerin yanındaki mi başka boru yok bende :)
her sey egzersize girer. Maksat hareket olsun istedim ben. Yoksa temizlik topikinde sporun ne isi var dimi. Bir de sanki cogu insan zaten yapiyor gibime geldi. Sac killari icin ben hali fircasi aldim daha yeni. Biri demişti. Ama denemedim daha.KASIM 4.HAFTALIK GÖREVLER:
- Evdeki tüm hali ve kilimlerin altli ustlu temizlenmesi. Sac killarinin toplanmasi.
- Mutfak veya balkondaki iki eksik isin tamamlanması.dün yaptım .tezgahın üstünü telleyerek falan bi güzel temizledim. kilimini yıkamakta hep aklımdaydı onu yıkadım.
- Bakliyat stogunun kontrolu yenilenmesi ve duzenlenmesi. Ben bu hafta buyuk boy takim kavanoz almayi dusunuyorum estetik bir goruntu icin.dün elden geçirdim eksikleri liste yaptım azalan kavanozların üstünü ekledim.
- Haftalik yemek listesi olusturmak ve pazara cikmakhazırlarım şimdi.alışveriş yapıldı. cumartesi eşimle gittik pazara dünde bir liste yaptım .
- Toplamında 90 dk egzersiz
- Evi silip süpürmek dün yaptım.
- Gecmis gunluk odevlerden evinizin ihtiyacina gore yapmadiginiz 6 tanesini yapmak (Alternatifi: Geçmiş haftalık görevlerden 2 tanesini yapmak) dün çok güzel bi yemek hazırladım ailecek yemek için, ütü yaptım, kızımın odasını değiştirdik odayı batan açağı silip süpürdüm. daha da yapılacak ödevler var.
size 2 şey sorucam birincisi halı üstündeki saçları nasıl topluyorsunuz. ben sadece süpürge ile süpürüyorum birde belirli zamanlarda yıkamaya veriyorum. birde sabah akşam kızımın okula yürüyorum 10 dakika. buda egzersize girer mi? aslında bende leslie yapmayı çok istiyorum ama eve gidince işlerden kendime hiç vaktim kalmıyor.
öğlen yapmayı düşünüyordum ben de iyi oldu.
topiğin enerjisi bitti sanki.
herkes uçtu gitti.![]()
ya ben de anlamadim. Uzuldum simdi. Bir temizlik seti sordum sadece bir kisi cvp vermis. Herkes gitmis. Kendimi gemisini terkeden kaptan gibi hissetmeme sebep olmayin ya. Napsaydim herkes hastayken. :'(Evet ya topik çok hareketliydi şimdi biraz duruldu. hadi kızlar hadi kızlar kalkın![]()
olur mu hic. Devam etmek istersen kucuk bir gorev yapip devam ediyorsun.Benim yazmaya yüzüm yok çünkü geçen hafta yaptığım ödevlerin bildirimini yine unuttum. Unutma nedenimde cumartesi bebeğime bebek mevlüdü yaptım. Cumadan yatılı misafirlerim geldi. Perşembe, cuma izinliydim ve perdeler camlar koltuk altları kapılar mutfak banyo tuvalet vs vs aklınıza ne geliyorsa temizliği yapmıştım. Cuma, cumartesi ve pazar günü de misafirlerimi ağırladım. Ardından yine evimi hem toparladım hem de sildim. Nevresimler havlular yine yıkandı vs vs. Bildirimi unuttuğumdan da iki gündür bakınıp gidiyorum. Yazmaya çekindim açıkçası. Affı olur mu bilmem ama gerekçemi bildirmek istedim ben yine de.
gecmis olsun. Bu hafta sen is yapma istersen. Mazeretli sayilirsinkızlar çok hastayım ya bırakın ödevi yemek yiyecek halim yok
günaydın dün kutlayamadım öğretmen arkadaşlara ayıp olduu kızlar çok özverilisiniz gerçekten çok çok teşekkür ederim emekleriniz için
sağ ol canım yok yaptığım kadar yapıcam bugün az daha iyiyim hafta sonu misafirlerim gelecek burda gaza geliyorum iyi oluyorgecmis olsun. Bu hafta sen is yapma istersen. Mazeretli sayilirsin
yok canım annemlerde de bi tek mutfakta yukarıda vardıTepelerde yok mu canım.
Süper canım. İnşallah daha çok katılım olur da hiç kapanmaz topik.
Ben siliyorum arada parlıyorlar canım. Çok toz oluyor. Gerçi bizim sadece girişte ve mutfakta var. Sizin çoksa haftalık ödevde olur.