beni zor bulabilirsin bayrama kadar buralardayım onun dışında sürekli yokum sen mesaj at görürüm mesajı . spor topikleri takımlar kadar aktif olmuyor canım sen bir topik aç belki sana katılan olur :)mütüşlü tavsıuyeler :) :) :) hepsını degerlendırıcem sen sakın kaybolma bı yere :) :) bı de zayıf lama topıgınden mustakıl olarak spoe topıgı var mı?
beni zor bulabilirsin bayrama kadar buralardayım onun dışında sürekli yokum sen mesaj at görürüm mesajı . spor topikleri takımlar kadar aktif olmuyor canım sen bir topik aç belki sana katılan olur :)
Ben okumaya başladımGünaydın kızlar.. Yokluğumda çok kitap okudunuz mu, saldınız mı çok ama çok merak ediyorum. Hepiciğinizi çok ösledim...
Yaptıklarımızı yazarak başlayabiliriz aslındaBurasi aktif mi acaba. Cok ihtiyacim var temizlik duzen icin motivasyona.
Benimde temizlik motivasyonuna ihtiyacım var eve gidince elim kolum kalkmıyor hava sonu da yetişmiyor zaten işler . edelim ya önceden iyiydi burası artık kimse gelmiyorBu topiği tekrar aktif yapmaya katılırım
Çünkü temizlik yapmak hiç eğlenceli değil çok sıkıcı
Keşke evi düşünce gücü ile temizleyebilsek
merhaba nasılsın :)Bu topiği tekrar aktif yapmaya katılırım
Çünkü temizlik yapmak hiç eğlenceli değil çok sıkıcı
Keşke evi düşünce gücü ile temizleyebilsek
Aynen önceden iyiydi burası.Benimde temizlik motivasyonuna ihtiyacım var eve gidince elim kolum kalkmıyor hava sonu da yetişmiyor zaten işler . edelim ya önceden iyiydi burası artık kimse gelmiyor
Bunları akşam mı yapacaksın. Kaçta çıkıyorsun iştenbugün yapacağım
1/ çamaşır topla katla makineye kotları at ser
2/ banyoyu yıka düzenle halısını aç
3/ evin en nankör yeri mutfakta ne yapabilirsem bulaşık yerleştirme ocağı sil gibi
İyiyim seni gördüm daha iyi oldum. Büyüttünmü bebekleri. Kaç yaşına girdi küçükmerhaba nasılsın :)
Haftasonu kapıları silsem mi diye düşündüm, silmedim ama silmem lazım.Bugun kı 5 lım
1. Utu yapmak
2. camasır yıkamak
3. Kapı sılmek
4. Kılerı duzenlemek
5. yerlerı supurmek
1.yi ben cumartesi yaptım. Elime aldığım kendini makinede buldumBenden de bugüne bir 5'li...
1- ne kadar yıkanabilirse o kadar çamaşır yıkamak (asmak vs)
2- Mutfağı iftar sonrası derli toplu bırakmak
3- yazlık dönemde balkona geçeceğimiz için, orasını silip süpürmek (veya ne kadarı yapılabilirse)
4- Evden atılacak bir şey bulursam atmak...
5- yatak odasını süpürmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?