Ben genelde öğlene kadar yapıyorum işlerimi öğleden sonra takiliyorum arkadaşlarla falan
Asıl maratonu sen yapmışsın arkadaşım, ağlayan bir çocukla iş yapmak hiç kolay değil..Ben gelemedim bildirime(dün benim küçük hep ağlama modundaydı.kucağına al indirme dedi sürekli.öğleye kadar kahvaltı hazırladım yedik topladım okula mücver yaptım.çocuğu okula hazırladım.o ağlarken zar zor yemek yapabildim.ye topla kaldır başkada bişey yok
Temizlik biter yorgunluğu kalır bende:)
Kızlar Merhaba ben sürekli sizi dışardan takip edip sizin yaptiklarinizla gazlanip is yapan tiplerdenim ☺☺
Gel gelelim bana
Ben bes bucuk senelik evli is guc bilmezdim ama sizlerden kopya çekerek çok şey öğrendim. .birde topaç bi oğluşum var bir buçuk yaşında
Bn ise dört yıldır çalışıyorum ve bu sene şükür ev düzeni yavaş yavaş sağladım. .
Kabul ederseniz aranıza bende aranızda olmak isterim. Vee bugün izin günüm ve haftada bir gün tatilim. Dokuz saat çalışıyorum. Oğluma kV bakıo sağolsun.
Çok teşekkür ederim cnmHoşgeldiniz.Evladınızı Allah bağışlasın.misafirliğiniz daim olsun...
Ben çok erken kalkarım 7 bazen en geç 8 deİdeali bu zatende yapan yok.erken kalkınca günde bereketli oluyor.tabii aylak aylak oturmazsan benim gibi:))
Ben o saatlerde yoğun iş yapacak enerjiyi bulamıyorum kendimde.sadece ufak tefek işler .ben akşama doğru açılanlardanım.baykuş dedikleri tür galiba:))
Çok teşekkür ederim cnm
Allah da sizin gücünüzü kuvvetinizi arttirsin bol temizLikli gunler
Ben çok erken kalkarım 7 bazen en geç 8 dekeşke uyusam çok istiyorum 11 e kadar uyumayı
Bence başka bişey dile. hiç güzel bişey değil:))kabul olur pişman olursun
Artık listende şunu yaptım bunu yaptım değil yapamadım yapamadım yazarsın:))
Super canim aksam marotonu ben varim:)Amiin canım cümlemizin inşallah
Hadi kızlar akşam maratonuna.çalışan çalışmayan herkes buyursun
Saat 19 dan yatana kadar olsun .herkes ihtiyacına göre saat aralığı belirlesin
sivastrabzon Dil-i bitab K klbk33 SchonerDuft Kulis tiyatro @Mi_a CKbeautyandsheer Synonyms T Tam99 _Citlembik_ S Sifayildizi
Bulaşık çamaşır ütü Allah ne verdiyse artık.hatta yemek çay faslından sonra topluca ütü etkinliği yapalım.muhtemelen saat 21 civarı olur.ne dersiniz.herkes ütüm var ütüm var diyor:)sepeti sıfırlayalım:)
Sepeti sıfırlamak değilde, yarınki ihtiyaçları diyelimAmiin canım cümlemizin inşallah
Hadi kızlar akşam maratonuna.çalışan çalışmayan herkes buyursun
Saat 19 dan yatana kadar olsun .herkes ihtiyacına göre saat aralığı belirlesin
sivastrabzon Dil-i bitab K klbk33 SchonerDuft Kulis tiyatro @Mi_a CKbeautyandsheer Synonyms T Tam99 _Citlembik_ S Sifayildizi
Bulaşık çamaşır ütü Allah ne verdiyse artık.hatta yemek çay faslından sonra topluca ütü etkinliği yapalım.muhtemelen saat 21 civarı olur.ne dersiniz.herkes ütüm var ütüm var diyor:)sepeti sıfırlayalım:)
Ama akşamları 10 da uykum geliyor
Sepeti sıfırlamak değilde, yarınki ihtiyaçları diyelim
Hoşgeldin.. Beraber nice maratonlara o zaman ..Kızlar Merhaba ben sürekli sizi dışardan takip edip sizin yaptiklarinizla gazlanip is yapan tiplerdenim ☺☺
Gel gelelim bana
Ben bes bucuk senelik evli is guc bilmezdim ama sizlerden kopya çekerek çok şey öğrendim. .birde topaç bi oğluşum var bir buçuk yaşında
Bn ise dört yıldır çalışıyorum ve bu sene şükür ev düzeni yavaş yavaş sağladım. .
Kabul ederseniz aranıza bende aranızda olmak isterim. Vee bugün izin günüm ve haftada bir gün tatilim. Dokuz saat çalışıyorum. Oğluma kV bakıo sağolsun.
akşam sıralamasını nasıl yapyorsun bilmiyorum ama işten gelince hemen makineyi çalıştırıyorum yemek pişerken yıkanıyor çamaşır genelde hızlı programa atarım evden çıkacaksam da serip çıkarım çamaşırı eve gelince her yer toplu olur direk uyumaya gidebilirsin ..günaydın hanımlar,
dün kv de yemek yedik. sonra yürüyüş yaptık 9buçukta eve geldim o saatten sonra da iş güç hak getire. sabah evden çıkmadan bi 5 dk fırsat buldum 3 tişort 1 pantolon ütüledim. ütü bitti mi nerede? damlaya damlaya göl olurun damlata damlata gölü bitiririz versiyonu bu:)
bugün işten gelip yemek yapıp spora gidip dönüşte çamaşır yıkayıp mutfağı toplama hedefim var. tabi önce asılı çamaşırlar toplanacak birde işler bitmiyor.
allah senden trazı olsun valla hep dua ederim sbır dilerim sana şu zamanda insan kendi annesini çekemiyorBugünün bildirimini ayrı yapmak istedim.
Bulaşık makinası boşaltma,
Sineklikleri yıkama,
İki balkonu yıkama ,
Bakliyatların olduğu çekmeceler temizlik ve düzenini sağlama,
Wc yıkama,
Kuruyan çamaşırları toplayıp, katlayıp yerleştirme
Kişisel bakım..
Öğleden sonra yapmayı planladıkları ise,
Toz alma,
Kv banyosu,
Çamaşır yıkama
Ve tabii yine ders..
Kolay gelsin hepimize..
hoş geldinKızlar Merhaba ben sürekli sizi dışardan takip edip sizin yaptiklarinizla gazlanip is yapan tiplerdenim ☺☺
Gel gelelim bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?