- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
Kızlar difrize hiç kabak rendeleyip attınız mı ve pirinç bulgur mercimek gibi gıdaları buz dolabında saklayan var mı
Meyve sayılı alıyorum bugün 1 er muz ise tane ile manavdan alırım ertesi gün yiceksek alıyorum açığı çiğ badem ya da çiğ fındık ile kapatıyorum. Sebze de 2 çeşit alırım en fazla 3 çeşit yarım kilo . 2 kişiyiz. Haftanin 2 3 günü annelerde yiyoruz . Böyle yapmamın sebebi zamanında ziyan oldu sebzeler meyveler bu şekilde çöpe gitmiyor. Pirinç alıyorum mesela haftada 1 kullancam kurtlaniyor geçen sene hep attım bakliyatlari dolap en sağlamıAtmadım da saklamadım da
Ama atılırda saklanırda galiba.onları buzdolabına koyunca meyve sebzeyi nereye sıpdırcan canım
Allah kabul etsin.Günün özeti
Kahvaltı sonrası mutfak toplandı
Ev toplandı süpürüldü
1 saat spor yapıldı
Küçük doyuruldu uyutuldu
Yemek yapıldı yendi mutfak toplandı
Bayram için baklava yapıldı mutfak geri toplandı
Çay içildi tekrar toplandı bulaşık makinesi açıldı.ocak masa tezgah detaylı silindi
Elde yıkanacaklar yıkandı
Çocuklar yatırıldı
Namaz kılındı kuran okundu
Meyve sayılı alıyorum bugün 1 er muz ise tane ile manavdan alırım ertesi gün yiceksek alıyorum açığı çiğ badem ya da çiğ fındık ile kapatıyorum. Sebze de 2 çeşit alırım en fazla 3 çeşit yarım kilo . 2 kişiyiz. Haftanin 2 3 günü annelerde yiyoruz . Böyle yapmamın sebebi zamanında ziyan oldu sebzeler meyveler bu şekilde çöpe gitmiyor. Pirinç alıyorum mesela haftada 1 kullancam kurtlaniyor geçen sene hep attım bakliyatlari dolap en sağlamı
Allah kabul etsin.
Maşallah baklava bile açılmış hamarat hatun seni
Bozulmaz dimi dolapta hiç koymadım.Tedarikli hanım tebriklero zaman en doğrusu dolap oluyor
Kv ilr kaç kere yaptın . Du böreğini yapıyorsan baklavayı da yaparsın. MaşallahAmiin canım estağfirullah ne hamaratlığı
Kv ile yaptık ona yapıldı.daha hiç tek cesaret edemedim.su böreği filan yaparımda o daha masraflıya araya gider diye yanaşmıyorum:))ama denicem bigün mutlaka
Canım ben kuru bakliyatları buzdolabında saklıyorum hiçbirşey olmuyor ne sinek ne böcek. Sebzeler için düzenleyiciler aldım zaten her şeyi düzenli olarak koydugun zaman sığıyor. Yanı biz 2 kişi olduğumuz için şimdilik sığıyorKızlar difrize hiç kabak rendeleyip attınız mı ve pirinç bulgur mercimek gibi gıdaları buz dolabında saklayan var mı
Bozulmaz dimi dolapta hiç koymadım.
Sağol kuzum israfı sevmiyorum günah bulamayan çok insan verken benim çöpe atma lüksüm olamaz .
Kv ilr kaç kere yaptın . Du böreğini yapıyorsan baklavayı da yaparsın. Maşallah
Canım ben kuru bakliyatları buzdolabında saklıyorum hiçbirşey olmuyor ne sinek ne böcek. Sebzeler için düzenleyiciler aldım zaten her şeyi düzenli olarak koydugun zaman sığıyor. Yanı biz 2 kişi olduğumuz için şimdilik sığıyor
Kavanozlara mı saklıyorsun pakette mi kalıyor dolabım büyük domates konservelerimde dolapta gerçi onlar yer kaplıyor.Canım ben kuru bakliyatları buzdolabında saklıyorum hiçbirşey olmuyor ne sinek ne böcek. Sebzeler için düzenleyiciler aldım zaten her şeyi düzenli olarak koydugun zaman sığıyor. Yanı biz 2 kişi olduğumuz için şimdilik sığıyor
Bacım yaparsın bir cesaret de küçük bir tepsi yap parmaklarını yesin herkesYok canım niye bozulsun kurular zaten
Sayısı belli değil her sene 2 bayramdan 17 senede 34 bayram arada eltiylede yaptı kendide yaptı bilmiyom kısacao kadar hesap boşa gitti
Su böreğini annemden öğrendim kv de den bile güzel yaparımçok yapmakla alakalı galiba yaptıkça elin alışıyor
Kavanozda saklasam sığmaz canım böyle paketleri üst üste diziyorum. Kavanozlar sığmaz hangi birini koyacaksın ki çıkartırken de sorun olur arkadakini almak için hepsini indirmek zorunda kalırsınKavanozlara mı saklıyorsun pakette mi kalıyor dolabım büyük domates konservelerimde dolapta gerçi onlar yer kaplıyor.
Bacım yaparsın bir cesaret de küçük bir tepsi yap parmaklarını yesin herkes
Doğru diyorsun paketi ile koyarım ağzını da iyice kaparım zımba kullanırım iş yerinde öyle yapıyordum.Kavanozda saklasam sığmaz canım böyle paketleri üst üste diziyorum. Kavanozlar sığmaz hangi birini koyacaksın ki çıkartırken de sorun olur arkadakini almak için hepsini indirmek zorunda kalırsın
Paket lastiği aldım ben büzgü şeklinde değilde katlıyorum paketin boşalan kısmını sonra lastik geçiriyorum düzenli oluyorDoğru diyorsun paketi ile koyarım ağzını da iyice kaparım zımba kullanırım iş yerinde öyle yapıyordum.
Bacım yaparsın bir cesaret de küçük bir tepsi yap parmaklarını yesin herkes
Lastik daha kolay bilgi ve öneriler için teşekkür ederim canım bende öyle yapayımPaket lastiği aldım ben büzgü şeklinde değilde katlıyorum paketin boşalan kısmını sonra lastik geçiriyorum düzenli oluyor
Aynen sana da cesaret olur :)Az olunca tatlı olur mantığı
Iyi akşamlar kızlar birtek ben yazıyorum galiba yaptıklarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?