- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.771
Allah sizden de razı olsun güzel duanız ıçinAllah sizden razı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah sizden de razı olsun güzel duanız ıçinAllah sizden razı olsun
o alerji beni de mahvediyor inanki. mutluluk pasaklılık ve imanı gevremiş ama temiz bir evde oturmak arasında gidip gelmekteyim. tipik terazi burcu kararsızlığıVee günün bonusu alerjim tuttu .on yüz bin milyon kere hapşurdum:/ilaç aldım yarın sersem sersem gezmesem barii
chentiq hani biz mutlu ve pasaklı olacaktık vaz mı geçtin cancazım:))
O değil ne kadar yaparsam yapıyım hep az geliyor daha şu iş var filan diye beynimde sürekli bişeyler:))
Ben hatamı buldum .istikrarlı değilim.
olsun. her zaman çok iş diye bir şey yokaman allahım bide çocuklar vad ben senin yaptığının onda birini bile yapmamışım evi toparladım yazlık kışlık ayırdım dünden yemeğim vardı onu yedik mutfağı topladım çay sonra onu topladım bu kadar kendimden utanıyorum
bu benim aklımda gene şimşekler çaktırdı.. acaba zinciri kırmadan her gün ne yapsak ????zinciri kırmadan her gün azda olsa bişeyler yapıyorsun
ne güzel hitaplar bunlar böyleGünaydın küllü hanımlar,
Ama maşallah küllerinizi savurup, güllerinizi takmışsınız çoğunuz.
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Belli olmaz yinede bir sabah ansızın silebilirim:)))
sütüm yetiyor olumlamaları yap. böyle dedikçe kendi kendini bloke ediyorsun. ben de internetten pekmezimsi bir macun almıştım. anne sütü arttırıcı macun diye. bitkisel bir karışımdı. tadını o kadar sevmiştim ki emzirme bittiğinde bile yemeye devam ediyordum. pompa ile sürünü çekmeyi deneyebilirsin. ne kadar çok uyarılırsan o kadar çok üretirsin. ihtisas yaptım bu alanlarda. gaz sancısına acı elma yağıyla bebeğın topuklarına masaj yapabilirsin. I L U masajı yapabilirsin videolarını görürsün nette... bir de için şiştikçe gel gel yaz. burada depresyonsavar bir bacın varkubdef nasılsın canım,o zaman yazını okudum ama cevap yazamamıştım,1.5 aylık olunca görüşelim demiştin 42 günlük olduk olur mu:)gerçekten desteğe ihtiyacım var ,sütüm az, ev temizlik düzen isriyor,hamileyken epey kilo aldım sütüm az diye yememi azaltamıyorum ,yani lohusalık depresyonum devam ediyor
ben de emzirme dönemimi seviyorum. iki çocuğumda kendi kendine erkenden bıraktı. bana kalsa 3 lere kadar emzirirdim. 1 yaş civarı brıaktı ikisi de. hayırlısı olsunBol dereotu ve günde 4 litre (kusana kadar) su...
Ben 5 lt'lik tencereyle kuru incir, kuru kayısı, çekirdekli ve çekirdeksiz kuru üzüm kaynatıp suyunu içer, posasını yerdim.
Gidip de sütün olsun diye baklava vs tatlı yeme, kilodan başka bir işe yaramıyor.
Bol bol bakliyat yemelisin. pişirirken içine kimyon atarsan sana ve bebeğe gaz da yapmıyor....
o kadar özledim ki emzirme dönemlerini. Ama ikinci çocuğu istemiyorum, Allah isteyene versin.
Günaydın kül perileri
Hepiciğinizi çok seviyorum ya. Keşke bir gün buluşabilme imkanımız olsa. Yazılanları keyifle okuyorum. Birazdan da alıntılara geçerim. Öncesinde gününüzü aydın eyleyeyim dedim. Her ne kadar tükan sahibi geç de gelse
o alerji beni de mahvediyor inanki. mutluluk pasaklılık ve imanı gevremiş ama temiz bir evde oturmak arasında gidip gelmekteyim. tipik terazi burcu kararsızlığı
ben terazi olduğumdan adım gibi eminim. istersen sen bi kontrol ettirHahh ayyynı ben detaylarda boğulmamızda benziyor burcumdan şüphe etmeye başladım:))ya ben teraziyim ya da sen başak bu kadar olur
sağol canım,bir bakayım,seninde 3. yoldaymış maşallah hızlı çıktın:)Olur inşallah canım. Süt için e-bebekte satılan promalt içeceğin çok faydasını gördüm ben. Normal fiyatı biraz pahalıya geliyor ama zaman çok güzel kampanyaları oluyor. Denemek için birkaç tane alabilirsin. Günde 1 tane içiyordum ben
sağol canım ,bilgilendirdiğin içinsütüm yetiyor olumlamaları yap. böyle dedikçe kendi kendini bloke ediyorsun. ben de internetten pekmezimsi bir macun almıştım. anne sütü arttırıcı macun diye. bitkisel bir karışımdı. tadını o kadar sevmiştim ki emzirme bittiğinde bile yemeye devam ediyordum. pompa ile sürünü çekmeyi deneyebilirsin. ne kadar çok uyarılırsan o kadar çok üretirsin. ihtisas yaptım bu alanlarda. gaz sancısına acı elma yağıyla bebeğın topuklarına masaj yapabilirsin. I L U masajı yapabilirsin videolarını görürsün nette... bir de için şiştikçe gel gel yaz. burada depresyonsavar bir bacın var
sağol canım ,bilgilendirdiğin içinsütüm yetiyor olumlamaları yap. böyle dedikçe kendi kendini bloke ediyorsun. ben de internetten pekmezimsi bir macun almıştım. anne sütü arttırıcı macun diye. bitkisel bir karışımdı. tadını o kadar sevmiştim ki emzirme bittiğinde bile yemeye devam ediyordum. pompa ile sürünü çekmeyi deneyebilirsin. ne kadar çok uyarılırsan o kadar çok üretirsin. ihtisas yaptım bu alanlarda. gaz sancısına acı elma yağıyla bebeğın topuklarına masaj yapabilirsin. I L U masajı yapabilirsin videolarını görürsün nette... bir de için şiştikçe gel gel yaz. burada depresyonsavar bir bacın var
ben terazi olduğumdan adım gibi eminim. istersen sen bi kontrol ettir
ne güzel hitaplar bunlar böyle
ben de emzirme dönemimi seviyorum. iki çocuğumda kendi kendine erkenden bıraktı. bana kalsa 3 lere kadar emzirirdim. 1 yaş civarı brıaktı ikisi de. hayırlısı olsun
Günaydın kül perileri
Hepiciğinizi çok seviyorum ya. Keşke bir gün buluşabilme imkanımız olsa. Yazılanları keyifle okuyorum. Birazdan da alıntılara geçerim. Öncesinde gününüzü aydın eyleyeyim dedim. Her ne kadar tükan sahibi geç de gelse
Hahh ayyynı ben detaylarda boğulmamızda benziyor burcumdan şüphe etmeye başladım:))ya ben teraziyim ya da sen başak bu kadar olur
ben terazi olduğumdan adım gibi eminim. istersen sen bi kontrol ettir
Teşekkür ederim :))olsun. her zaman çok iş diye bir şey yok