Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tünaydın
13- 16 maratonu yapacagım isteyenler katılabilir
Kizlar yazliklari cikarip kisliklari kaldirdiniz mi?
Nasıl kaynatıyorsunuz ?Iyi akşamlar kızlar
Mutfak tezgâhımı toparlayıp tv izlemeye salona geçeceğim
Balkonlarımı yaza hazırladım bugün
Nevresim dolabını düzenledim
Mutfak dolaplarını dışını ve balkon kapısını sildim
Tezgah üstü bezlerini kaynattım 2 dk
Benim o isi yapmam lazim.Yazlıkları çıkardım kışlıkları kaldırdım.baharlık olanlar kaldı sadece
Yaptin mi spor?:) bir hevestir gidiyorum şimdilik. İnsallah kalıcı olur :))))Ooo maşallah kepenkler açılmış
Yeni haftamız hayırlı bereketli olsun
Eşimi işe gönderdim beni de uyku tutmadı ama hiç bi işte yapamıyorum çocuklar uyuyor.tembellik edip geri yatmasam bari.
Belki spor filan yaparım dur bakalım
Bende bu gün kızımla vakit geçirdim günlük yürüyüşlerimize başladık yine. Bizde sokak hayvanlarına mama bırakıyoruz gördükçe, aşılama yapıyorum şimdiden bunu parkta biraz oyalandık. Market alışverişi yaptım, sıfırdan temel gıdaları aldığım icin 750 lira gitti ama uzun süre yenecek gıdalar çoğu. Semt pazarı nerede bilmiyorum pazardan alacağım sebze meyvemi artık. Tasarruf edip birikim yapmak ta hedefim bakalım :)Iyi geceler, Pazar günü dolayısıyla kimse gelmemiş anlaşılan..
Bugünün bildirimlerim kendimle ilgili ve öncelikli;
Kızımla avm de dolaştık,
Kendime ve kızıma kitap hediye ettim,
Kızımla sahilde yürüyüş yaptık,
Eve geldikten sonra da saatlerce bahçede çay keyfiyle yaz sezonunu acti (-k)m,
Bahcemizin maskotlariyla vakit geçirdim biraz da..
Ve her güzel şey gibi, bugün de çabuk bitti..
Yarın yeni mesai başlıyor..
Güzel bir hafta olsun inşallah..
Şu an zorluk çekiyorsun ama, yeni bir keşif yapmak gibi seninki.Bende bu gün kızımla vakit geçirdim günlük yürüyüşlerimize başladık yine. Bizde sokak hayvanlarına mama bırakıyoruz gördükçe, aşılama yapıyorum şimdiden bunu parkta biraz oyalandık. Market alışverişi yaptım, sıfırdan temel gıdaları aldığım icin 750 lira gitti ama uzun süre yenecek gıdalar çoğu. Semt pazarı nerede bilmiyorum pazardan alacağım sebze meyvemi artık. Tasarruf edip birikim yapmak ta hedefim bakalım :)
Iyi geceler, Pazar günü dolayısıyla kimse gelmemiş anlaşılan..
Bugünün bildirimlerim kendimle ilgili ve öncelikli;
Kızımla avm de dolaştık,
Kendime ve kızıma kitap hediye ettim,
Kızımla sahilde yürüyüş yaptık,
Eve geldikten sonra da saatlerce bahçede çay keyfiyle yaz sezonunu acti (-k)m,
Bahcemizin maskotlariyla vakit geçirdim biraz da..
Ve her güzel şey gibi, bugün de çabuk bitti..
Yarın yeni mesai başlıyor..
Güzel bir hafta olsun inşallah..
Yaptin mi spor?:) bir hevestir gidiyorum şimdilik. İnsallah kalıcı olur :))))
Selam ha_mim cimmm bayadır yoktum geliyimmm seninle maratona havalar ısındı yazlık kışlık yapmam lazımmmUyanmış ve uyanacak olan hanımlar benimle sabah maratonuna var mısınız
09 ile 12 arası
sivastrabzon
@nergismor
Ben_olmak
areser
kubdef
Ber ra
S Sifayildizi
Yildiztozu16
A Alaikra
Littlelemon
O Ofyoruldum
@gammy
esoes1919
Dostacilisoyler
Asel09 (geçen gün mesajımı beğenmiştin katılmak istermisin)
Şimdiye kadar yatak odası ve mutfağın camını sildim.çocuk odasının ve oturma odasının camları silinip ev dip köşe temizlenecek inşallah bir mani olmazsa