Gecmisi nihayet bitirdim. Simdi gelelim cevaplara. Bir saatim kaybolmis tozlu sayfalarda
Karıştırin ben de istiyorim. Neler yazdiniz acaba
mrb hosgeldin. Bugun 5 madde belirle kendine.
saglikli mutlu ve huzurlu olun. Gozun aydın. 4. Topik bebeği oldu. Teyzesi yesin onu. Temizlik icin ya birini tut ya birinden iste. Bebekgormeye gelenler sorar yardima ihtiyacin varsa hic cekinme diye. Hemen ufak ufak seyler iste. Surabin tozunu alin su iki uc parcayi utuleyin diye. Sen sadece düzenli tutmaya ve moralini bozmamaya calis. Esinden destek al. Eger cok cikmaza girersen ama bildigin cok ama cooookkk cikmaza girersen beni etiketle. Bir trene bakar..
duydum.. ....... ............
ben de saYanlız yan tek deli benim saniyordum
A Alaikra Yalnız şunu farkettim ki iş yapmadığım günler kendimi yorgun hissediyorum
cok guzel........
offf ben de cok detaycoyom yaa. Bir de kurdan oluyor benim temizliklerde. Of ki ne of
benim kiz 7 yaşında. Gobegi hala cekmecemde. Hala sansim var mi. Karar vermedim bir turlu ne yapsam diye
topiklerden haberlesmedoginixde hangi kanallardan haberlesiyorsaniz soyleyin de biz de dahil olalim lutfen
ben de cok ozledim seni. Etiketlere de gelmedkn hic
iyi fikir diyecektimmmmm kiiiiiii
..... bu mesajı okudum
Bence de verelim. Badisini elinden alalim. Ona en buyuk ceza olur. Badisiz kalsin da gorsun gununu. Baskasiyla kertelim baskani
kurunun yaninda yas da ornegine az kaldi
ben de tam tersiyim
Aaaa hatika bir fikir
Siirini yazar misin rica etsem
bunu da cok begendim
buna da bayildim