- 29 Aralık 2017
- 621
- 1.805
- 39
maratona gelen olur mu?
sivastrabzon ha_mim @klbk33 CKbeautyandsheer chentiq @busaattebaskakimgelir?
Ben geliyorum.bitince gün içinde yaptılari mi da yazarım ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maratona gelen olur mu?
Benim tam inzivaya çekildiğim ve evdeki herkesin yattığı saatler..maratona gelen olur mu?
sivastrabzon
ha_mim @klbk33 CKbeautyandsheer chentiq @busaattebaskakimgelir?
maratona gelen olur mu?
Selam Kızlar nasılsınız, doğum yapalı 18 gün oldu, gelenden gidenden evin düzeni afedersiniz pompok oldu:) Evi nasıl düzene oturturum bilmiyorum evi gördükçe ruhum daralıyor, sezeryan olduğum için evi temizliyecek kadar iyi de hissetmiyorum kendimi en azından çeki düzen verebilsem bari, ufak tefek adımlarla başlamak istiyorum bir ucundan işlerin, bebeğinde gazı oluyor zırt pırt ağlıyor extradan 2 de çocuk var tabi ne yapayım fikir verin kızlar
Günaydın hoşgeldin.Günaydın kızlar sizi çok özledim.
Burayı çok boşladım tabi evi de..
ne olacak bu halim bilmiyorum dip bucak temizlik yapmam lazım
Günaydın hoşgeldin.
Dert etme bir ucundan başlayınca gerisi gelir.. geldin ya beraber daha kolay olur..
Kolay gelsin..
Bugün başla işte, cam siliyoruz bu hafta. Katıl bize..Hoşbulduk canım. Ay insallah başlarım bir ucundan tembellik tembellik nereye kadar
Bugün başla işte, cam siliyoruz bu hafta. Katıl bize..
Evet, tüm evin camları.. dün ya da salı günü başladı ..bir hafta süresi var. Ben şu an devam ediyorum . Sen de geç kalmış sayılmazsın..Tüm evin camlarını mı ne zamana kadar süresi var
pazar gecesi sonTüm evin camlarını mı ne zamana kadar süresi var
Tüm evin camlarını mı ne zamana kadar süresi var
Evet, tüm evin camları.. dün ya da salı günü başladı ..bir hafta süresi var. Ben şu an devam ediyorum . Sen de geç kalmış sayılmazsın..
Ben yanlış hesaplama yapmışım bir hafta deyince haftaya salı bitiyor sandım..pazar gecesi son
oylede olur farketmez canım :)Ben yanlış hesaplama yapmışım bir hafta deyince haftaya salı bitiyor sandım..
oylede olur farketmez canım :)
Ollleeeyyyoylede olur farketmez canım :)
o zaman kış girerken olsun malum bayram falan var sılemeyebılırızyapmışken çalışanlar için haftaya pazar yapın belki ben de evde olursam katılırım
yok mu arttıran
Ben yapacakları mi şimdi yazayım o zamanmaraton?
15.00 kadar