Küllerden Doğmak Vol.2

Bu arada Ben c.tesi pazar yaptıklarımı yazayım.

C.tesi
-Sabah kızın kahvaltısını yedirdim.
-Doktor randevusuna gittim.
-Pazara uğradık.
-Eve gelip geç kahvaltı ettim.
-Yemek yaptım.
-Yeşillikleri yıkadım
-Balık almıştık, onları pişirdim. Salata ile yedik.
-Bulaşıklar yıkandı.
-Çay faslı ardından gün bitti.

Pazar
-Sabah kahvaltı ardından mutfak toplandı. Tezgah-masa silindi.
-Tüm ev süpürüldü
-Tüm ev silindi.
-Tüm evin tozu alındı.
-Çamaşır yıkandı, asıldı.
-Çamaşır makinesi çekilerek banyo silindi.
-Duşakabine su tutuldu. Kovalar yıkandı.
-Klozet+Lavabo ovuldu.
-Banyo aynası silindi.
-Portmanto aynası silindi.
-Dışarı çıkıldı, sahile kumsala gidildi. günün tadı çıkarıldı.
-Eve gelince kız yıkandı, duşa girildi.
-Kız uyudu, kalkınca doyuruldu.
-Oyun oynandı, uyku saati gelince yatıldı.

Temizlik en büyük sorunum ev şuan berbat :KK43:
Oturma odam mutfak yatak odası wc banyo çamaşırlar hepsi berbat durumda :/ öyle ki evliliğim sallantıda girdi bu yüzden hep dik tuttum kuyruğu hep ama bıraktım kendimi son 2 3 aydır :KK43:ama hep içime atmışım herşeyi
Ben oldum olası sevmedim aslında temizliği daha oyun çağında Mutfaga ve temizlik Bahçe çocuk bakımına koştum evin büyük kızıydım annem yetisemediğinden mi yoksa iş ögreneyim diyemi bilmem her işe koşturdu
Evlenip rahata eriştim gibi oldu evde bir eşim bir ben vardı
Şimdi yetemiyorum eve işlere ..
Eşim geçen gece artık çeki düzen ver yoksa bitecek yıkılacak yuvamız ben eve misafir gelmesin diye kırk takla atmak istemiyorum annem ve teyzemlerin karın çok pis demelerini duymak istemiyorum savunacak bişey de bulamıyorum
Benide aranıza alın yardım edin
Canım yaa sorun sadece temizlik mi olan o olsun başka bişey olmasında buraya takıl bak nasıl düzene gireceksin kimsenin dört dörtlük değil ama bir şekilde toplarmaya çalışıryoruz...buranın katkısı bize fazlasıyla oldu...yapacağın ilk iş hergün bu topiğe gir bizlere yaz ufak ufak başlayalım ipin ucunu tutmaya ipin ucu kaçmışta olabilir yakalarız sen merak etme

Günayyyydınnnnn dışarda mis gibi bir hava var üzerimizdeki bu mislinliği atmak için bir sebep olsun bizeeee (bana) benimle Bugun temizlik yapacak Pazar gününün ardından dağılan evi toparlamaya gelecek küldaşlarım Bugun sınırsız maraton var buyrun gelinnnn
ha_mim ha_mim K klbk33 K klbk33 CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer Dostacilisoyler Dostacilisoyler S Sifayildizi sivastrabzon sivastrabzon Turkuvaz- Turkuvaz- cnntrm cnntrm

Aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarıda ekleyin

/USER] CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer Dostacilisoyler Dostacilisoyler S Sifayildizi sivastrabzon sivastrabzon Turkuvaz- Turkuvaz- cnntrm cnntrm

Aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarıda ekleyin[/USER][/QUOTE] K klbk33

Temizlik en büyük sorunum ev şuan berbat :KK43:
Oturma odam mutfak yatak odası wc banyo çamaşırlar hepsi berbat durumda :/ öyle ki evliliğim sallantıda girdi bu yüzden hep dik tuttum kuyruğu hep ama bıraktım kendimi son 2 3 aydır :KK43:ama hep içime atmışım herşeyi
Ben oldum olası sevmedim aslında temizliği daha oyun çağında Mutfaga ve temizlik Bahçe çocuk bakımına koştum evin büyük kızıydım annem yetisemediğinden mi yoksa iş ögreneyim diyemi bilmem her işe koşturdu
Evlenip rahata eriştim gibi oldu evde bir eşim bir ben vardı
Şimdi yetemiyorum eve işlere ..
Eşim geçen gece artık çeki düzen ver yoksa bitecek yıkılacak yuvamız ben eve misafir gelmesin diye kırk takla atmak istemiyorum annem ve teyzemlerin karın çok pis demelerini duymak istemiyorum savunacak bişey de bulamıyorum
Benide aranıza alın yardım edin
Her 5 is yapmakla basla. Gerisi gelecektir. Burada bize takil.

Bugun senin icin bir baslangic olsun. Haydi simdi kalkiyorsun. Ilk isin mutfagi toplamak. Sonrada sagda solda kiyafet kagit kitap vss ne varsa herseyi yerlerine kaldirman. Gereksizleri atmayi unutma. Once giysilerden basla ve kirlileri makinaya atmayi unutma. Mutfagi toplarken ver eline boya senin gozetiminde resim yapsin cocuk. Ver eline yiyecek yesin. Onunla konusmayi ihmal etme.:KK200: Ilgi goren cocuk mutlu cocuktur.
Günayyyydınnnnn dışarda mis gibi bir hava var üzerimizdeki bu mislinliği atmak için bir sebep olsun bizeeee (bana) benimle Bugun temizlik yapacak Pazar gününün ardından dağılan evi toparlamaya gelecek küldaşlarım Bugun sınırsız maraton var buyrun gelinnnn
ha_mim ha_mim K klbk33 CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer Dostacilisoyler Dostacilisoyler S Sifayildizi sivastrabzon sivastrabzon Turkuvaz- Turkuvaz- cnntrm cnntrm

Aksam katilip kalan isleri yapacagim. Havanin pozitif etkisi bana da yansidi.:21::KK68:

Yapılacaklar
1. Mutfak toplanacak+
2. Yemek yapılacak+
3. Dağınıklık toplanacak+
4. Ev süpürülecek+
5. Yerler silinecek+
6. Toz alınacak. :KK43:
7. Çamaşır yıkanacak+
8. Ütü yapılacak :KK43:
9. Çocuklar yıkanacak +
10. Kişisel bakım yapılacak+
11. Wc, lavabo yıkanacak+
12. Banyo temizlenecek :KK43:
13. Balkon yıkanacak :KK43:

Merhabaa benim gibi güneş enerjisi ile çalışan hanımlar.maalesef bu seferde enerji var sular yok.mutfak fena halde.yapacaklarım kısıtlı:işsiz:neyse olduğu kadar.hava güzel bizde kızımla gezeriz biraz.bi 5li yazayım yinede

1.Mutfak toplanacak(en zoru buuuu)
2.ev toplanıp süpürülecek
3.toz alınacak
4.pazar yapılacak
5.yemek yapılacak

Akşam sular gelirse banyo wc yıkanacak.mutfak elden geçecek.

Yapılacaklar
1. Mutfak toplanacak+
2. Yemek yapılacak+
3. Dağınıklık toplanacak+
4. Ev süpürülecek+
5. Yerler silinecek+
6. Toz alınacak. :KK43:
7. Çamaşır yıkanacak+
8. Ütü yapılacak :KK43:
9. Çocuklar yıkanacak +
10. Kişisel bakım yapılacak+
11. Wc, lavabo yıkanacak+
12. Banyo temizlenecek :KK43:
13. Balkon yıkanacak :KK43:

Kalanları bugün yaparsın canım:KK66:

Merhaba :KK54:
Sizi okuyunca yapmam gerekenler aklima geliyor . Bende ev isleri konusunda muzdaripim.Bu konuyu daha sık takip edip bildirim yapmam lazım.
Beni en çok yoran fazlalıklar :olamaz: Kitap ve kıyafet fazlalıkları . Yarın başlayacağım elemeye
Benim bugünkü 5li :
1.Ortalık toplanacak ✓
2.Çamaşırlar katlanacak ✓
3.Baza içi düzenlenecek ✓
4.Bulaşıklar yıkanacak
5.Yemek yapılacak

Akşam için ÇAMAŞIR maratonu yapacağım. Gelen buyursun.:duduk:

ben ÇAMAŞIR KATLAYACAĞIM.

Çamaşır ile ilgili her iş kabulümdür.

Ben haftasonu 4 makine çamaşır yıkadım hepsi dün katlandı yerleştirildi.ütülenecekler ayrıldı.çocukların okul kıyafetleri ütülendi sadece.sana kalan 1 postayla eşlik edebilirim canım

@yagmur559 ve Turkuvaz- Turkuvaz- hoşgeldiniz arkadaşlar.ziyaretiniz daim eliniz mahir eviniz her daim temiz ve düzenli olur inşallah:21:

Bu arada benim badi yine yok ortalarda. Ben_olmak Ben_olmak canım nerdesin yaa.böyle olur muu.sen beni sevmiyor musun sen beni beğenmiyor musun :KK43:( sizin oralara bahar gelmedi mi:işsiz:

şimdiye kadar yaptıklarım
sabah 12 de uyandım o yüzden ilk önce kahvaltı hazırladım
sonra oturma odasını topladım
tv yi ve sehpayı silip odayı süpürdüm
çöpleri dışarı bıraktım
yatak odasındaki tüm kirlileri topladım
yorganları düzenleyip katlayıp kaldırdım
agrım başladı 5 dk dinlenip diger işleri yapacagım

şimdiye kadar yaptıklarım
sabah 12 de uyandım o yüzden ilk önce kahvaltı hazırladım
sonra oturma odasını topladım
tv yi ve sehpayı silip odayı süpürdüm
çöpleri dışarı bıraktım
yatak odasındaki tüm kirlileri topladım
yorganları düzenleyip katlayıp kaldırdım
agrım başladı 5 dk dinlenip diger işleri yapacagım

Bence gayet de iyi bir başlangıç.
Belki elinden geldiğince erken kalkmaya çalışabilirsin. O zaman daha motive oluyor insan.

Hosgeldin. Nasilsin? Uzun zamandir yoktun. Seni gormek güzel.:KK200::nazar:

Aslında bir yıldır yokum :) Tabi bu arada epey dağıldım. Toparlanmak için gaza ihtiyacım var :)) Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın? Buraya gelince özlediğimi farkettim...

ha_mim ha_mim K klbk33 CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer Dostacilisoyler Dostacilisoyler S Sifayildizi sivastrabzon sivastrabzon Turkuvaz- Turkuvaz- cnntrm cnntrm

Canım yeni işten geldim. Şuanda neyi nasıl yapıyorsunuz açıklar mısın bana? Günlük ödev var mı yok mu tam anlayamadım :KK43: Odak noktası vs yazılmış en son aralık ayında:işsiz: Mevcut sistemi bir açıklasan hayra girersin kuzum :KK15:

Çamaşır olayına dahil olurum. Zira tonla ütüm var birikmiş:halay:

Günaydın hepinize Teşekkür ederim birazdan yapabildiğim işleri yazacağım[/QUOTE

İyi aksamlar herkese.. Bugun camasir yıkadım, yatana kadar kurursa ben de toplayarak katlayarak katılirım..
@yagmur559 , @turkuvaz- hoşgeldinjz..:KK24: @cnntrm sen bizden eskiymissin, sen de topiğine hoşgeldin.. İnsallah simdiki halini begenmissindir..:KK24:

Ve bugünün verimi:
Bulaşık makinası boşaltmak,
Çamaşır yıkayıp asmak,
Sabahtan akşam yemeğini, öğlene çorba yapmak,
Kv. İlaçları olan orta sehpayı toparlayıp asıl görevine iade etmek,:KK70:
Bir çekmece düzenlemek,
Kv. Ve alt komşuya kahvaltı hazırlayıp eşlik etmek,
Kv. İlaçları vermek ve bahçeye çıkarmak..
Mutfak yerlerini silmek..

İnsallah yarin daha verimli geçer, yağmur var dediler ama...
Bu arada @ha_mim profil fotona bayıldım, çok güzel olmuş. Düelloya da bir ara uğrayacağım, ipimi aldım...:spor:

X