Küllerden Doğmak Vol.2

Hanimlar ben geldim kisa bir aradan sonra cok sayfa birikmis okuyamadim.yarin gunluk odevle baslarim insallah aktif olmaya S Sifayildizi badim buralarda misin?

Buradayım Yildiztozu16 yazmasamda okuyorum dün bildirim yapmadım. Çocuklar hasta gece daha da arttı. Şimdi çorba yapcam bol limonlu inşaallah şifa olur.

Tünaydınnnn
12.00-14.00 maraton var mı gelen ?

Günlük 5 li

1- kızın odası süpürülüp silinecek

2- oğlanın odası süpürüp silinecek

3- banyo wc temizlenecek

4- ortalık toplanacak

5- çamaşır yıkanacak

Tünaydın ..
Buradayım Yildiztozu16 yazmasamda okuyorum dün bildirim yapmadım. Çocuklar hasta gece daha da arttı. Şimdi çorba yapcam bol limonlu inşaallah şifa olur.
Çok geçmiş olsun canım ... kendine dikkat et, sen de hasta olma onlara lazımsın..

Benim maratonun şimdi bitti oturuyorum. Kv. Uyuyor şu an, kalkınca katilabilirim ama, saat uyar mı bilmem..

Bulaşık makinasını açtım, boşalacak,
Oturma odası camları silindi, perdeler makinada (bir de battaniye attım yanına) yıkanıyor,
Dün görümcemin getirdiği tv. Tozunu aldım, kurdum, (dünkü kurduğumuz salondaki tv ile geleni değiştirdik, salondakini oturma odasına taşıdık)
Oturma odasını tv ye göre yeniden düzenledim bayağı vaktimi aldı..
Düzenlerken tozunu da aldım..Günluk ödev de aradan çıkmış..

Kızlar birşey danışacağım. Bugün normalde akşama kahvaltılık çıkaracaktım hesapta komşunun günü vardı biz de gidecektik ondan.. dünden patates dograyip haşladım, bu sabah yeşillikler dogradim ama karıştırmadım. Iptal olmuş sanırım. Bayağı da (bir tencere) patates var. Onları değerlendirip akşam kendimize yaparım diye düşündüm. Bir de domatesli makarna yaparım dedim. Ama yanına pratik ana yemek (doyurucu bir aperatif daha olabilir ) ne yapabilirim, birşey gelmedi aklıma ..

Son düzenleme:
Yanina corba yeterli olur bence

areser benim maraton bitti;

Bulaşık makinasını boşalttım,
Ocağın demirlerini, düğmelerini de atmıştım makinaya, ocağı silip yerlestirdim,
Kv. Kahvaltısını ve ilaçlarını verdim,
Perdeleri ve battaniyeyi astım,
Biraz tv. Özledim ve kk da gezindim..
Ve sooonnn...

sivastrabzon
Teşekkür ederim.

Eğer yapmadiysan tereyagli sarımsaklı tarhana çorbası yap yada mercimek çorbası.

Kızlar maratona katılmadim çocuklarla ilgilendim şimdi mutfağı toplayıp yemek yapmam gerekiyor

Benim maraton biraz gecikmeli başladı komşum kahveye çıktı yaptıklarım

Mutfagı toparladım
Makineye çamasır attım
Kızımın odasını dio köşe süpürdüm koltuğunu çektim yerleri elimle sildim toz aldım
Gardolap üstünü sildim
Kapısını sildim cam önünü sildim
Nevresimlerini değiştirdim

Oğlanın odasının camını sildim
Yerleri süpürürüm sildim toz aldım
Gardolap üstünü sildim kapısını sildim

Holün halısını süpürdüm kaldırdım
Benim misafir masam holde duruyor onu çekip altlarını sildim süpürdüm
Aynaları sildim

Mutfagı ve salonu süpürdüm

Banyoyu yerlerini sildim lavabo wc temizledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…