- 29 Aralık 2017
- 621
- 1.805
- 39
Hanimlar ben geldim kisa bir aradan sonra cok sayfa birikmis okuyamadim.yarin gunluk odevle baslarim insallah aktif olmaya S Sifayildizi badim buralarda misin?
Cok gecmis olsun badimBuradayımYildiztozu16 yazmasamda okuyorum dün bildirim yapmadım. Çocuklar hasta gece daha da arttı. Şimdi çorba yapcam bol limonlu inşaallah şifa olur.
BuradayımYildiztozu16 yazmasamda okuyorum dün bildirim yapmadım. Çocuklar hasta gece daha da arttı. Şimdi çorba yapcam bol limonlu inşaallah şifa olur.
Cok gecmis olsun badim
azıcık zencefil de koy çorbanın içine.
Geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorumBuradayımYildiztozu16 yazmasamda okuyorum dün bildirim yapmadım. Çocuklar hasta gece daha da arttı. Şimdi çorba yapcam bol limonlu inşaallah şifa olur.
Çok geçmiş olsun canım ... kendine dikkat et, sen de hasta olma onlara lazımsın..BuradayımYildiztozu16 yazmasamda okuyorum dün bildirim yapmadım. Çocuklar hasta gece daha da arttı. Şimdi çorba yapcam bol limonlu inşaallah şifa olur.
Benim maratonun şimdi bitti oturuyorum. Kv. Uyuyor şu an, kalkınca katilabilirim ama, saat uyar mı bilmem..
Yanina corba yeterli olur benceTünaydın ..
Çok geçmiş olsun canım ... kendine dikkat et, sen de hasta olma onlara lazımsın..
Benim maratonun şimdi bitti oturuyorum. Kv. Uyuyor şu an, kalkınca katilabilirim ama, saat uyar mı bilmem..
Bulaşık makinasını açtım, boşalacak,
Oturma odası camları silindi, perdeler makinada (bir de battaniye attım yanına) yıkanıyor,
Dün görümcemin getirdiği tv. Tozunu aldım, kurdum, (dünkü kurduğumuz salondaki tv ile geleni değiştirdik, salondakini oturma odasına taşıdık)
Oturma odasını tv ye göre yeniden düzenledim bayağı vaktimi aldı..
Düzenlerken tozunu da aldım..Günluk ödev de aradan çıkmış..
Kızlar birşey danışacağım. Bugün normalde akşama kahvaltılık çıkaracaktım hesapta komşunun günü vardı biz de gidecektik ondan.. dünden patates dograyip haşladım, bu sabah yeşillikler dogradim ama karıştırmadım. Iptal olmuş sanırım. Bayağı da (bir tencere) patates var. Onları değerlendirip akşam kendimize yaparım diye düşündüm. Bir de domatesli makarna yaparım dedim. Ama yanına pratik ana yemek (doyurucu bir aperatif daha olabilir ) ne yapabilirim, birşey gelmedi aklıma ..
Maratona uyuyarak katilacagim :) sagolsun oglum 1.5 saat ancak uyudum gece simdi uyudu ben de yatiyorum kalkinca benjm de maraton yapmam lazım
Sağol canım, teşekkür ederim ..Yanina corba yeterli olur bence