- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 49
Okudum canım akşam namazdan sonra da okurun inşkızlar bir maruzatım var sizlerden...
Eşimle aramda ne var bilmiyorum ama düzelmesi için dua okur musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum canım akşam namazdan sonra da okurun inşkızlar bir maruzatım var sizlerden...
Allah razı olsun. Ağzınıza sağlık .Okudum canım akşam namazdan sonra da okurun inş
Davet edersen cay maratonuna geleyim :FCamasir katlandi
Daginiklik toplandi
Yemek yapildi
Bulasik yikandi
1 mak camasir yikanicak
Bulasik mak calistirildi
Salata malz yikandi
Cayim da yapildi
bahsetmek ister misin? Allah kolaylik versin. Kasinin iki arasinda biraz alnina dogru tam ortada bir nokta var. Oraya bakarak ya vedud ya vedud esmasini cek. Sanki oraya dogru ufluyormussun gibi.kızlar bir maruzatım var sizlerden...
badini ozlemek konusunda yalniz degilsin.. ben de ozledim. Bu aralar ben de pek iyi degilim. Boyle zamanlarda gecmesini mi beklersin yoksa ustune mi gidersinbu aralar ruh halim de iyi değil hiç yazamıyorum buraya sadece ödev yazıp çıkıyorum..bu günlerde geçer inşaALLAH tekrar daha aktif olacağım günler gelecek...mutfağı bitireceğim inşaALLAH( rıh halim temizliğe engel değil şükür hatta yaptıkça iyi bile geliyor ama yavaş ilerliyorum sıkıntım o )
Badimden de hiç haber yok onu da özledim @ha_mim
badini ozlemek konusunda yalniz degilsin.. ben de ozledim. Bu aralar ben de pek iyi degilim. Boyle zamanlarda gecmesini mi beklersin yoksa ustune mi gidersin
Gel gelDavet edersen cay maratonuna geleyim :F
Gunlerdir girmemis insallah iyidir bende merak ettim simdiBenimde tam itmedi çok mutfak eşyam var hepsini yıkayıp çoğunu ince işçilikle kurulayıp koydum ama bitiremedim malesef bu aralar ruh halim de iyi değil hiç yazamıyorum buraya sadece ödev yazıp çıkıyorum..bu günlerde geçer inşaALLAH tekrar daha aktif olacağım günler gelecek...mutfağı bitireceğim inşaALLAH( rıh halim temizliğe engel değil şükür hatta yaptıkça iyi bile geliyor ama yavaş ilerliyorum sıkıntım o )
Bir sonra ki odak noktosı için oturma odası diye konuşmuştuk
Benim oyum oturma odasına kubdef chentiq
Badimden de hiç haber yok onu da özledim @ha_mim
Badikim :*badini ozlemek konusunda yalniz degilsin.. ben de ozledim. Bu aralar ben de pek iyi degilim. Boyle zamanlarda gecmesini mi beklersin yoksa ustune mi gidersin
cozulmeyecek sorun yoktur insallah cozersin anlatmak istersen iyi dinleyicileriz bizÜstüne gidecek kadar değeri yok içimde artık birçok kişinin..çok konuştum,çok anlattım,dikkate alınmadım,hep aynı yerden vuruluyorum..vurulma kısmına alıştım aslında ama giderek ağır geliyor saf yerine konulmak..geçer elbet geçecek sonra yine olacak yine dibe düşücem yine geçicek..ömür böyle geçecek..ALLAH hepimizi ıslah eyleye yola getire yoldan çıkarmıya duasıyla...
Eskiden olsa dayanamaz üstüne giderdim.. artık üstüne gitmeye bile dayanamıyorum..
cozulmeyecek sorun yoktur insallah cozersin anlatmak istersen iyi dinleyicileriz biz
bahsetmek ister misin? Allah kolaylik versin. Kasinin iki arasinda biraz alnina dogru tam ortada bir nokta var. Oraya bakarak ya vedud ya vedud esmasini cek. Sanki oraya dogru ufluyormussun gibi.
Bir de rum 21 ve meryem 96 yi da oku. Arapca bilmiyorsan ac youtube dan dinle. Sakin arapcanin turkce okunusundan okumaya calisma.
Ayrica diline el kerim ismini vird edinebilirsin. Allah senin ve benimle birlikte cumlemizin yuvasina huzur mutluluk ask saglik tutku baglilik paylasim ve deger versin.
Günaydın herkese :)
Sabah kahvesi içiyorum kızımla
Ütü yapmam lazım
Maraton varmı
Canım teşekkür ederim. Arapça okumayı biliyorum ama tam teşekküllü değil benim öğrendiğim. Gene de çabalarım olmadı dinlerim.
Bahsedilecek konu olsa bahsederim. konu olacak bir şey olmadığından saçma sapan şeylerden sürekli bir şeyler çıkıyor ve ne kadar küs kalırsak o kadar süre ayrı yatıyor (özellikle buna uyuz oluyorum). Mutlaka bir şey var gibi geliyor bana. Ya birinin nazarı ya birinin gözü ya birinin büyüsü vs.
Kimi bulsam okutuyorum. Kendim becerebildiğim kadar okuyorum. Ayetel Kürsi zaten dilimde hep!
Bilmiyorum. Herkese huzur versin Rabbim.