- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.771
Bunun için kubdef in bir karışımı vardı sanırım, ama unjttum. Bekle o yazarAnkastre fieinin icini nasil temizliyorsunuz kizlar
Fan tarafini falan ozellikle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunun için kubdef in bir karışımı vardı sanırım, ama unjttum. Bekle o yazarAnkastre fieinin icini nasil temizliyorsunuz kizlar
Fan tarafini falan ozellikle
@Sifayildizi geçmiş olsun. Keyifsizsen zorlama kendimi iş icin, ne kadar yaparasn..
Ben de şimdi maratona giriseceğim. 9.30 dan 11.00 a kadar..@3Milyar750Milyon, Dostacilisoyler @Sifayildizi (hastaysan katılma) Yildiztozu16 kubdef areser , @ha_mim chentiq , @irmak777, Sahihuban , Mia- @nergismor @klbk33 , CKbeautyandsheer gelen var mı?
Adini unuttuğum varsa kusura bakmasın. Kalabalıklaşınca unutma oluyor..
şimdi işteyim :)@Sifayildizi geçmiş olsun. Keyifsizsen zorlama kendimi iş icin, ne kadar yaparasn..
Ben de şimdi maratona giriseceğim. 9.30 dan 11.00 a kadar..@3Milyar750Milyon, Dostacilisoyler @Sifayildizi (hastaysan katılma) Yildiztozu16 kubdef areser , @ha_mim chentiq , @irmak777, Sahihuban , Mia- @nergismor @klbk33 , CKbeautyandsheer gelen var mı?
iş yerindeyim :)@Sifayildizi geçmiş olsun. Keyifsizsen zorlama kendimi iş icin, ne kadar yaparasn..
Eki Görüntüle 2097180
Kızlar, siparişlerimi teslim ettim. Umarım hayırlı satışlarım olur.
Dualarınızı bekliyorum.
Geldimmm badimmm kadını bekliyorum o gelene kadar evi toparlıyım13.00 / 14.00 maratonuu
Tam bir profesyonel çalışma olmuş herşeyiyle.. Ellerine sağlık, hayırlı işler..Eki Görüntüle 2097180
Kızlar, siparişlerimi teslim ettim. Umarım hayırlı satışlarım olur.
Dualarınızı bekliyorum.
Vayy kalbimiz ne temizmiş badim @nergismor biz de öyle karalaştırmıştık, hatta başlıyoruz bile..