Küllerden Doğmak Vol.2

@Sifayildizi geçmiş olsun. Keyifsizsen zorlama kendimi iş icin, ne kadar yaparasn..
Ben de şimdi maratona giriseceğim. 9.30 dan 11.00 a kadar..@3Milyar750Milyon, Dostacilisoyler Dostacilisoyler @Sifayildizi (hastaysan katılma) Yildiztozu16 Yildiztozu16 kubdef kubdef areser areser , @ha_mim chentiq chentiq , @irmak777, Sahihuban Sahihuban , Mia- Mia- @nergismor @klbk33 , CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer gelen var mı?
Adini unuttuğum varsa kusura bakmasın. Kalabalıklaşınca unutma oluyor..

Ben iş yerindeyim burda yapılacak işlerim var yapabilirim veeee yapıyorummm
kolay gelsin herkese...

@Sifayildizi geçmiş olsun. Keyifsizsen zorlama kendimi iş icin, ne kadar yaparasn..
Ben de şimdi maratona giriseceğim. 9.30 dan 11.00 a kadar..@3Milyar750Milyon, Dostacilisoyler Dostacilisoyler @Sifayildizi (hastaysan katılma) Yildiztozu16 Yildiztozu16 kubdef kubdef areser areser , @ha_mim chentiq chentiq , @irmak777, Sahihuban Sahihuban , Mia- Mia- @nergismor @klbk33 , CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer gelen var mı?
Adini unuttuğum varsa kusura bakmasın. Kalabalıklaşınca unutma oluyor..
şimdi işteyim :)
akşama var planalrım ancak kayınvalidem ben de olduğu için ev ve yemek işleri bir süreliğine onda :)

IMG_20180114_150338_958.jpg

Kızlar, siparişlerimi teslim ettim. Umarım hayırlı satışlarım olur.
Dualarınızı bekliyorum. :KK66:

Ev toplandi
Bulasik makinasi boşaltıldı yenisi dizildi
Ev havalanip cocuk vebyatak odalari ayrintili duzeltildi
Biber dolması yapildi
Cocukla ilgili isler yapildi
Mutfak cekmeceler silinip duzenlendi
Odev ne kizlar

Küldaşlar ha_mim bacım bir kaç gün buralarda olamayacakmış ödevleri verirmisin diye bana yazdı chentiq chentiq onaylarsa veririm tabi ki

chentiq chentiq görüp cevaplayana kadar günümüz boş geçmesin buzdolabı temizliği yapalım derim ben hem odak noktalı bir görev olur ne dersiniz ?
Vayy kalbimiz ne temizmiş badim @nergismor biz de öyle karalaştırmıştık, :KK5: hatta başlıyoruz bile..:temizlik:

X