E dinlenelim biraz zaten, olmaz mı?Ben mutfak diyorum :)
küldaşlar şimdiden karar verelim sonra orasımı burasını derken 1-2 gün geçiyor biz netleştirene kadar! Ne dersiniz ?chentiq ha_mim 3 Milyar 750 Milyon ( kız ne zor adın var bakabaka yazdım inanki :) ) kubdef sivastrabzon S su-doku p_ritha ve diğer küldaşlar ( sadece bu sayfada görebildiklerimi etiketledim diğerleri alınmasın )
eşime kızıp cekmeceyi komple döktüm saçtım, sonra topladım.. sayesinde günlük ödevi bilmeden yapmış oldumÇekmece düzenlemek canım
Bursada cesme suyunun icinde Aliminyum tespit edilmis gecenlerde haberlerde okumuştum en azindan icmesemde cayi yemegi falan cesme suyuyla yapiyordum artik sadece temizlik amacli kullanıyorum yemegide dissaridan aldigim su ile yapiyorum
Ben mutfak diyorum :)
küldaşlar şimdiden karar verelim sonra orasımı burasını derken 1-2 gün geçiyor biz netleştirene kadar! Ne dersiniz ?chentiq ha_mim 3 Milyar 750 Milyon ( kız ne zor adın var bakabaka yazdım inanki :) ) kubdef sivastrabzon S su-doku p_ritha ve diğer küldaşlar ( sadece bu sayfada görebildiklerimi etiketledim diğerleri alınmasın )
Ben mutfak diyorum :)
E dinlenelim biraz zaten, olmaz mı?
Olmaz cancazım yemekte temizlikte birlikte yapılır aslında zor değilİyi geceler kızlar.
Sabah erkenden kalktıgım halde dogru duzgun bi iş yapamadım. (Tabi bunda sizin geç kalkmanızın da payı var. Beni yalnız bırakıyosunuz bende sizi beklerken yoruluyorum) :)
Odaları topladım
Oturma odası süpürüp toz aldım
Yemek yaptım
Mutfagı topladım
Çay faslı mutfak toplama
Meyve mutfak toplama
1 makina çamaşır astım az önce
Ne bir ödev ne odak noktası hiçbirini yapmadım.
Kızlar ben yemek yaptıgım gün temizlik yapamıyorum. Temizlik yaptıgımda da yemek yapmıyorum. ikisini bir arada götüremicem sanırım
Mutfak halımda kirlenmişti bundan sebep yıkanmış olurKesinleşsinde neresi olduğu isteyen dinlenebilir tabi ki
Olmaz cancazım yemekte temizlikte birlikte yapılır aslında zor değil
Gayret et biraz kabul etmiyoruz
İşn aslı planlı olmaktır
Ovvv yavrum benim daha çok küçükmüş sağlık sıhat güzel günler dilerimValla gayret ediyorum ablacım da olmuyor işte.
Bunda tabi 3 aylık bebeminde etkisi var hep kucak istiyo yoruluyorum birinden birine dermanım kalmıyor.
Valla gayret ediyorum ablacım da olmuyor işte.
Bunda tabi 3 aylık bebeminde etkisi var hep kucak istiyo yoruluyorum birinden birine dermanım kalmıyor.