• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kullanmaya fırsat bulamadığım kozmetiklerimi satıyorum marka kalite çoğu kullanılmadı

bunlar pazarda 5 tlye satılıyor. eger 2-3 lü alınırsa 5 tl yapıyorlar. ayıp yaaa mılletı saf mı gördun? bır de seri halınde dızmıssın
buradakı hatunlar sandıgın kadar saf değil :34:
hata ınstagramda bırı bunların set halını 40 a satıyor
tabii onunkıler de orjınal degıl.şy mübarek gunde 3 kurus için değmez yani
kat kat çıkar.

bunlar pazarda 5 tlye satılıyor. eger 2-3 lü alınırsa 5 tl yapıyorlar. ayıp yaaa mılletı saf mı gördun? bır de seri halınde dızmıssın
kat kat çıkar.

İthal ürün onlar..Sahtenin yeni adı "ithal" :27:

kat kat çıkar.

bizi sef belledi besbelli:27:

İthal ürün onlar..Sahtenin yeni adı "ithal" :27:
evet, o ınstagramda satan kişilerde ithal adı altında satıyor
setıne 40 diyorlar. ben denemek ıcın pazardan bır tane aldım, berbat desem azdır yani.
milleti nasıl kandırcam dıye harap ettıler kendılerını.

evet, o ınstagramda satan kişilerde ithal adı altında satıyor
setıne 40 diyorlar. ben denemek ıcın pazardan bır tane aldım, berbat desem azdır yani.
milleti nasıl kandırcam dıye harap ettıler kendılerını.

Aynen..Ben de şu mac rujlardan almıştım..Dedim du bakalım ne iş..
Bir sürdüm ruj yok..Renk yok :27:
Keçeli kalemler bile daha iyi renk veriyor..

Hep söylüyoruz..Burası bit pazarı..2. el ürünlerin değerlendirildiği bir bölüm..
Pazardan alırsın, başka yerde %500 karla satarsın kimsenin buna müdahale etmeye hakkı yok..Ama burası yeri değil, ticarethane hiç değil..

Son düzenleme:
konuyu öle açmamın nedeni onları saf sanmam filan değil sıfır ürün satmak yasakmış onların gönlü olsun diye öle yazdım resimlere bakan zaten sıfır olduklarını anlar, ürünler sıfır hiç biri elimde yok benim, hiç makyaj yapmam hiçte anlamam orjinalmiş değilmiş, bana göndericek kişi bunların sıfır olduğunu söyledi ve orjinal olduklarını, kaçak geliyormuş, üçkağıt düşünseydim resimleri ona göre koyardım 15 tane ruj yan yana kim inanır kendim için aldığıma, hiç söylediğiniz gibi bir niyetim yoktu, ramazan ramazan günahlarımı aldığınız için teşekkür ederim
he diğer söyledikleriniz doğru olabilir bilmiyorum pazarda orda burda kaça satılıyo, sadece bir düğüne gitmek için ihtiyacım olmuştu far alıcaktım bir milyoncuda 15 tl idi o markasız üründü bunların çok güzel olduklarını düşünüyorum, bu benim düşüncem tabi, ben sipariş etsem orjinalmi değilmi anlamam

ama teşekkür ederim yinede hafifledim çok sayenizde

konuyu öle açmamın nedeni onları saf sanmam filan değil sıfır ürün satmak yasakmış onların gönlü olsun diye öle yazdım resimlere bakan zaten sıfır olduklarını anlar, ürünler sıfır hiç biri elimde yok benim, hiç makyaj yapmam hiçte anlamam orjinalmiş değilmiş, bana göndericek kişi bunların sıfır olduğunu söyledi ve orjinal olduklarını, kaçak geliyormuş, üçkağıt düşünseydim resimleri ona göre koyardım 15 tane ruj yan yana kim inanır kendim için aldığıma, hiç söylediğiniz gibi bir niyetim yoktu, ramazan ramazan günahlarımı aldığınız için teşekkür ederim
he diğer söyledikleriniz doğru olabilir bilmiyorum pazarda orda burda kaça satılıyo, sadece bir düğüne gitmek için ihtiyacım olmuştu far alıcaktım bir milyoncuda 15 tl idi o markasız üründü bunların çok güzel olduklarını düşünüyorum, bu benim düşüncem tabi, ben sipariş etsem orjinalmi değilmi anlamam

insanları bilgilendırdıgımız için hafıflemıssındır :ssz:o hafiflik o işte.
madem bilgin yok, orjınal demeyeceksın o zaman:34:kul hakkından korkan insan, emın degılse orjnal demez.

Son düzenleme:

İşte bu bölümde bunu yapmak yasak..Editör sizin konunuzu kapatmadı mı? Niye 2. konuyu açtınız ısrar edip?
Onların gönlü olsun "hadi böyle yazıp açayım demediniz, "ya tutarsa" dediniz ve açtınız konuyu..Durum bu..
Kimse sizin günahınızı almadı bu arada.

O arkadaşınıza da selam edin buradan..Hiç bir yerde bunların orjinal olduğunu yemezler..Bilginiz olsun.

Son düzenleme:
sur med öle demeyin bizim bir komşu var pazardan tommy hilfiger gömleği 3 tl ye aldığını sötlüyor sahte diyince çıldırdı pazarcı demiş ithal fazlası hahahhhaa:1::1::1::1::1::1::1:

Kızlar daha önce yazdım gene yazayım dedim..sakın ama sakın pazarlardan kozmetik ürün alıp denemeyin bile..hepsi kansolejan madde içeriyor..Allah muhafaza...:ssz:

rahatlamaya filan ihtiyacım yok, eğer sıfırlarının o kadar pahalı olduğunu bilseydim sahte olduklarından şüphelenirdim zaten, arkadaşım gümrükten geliyo dedi, gümrüğe yakalanan yada bir şekilde orada kalan ürünler olduğunu düşündüm, bir iki yakınım daha öncelerden gümrükten gidip elktronik birşeyler almışlardı kendileri için çok ucuza öle olduğunu düşündüm bende

ama gerçekten teşekkür ediyorum çok fena kazıklanıcaktım ve hepsi elimde patlıycaktı gelen siparişlerle birlikte yüklü bir miktarda almayı düşünmüştüm uyandırdınız beni. ama cidden günahımıda aldınız, neyse artık, ben ona inandığım için orjinal dedim baksamda emin olmazdım zaten kullanmıyrum kozmetik ürünleri:55::55::55::55:

insanları bilgilendırdıgımız için hafıflemıssındır :ssz:o hafiflik o işte.
madem bilgin yok, orjınal demeyeceksın o zaman:34:kul hakkından korkan insan, emın degılse orjnal demez.

Köşeye sıkıştıklarında hep bir arkadaşları göndermiş onlarda orjinalliğinden emin olmamış oluyorlar zaten :9:

konuyu istediğim gibi açamıyorum istediğim gibi cevapta veremiyorum konum kapatılıyo ama ürünler orjinal, pazardan alışveriş yapabilirsiniz siz tatlımmmm:9:

rahatlamaya filan ihtiyacım yok, eğer sıfırlarının o kadar pahalı olduğunu bilseydim sahte olduklarından şüphelenirdim zaten, arkadaşım gümrükten geliyo dedi, gümrüğe yakalanan yada bir şekilde orada kalan ürünler olduğunu düşündüm, bir iki yakınım daha öncelerden gümrükten gidip elktronik birşeyler almışlardı kendileri için çok ucuza öle olduğunu düşündüm bende

ama gerçekten teşekkür ediyorum çok fena kazıklanıcaktım ve hepsi elimde patlıycaktı gelen siparişlerle birlikte yüklü bir miktarda almayı düşünmüştüm uyandırdınız beni. ama cidden günahımıda aldınız, neyse artık, ben ona inandığım için orjinal dedim baksamda emin olmazdım zaten kullanmıyrum kozmetik ürünleri:55::55::55::55:
burada sıfır urun satısı yasak
bildiğine emınım..

günahını falan almadık ama, sen ınsanların günahını alacaktın:ssz:iğrenç ucuz rujlar. iğrenç demek bile az kalır

Köşeye sıkıştıklarında hep bir arkadaşları göndermiş onlarda orjinalliğinden emin olmamış oluyorlar zaten :9:
evet, insanlar ne kadar saf:ssz:

Siz zaten pazardan almışsınız bunları..139 lira olan supracolor fondoten 20 lira falan..pazarda da 15 lira..5 lira kar kardır tabi..

Ayrıca nevreste sıfır ürün satmak yasaktır diye konunuzu kapattı.."kullanmaya fırsat bulamadığım" diye açtınız bu sefer..
Oradan bakınca saf gibi mi görünüyor yöneticiler?

ha ha evet orjinl:ssz: utanmıyolar burda 5tlye aldıklrı şeyin üstüne 20tl kar koymaya pehh
ha ayrıca pazardan alırım konu o degil üstüne 20tl koyman,ayıpmı pazardan almak

Kimse orjinal chanel chance parfümü 50 liraya satmaz tatlımmmm güldürdün:9:

:60: :60:
güldürdünüz akşam akşam

:)) geçenlerde kozmetik deposundan maybelline in 20 liralık rimelini 13 e aldım barkodu olmasına rağmen orjinalliğinden emin olamadım burda 200 liralık parfümlerin orjinalleri 50 liraymış :) he bu arada mac ve lancome başta olmak üzere bütün markaların malzemeleri konakta bi toptancıda 1lira 10 kuruş,kesinlikle orjinaller isteyene alabilirim :)) :)) :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back