Kullanmadığım kozmetikler, uygun fiyata satışta

SimplyLove

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
1.136
1.802
Merhaba kızlar :KK54: indirim dönemlerinde satıcıların gaza getirmesiyle aldığım fakat kullanmadığım ürünleri satmaya karar verdim. Hem fazlalık yapmaması için hemde beğenen olursa uygun fiyatlarla sahip olması için hemen sizlerle paylaşıyorum. Zaten çok fazla ürün yok :)

1- Avon Make me wonder parfüm
PicsArt_1424811899700.jpg

Ağustos ayı gibi kokusu hoşuma gittiği için almıştım fakat pek kullanmadım. Yeni parfüm aldığım için bu kaldı böyle. Gördüğünüz gibi çoğu duruyor. Kokusu çok güzel. Meyveli bir koku. Ama teninizde ekşiyen türden değil. Özellikle açık ve buğday tenlilerde daha güzel olacağını düşünüyorum.

Fiyat: 8TL

2- Rimmel London ScandalEyes Rimel
PicsArt_1424811342273.jpg

PicsArt_1424811408925.jpg

Rimmel London Scandaleyes serisini merak ettiğim için aldığım fakat 3-4 defa kullandığım bi rimel. Yılbaşında almıştım. Daha sonra maybelline rimel alınca bunun pabucunu dama attım. Yoğun kıvamlı bir rimel. Sanırım 15 lira civarı bi ücrete almıştım.

Fiyat: 7TL

3- Maybelline Baby Lips

PicsArt_1424811528637.jpg

Dudaklarım kuru olduğundan genelde lipstik tercih ediyorum fakat maybelline lipstick bana biraz parlak geldi o yüzden pek kullanamadım. Resimde de göreceğiniz gibi ürünün nerdeyse hepsi duruyor. 3-4 defa kullanmışımdır. Hijyen olarak üst tabakadan ince bir şekilde kesebiliriz, o konuda endişeniz olmasın

Fiyat: 4TL

4- Deborah Pudra
PicsArt_1424811583520.jpg

PicsArt_1424811638114.jpg

PicsArt_1424811698378.jpg

Sen de benim hatalarımdan birisin... senin neyine 2 numara pudra almak? Deborah markası bitkisel içerikli (satıcının yalancısıyım, araştırmadım) olduğu için gaza gelip almıştım. Mağazalardaki ışıklar altında tenimle uyum sağlamış gibi dursa da eve gelince gördüm ki ten rengimden 2 ton koyu. O kadar para verdim heba olmasın diye allık niyetine kullandım 2-3 defa ama allık olarak şeftali tonlarından hoşlandığım için birlikteliğimiz uzun sürmedi. Bu pudra ile ilgili söylebileceğim şey dokusu cidden çok güzel. Esmer tenlerle uyum sağlar. Ayrıca pudrayı alana yeni ve temiz pudra süngeri göndereceğim.

Fiyat: 9 TL

5- Cecile Ruj

PicsArt_1424811798441.jpg

Bunu geçen hafta perşembe günü aldım. Çoooook güzel, nude bir renk. Şeftali pembe arası. Fakat aldıktan sonra bana çok yakışmadığını düşündüm. Bu da anlık gazla alınmış bir ruj. Sadece 2 kez kullandım. 13 liraya almıştım

Fiyat: 7 lira

X