Kullanılmayan Evin Su Faturası.....

Abonman parası diye bişey var kullanmasanda her ay o gelir diye biliyorum o olamaz değilmi

Bilmiyorum ki, o hiç aklıma gelmedi
Olsa acıklama yaparlardı sanıyorum, ısrarla kullanmıssınız denıyor, ne ıtıraz kabul edıyorlar, ne ne zaman, ne kadar kullanılmış adam gibi bilgi, döküman veriyorlar.....

Şimdi bir avukat yazısında okudum, bizim durumumuzda 5 yıla zaman aşımı varmış, amme hizmeti durumunda, ama kişilerin kendi isteğiyle yapılan ödemeler kabul ediliormuş.
(sözleşme varsa 10 yılmış.)
Sanırım anneme de kendi isteğiyle ödesin diye biraz baskılı yaklaştılar.
Borç varsa zaten hak geçmesin diye ödeyeceğim ama bu faizi ödemek istemiyorum, kullansak zaten kaçmam borctan... Hem de 8 yıldır neden borc var demıyorlar da şimdi faiziyle borc ıstenıyor?
Bu nedenle faızı odemeyecegım, ne gerekırse de yapacagım?
Haksız mıyım?

Ben olsam yatirmam.
Anneannenin adina haciz cikarsinlar o zaman.
iskinin internet sitesinden kullanim detayina bakilabiliyor mu? Onu da bi kontrol edin isterseniz.

annem ıtıraz ettıgı yerdeyken sordurttum, ben konusamadım anneme de cok fazla zaten acıklama yapmadılar, sor dedım anneme : ne zaman, ne kadar kullanılmıs dıye... sordu, görevlide : ''kullanmıssınız, ödeyeceksiniz'' diyor. Adam gibi cevap vermedi bile.
ben bi ne yapacağımı tam öğreneyimde arayacağım orayı bi de benle konuşsun bakalım...

şöyle görevlilere gıcık oluyorum ya. adam akıllı cevap da vermiyorlar. bir de bunu şikayet edin

Bilmiyorum ki, o hiç aklıma gelmedi
Olsa acıklama yaparlardı sanıyorum, ısrarla kullanmıssınız denıyor, ne ıtıraz kabul edıyorlar, ne ne zaman, ne kadar kullanılmış adam gibi bilgi, döküman veriyorlar.....
Tanıdık varsa şıp diye siler.

Ben olsam yatirmam.
Anneannenin adina haciz cikarsinlar o zaman.
iskinin internet sitesinden kullanim detayina bakilabiliyor mu? Onu da bi kontrol edin isterseniz.
Henuz bakmadım bakıcam, abone no vs bılgıler ıstıyordu, alamadım henuz onları.....

X