Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
çok merak ediyorum gereksiz kullanmadıgınız araç gereç kıyafet aldınızmı bebeklerınıze aslında birbirimize bu yönde yardımcı olabiliriz gereksiz yerede harcama yapmayız oyuncakta dahil
ya ben şu ana kucağnın hiç kullanmadım ama arkadaşlarım çok faydalanmışlardı
Evet bende otomatık kurmalı mÜzıklı Çok fonksıonlu ana kucagı aldım ama uyumuyo durmuyo belkı ılerde hoŞuna gıder
bebegım 5 ayı bitirdi daha iğne bile alamadım,zaten bu konuda canım cok sıkılıyor.bende su bebe portu var birkaç kez kullandım ihtiyacı olana verebilirim ,bir de ayakkabıları var kullanmıyor
aaaaah ah sorma.hele de ilk bebek olunca neler almadık ki...ve de beşiği dahil neredeyse hiçbirini kullanmadık,kullanamadık daha doğrusu.kolik bir bebekti oğlum.şimdi 5.ayımıza girdik yeni yeni beşiğinde yatmaya başladı.ayakta sallamaktan yatırmaya fırsat olmadı ki hiç.kıyafet desen o da öyle.almış almış koymuşuz.çoğunu da mevsimi geçtiği ve büyüdüğü için giyemedi.bir de hediye gelenler var aldıklarımız kadar.koyacak yer yok.küçük odam depo gibi oldu .sanki bebe mağazası.ne ararsan var.tüm bunların içinde annemin aldığı portatif hamak işe yaradı.ana kucağında hiç durmadı zaten.bebek koltuğunu da arabızla bi yuere giderken kullanabiliyoruz sadece ki onda da zır zır ağlıyor.bebek arabası ona keza.oooooofffffffff ne diyim işte.acaip çarçur etmişiz.keşke herşeyi zamanı gelince alsaydık.ama ilk çocuk cahilliği.gerçi 2.yi düşünmüyoruz ama olursa hiçbişey almam.
mama ısıtıcısını hiç kullanmadım.
emekleme oyuncakları hiçbi işe yaramadı. emekleme zamanı gelince emekliyor emekleyincede oyuncaklardan hızlı gidiyorlar zaten.
bizde ikeadan oda takımı aldık alt açma dolabını kullanamadım neden derseniz martta doğum yaptım kalorifer yaktık ama salonu ve oğlumun odasını açmadım zaten yatak odasında bizimle yatıyordu e alt açma dolabı odasında ve orası haliyle soğuktu bu yüzden kullanamadım sonra yaz geldi bir iki ay kullandık sonra büyüdü boyu uzadı ve şuan oraya sığmıyor boşuna almış olduk yani ayrıca yatağıda kullanamıyorum çünkü uyurken çok dönen bi çocuk kafasını kenardaki parmaklıklara kütt diye çarpıyor kenarlık aldım yumuşak bööle yastık gibi onuda takınca yatak dahada daraldı zaten çok geniş diildi iyice dönemedi ve uyuyamadı rahatça sürekli uyanıyordu o yüzden park yatağını açtım onda çok rahat yatıyor her yeri yumuşak olduğundan rahatça dönebiliyor diğer yatağı odasında duruyor kullanmıyorum yane ama bunların dışında aldıklarımı (salıncak,mama sandalyesi,yürüteç,leap frog aktivite oyuncağı) iyiki almışız hepsini kullanıyoruz çokta memnunuz....ayrıca nubby marka mama kaşığı aldım ısıya duyarlı renk değiştiriyo fln ondanda hiç memnun kalmadım çünkü çok minik ucu iki saat bitmio mama chicho marka aldığım kaşık süper yumuşak silikon hemde geniş içine daha çok mama sığıyo onu tavsiye ederim fiyatıda nubbyden daha ucuz....
magzalar tuzak ne kadar gerekli eşya varsa okarda gereksiz var yeni ilk anneler için tuzak uyaralım birbirimizi bu tip marka ve eşyalarda çok yardımcı olur
bebeklerime bir sey alip da kullanamadigimi hatirlamiyorum da.
çok hediye gelen esyalar vardi bazisi kucuk geldi bazisi mevsimden dolayi giydiremedim.
oyle dolapta bosuna yer aldilar ne sinir di ya: ((( niye kullanmadiklarimi kaldimadim diye dusunuyorum da tecrubesizlik iste
((
kızımın odasını sadece kıyafetlerini koymak için kullanıyoruz yatagında gündüzleri yatarsa ne alaaa
beşiğide büyüyen beşik oldugu için odamıza sıgmıyor
oyüzden şimdi park yatak almak zorunda kaldık
şimdiki aklım olsaydı odasını hemen almazdım