Bebek İkinci El kullanılmamış bebek battaniyesi arıyorum, bilginize :)

sıfır mı istiyorsun az kullanılmışta olabilir mi bak benim sayfamda 0-6 ay bebek kıyafetleri var bakmak istersen birşeyler daha yaparım çok kaliteli özellikle idil baby takım ve disney şapka takımını kaçırma çok az kullanabildik ben bir dünya para bayıldım cnm

bende var ama penyemi yoksa pelüş mü trikomu yoksa şu havlu olanlardanmı istiyosun canım

ne varsa bakabilirim.. daha hiç battaniye almadık.. trikolar hoşuma gidiyor bir de şu topik mi en diyorlar, öyle battaniyeleri de gördüm güzeller.. ama sizde ne varsa bakabilirim..

ilanı şimdi gördüm ama battaniye göremedim.. kıyafetlerden 1-2 hoşuma giden oldu aslında, karar verince irtibata geçerim çok sağol

Canım bendede bunlar var beğenirsen,fermuarlı battaniye birkaç kez kullanıldı,kırmızı battaniye bir kaç kez kullanıldı ,diğerleri sıfır.banyo havlularınıda kullanmadım giç ihtiyacın varsa ,keseleride var

Eklentiler

• $image.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 59
  • $image.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 62
  • $image.jpg
    76,5 KB · Görüntüleme: 54
  • $image.jpg
    70,7 KB · Görüntüleme: 42
Buda kırmızı battaniyenin resmi,fiyatlarım uygun

Eklentiler

• $image.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 59
Doğum ne zaman olucak canım ,elimde kimisi hiç giyilmemiş bebek kıyafetleride var,süt pompası vs. Hep kaliteli şeyler almıştım,bebeğim irden büyüyünce elimde kalıverdiler:)

ilanı şimdi gördüm ama battaniye göremedim.. kıyafetlerden 1-2 hoşuma giden oldu aslında, karar verince irtibata geçerim çok sağol

peki beğendiklerin olursa yardımcı olurum inan ol bazı ürünler sıfır bazıları sıfır gibi kaçırma derim.bebek battaniyesi ilanıma koymadım ama düşünürsen resim yollarım sende sağol

Bunlar var canım

Eklentiler

• $image.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 50
  • $image.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 33
  • $image.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 33
  • $image.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 36
  • $image.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 30
  • $image.jpg
    71,4 KB · Görüntüleme: 35
peki beğendiklerin olursa yardımcı olurum inan ol bazı ürünler sıfır bazıları sıfır gibi kaçırma derim.bebek battaniyesi ilanıma koymadım ama düşünürsen resim yollarım sende sağol

özelden msj gönderdim.. kızmazsın umarım, kargo fiyatını da düşünmem gerekiyordu.. uygun değilse canın sağolsun..
bir de bebek battaniyesi varsa onu da görmek isterim.. teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…