kullanıcı yorumu

masraf

Deli ruh hali iyi gelir ama biz cok abarttik.
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
2.787
2.984
373
herkese merhaba,
biliyorum şu günlerde forum çalkalanıyor. aldatılanlar, aldatanlar, sinir bozucu işler..
bunların yanında çocuk oyuncağı benim derdim farkındayım.
ama kullanıcı yorumuna ihtiyacım var..

buharlı temizlik makinesi almaya karar verdim.
yani sadece almaya karar verme aşamasını geçebildim.
hangisi olacağı kısmında git-gellerim bitmiyor.

kafamdaki markaları yazıyorum kullananlar ya da
kendi kullandığını methetmek isteyenler varsa seve seve dinlerim.(fiyat da yazarsanız iyi olur.)
benim aklımdakiler
karcher, alf, kohlemann

benim için fayans ve derz temizliği ön planda ama aynı zamanda parkelerde de kullanacağım.
süpürge tipli olanlar mı daha kullanışlı yoksa sadece süpürgenin sap kısmı gibi olanları mı?
su haznesi ne kadar yeterli olur? bir de bazısı 10dkda hazır oluyor bazısı 1dkkda bu önemli mi?
bir hanım önemli değil, ısınana kadar evimi süpürüyorum demiş, kafama yatmadı da değil bu.

kısacası bilemedim işte.

koca forumda hiç buharlı süpürge kullanan yok mu yani şimdi

Son düzenleme:
ben kullanmıyorum. Evimde müthiş eşya kalabalıklığı var. Bir de bunu alıp kendime yer sıkıntısı yaratmak istemiyorum. Yıllar içinde aldığım ve şimdi gereksiz bulduğum o kadar çok şey var ki.
Onun yerine kullanım alanı olarak kendimce formüllerim var.
mutfak temizliği için yerlere elma sirkesi kullanıyorum. bir yerde okumuştum daha önce emekleyen bebeğiniz varsa kimyasallar yerine elma sirkesi kullanın diye. hamilelikten kalma bir alışkanlık hala devam ediyorum. artık kızım 4 yaşında ama olabildiğince doğal şeyler kullanmaya çalışıyorum hijyen için. bunun dışında yerler falan kendi zevkine göre su karışımları hazırlayabilirsin hijyenik.

benipek elma sirkesinin kokusunu nasıl çıkartıyosun evinden:26:

aslında aynı mantıkla almak istiyorum denilebilir.
buharlı temizlik aleti kullanılırken deterjana gerek kalmıyor.
şu anda misedorun genel temizliğini kullanıyorum mesela, onu kullanmak bile rahatsız ediyor beni.
2 buçuk yaşında kızım var, elma sirkesi aklımda olsun. teşekkür ederim.

koca forumda hiç buharlı süpürge kullanan yok mu yani şimdi

buharlı süpürgeyi düşünmüyor değilim fakat, benipek arkadaşın dediği gibi kalabalık yapmaktan çekiniyorum..
eğer en başta düşünseydim pratim ve çok yer kaplamayan buharlı süpürgeyi tercih edirdim kesinlikle..

ben de kalabalıktan hoşlanmıyorum. mesela süpürgem bile pratik bir şey ve az yer kaplıyor.
bu makineleri sanki sürekli kullanabilirmişim gibi geliyor.
kısa sürede çok iş yapmam gerek, küçük bir kızım olduğu için.
şu sadece sopa gibi olanlar daha mı pratik olur acaba diye düşünüyorum.
sürekli elimin altında olmasını istediğimden.

size katılıyorum, işlerimiz hem çabuk bitsin hem de temiz ve kolay sonuçlar alalım istiyoruz.
normal elektrikli süpürgem var fakat bende sizin bahsettiğiniz pratik saplı ve buharlı olanlarından almayı düşünebilirim.
mesela mutfak evin diğer alanlarına nazaran hemen batıveriyor, elimin altında bulundurup bir çırpıda kullanabilirim.

almaya mı karar verdin ne

aklıma soktun, iyi de oldu kendime anneler günü hediyesi mi alsam

aklıma soktun, iyi de oldu kendime anneler günü hediyesi mi alsam

ikimiz gidelim de indirim yapsınlar bari
sahi anneler günü münasebetiyle internette baya indirim var bu buharlı moplarda.
ben de bir karar verip fırsattan faydalanmak istiyorum.

sahi anneler günü münasebetiyle internette baya indirim var bu buharlı moplarda.

acaba kullanan birisi yorum yapsada bizde faydalansak benimde bir bebegim var ve temizlik cok onemli. Ben yere kocaman bir battaniye seriyorum onun uzerine koyuyorum bebegimi. Yerden mikrop kapacak diye korkuyorum. Acaba asiriya mi kaciyorum ne.

acaba kullanan birisi yorum yapsada bizde faydalansak benimde bir bebegim var ve temizlik cok onemli. Ben yere kocaman bir battaniye seriyorum onun uzerine koyuyorum bebegimi. Yerden mikrop kapacak diye korkuyorum. Acaba asiriya mi kaciyorum ne.

yok aşırılık değil. çoğu insan yapıyor bunu.
hele sobalı evlerde, üşür çocuklar falan diye daha çok oluyor
bana battaniye daha çok toz tutar gibi geldiğinden yapmamıştım.

moplar konusunda ben araştırma yaptım.
arçeliğin ve bekonun da mopları var fakat
memnun olanların yanında, o markalardan memnun kalmayan insanları okudum.

o saydığım markalar hakkında memnun olmayanını göremedim.
yine de birebir kullananıyla konuşmak isterdim.
internetteki videoları kadar pırıl pırıl oluyor mu evler meraktayım.

senin bebeğin de olunca, işlerini daha da kolaylaştıracağını düşünüyorum.
küçük bebekle 5dk bile çok kıymetli oluyor biliyorum :)

evet canim toz tutmayan degisik bir battaniye biraz penye gibi yani. Bebebgimi yere birakmak istedigimde onu seriyorum. Ve uzerine asla baska kimse basamaz. Her hafta makineye atip 90 derecede yikiyorum. Iste cocugum hasta olcak diye hic fazla yere birakmadim. Genelde resimdeki oyun besigine koyuyorum. ama tabi emeklemeyi ogrenemiyor o zaman

Ve gercekten her daika cok kiymetli zaten temizlik bebek bakimi yemek falan derken zaman nasil geciyor anlamiyorum. Birde calisan bri anneyim. Haftasonum cok kiymetli onuda temizlikle gecirmek istemyorum

Son düzenleme:

kozmetik ve ev eşyaları yarı yarıya fatandaşa, yeni evleneceklere duyrulur bu fırsat kaçmaz her şey yarı yarıyaaa
tam zamanı kaçırmamak lazım

demek birde çalışıyorsun.. o zaman işin çok zor gerçekten Allah kolaylık versin.
o kadar kasma ama ya, yerlere ayakkabıyla basmıyorsanız evde, bir sorun olacağını sanmıyorum.

kozmetik ve ev eşyaları yarı yarıya fatandaşa, yeni evleneceklere duyrulur bu fırsat kaçmaz her şey yarı yarıyaaa
tam zamanı kaçırmamak lazım

alalım verelim ekonomiye can verelim
gold ve hepsiburada da vardı indirimler..
evmanyada da varmış ama kaçırmışız..

Son düzenleme:

alalım verelim ekonomiye can verelim
gold ve hepsiburada da vardı indirimler..
evmanyada da varmış ama kaçırmışız..[/QUOTE]

anneler gününü, sevgililer gününü kaçırmam ama maaştan önce
kredi kartları da doldu of offf..:26:nası yapsak bilemedim
neyse kadınlar bir yolunu bulur

anneler gününü, sevgililer gününü kaçırmam ama maaştan önce
kredi kartları da doldu of offf..:26:nası yapsak bilemedim
neyse kadınlar bir yolunu bulur

hadi hadi vardır kıyıda köşede , cüzdanda gizli bölmede falan
ne alacağına karar verdin mi ki

Son düzenleme:

masraf bak linkteki ürün hem süpürge aynı zamanda mop takılarak buharlı temizleyiciye dönüşüyor

http://urun.gittigidiyor.com/ev-ele...arli-supurge-temizlik-mopu-kargosuz-113474015

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…