• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kullanıcı profilimizdeki geçmiş konularımız silinsinn...

ndk

pamuk oğlum EYMENimm :))
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
4.677
1
116
39
İstanbul
günaydın arkadaşlar
kullanıcı profilimizdeki geçmiş konularımızın konuşmalarımızın belli aralıklarla güncellenip silinmesini ya da sadece kendimizin göreceği bir hal almasını istiyorumm, saygılarr...:enbuyukkk:

:1rolleyes:Bencede Haklı çok geniş k.k ailesi olarak kimlerle karşılaşıp kimlerin okuyacağı belli olmaz..ınsanın geçmiş yazısını okumak bence rahatsız verici bir olay..:olmaz:
Profilimizdeki ........ kullanıcısına ait bütün mesajları ara .. Kastettiği arkadaşımızın..

Son düzenleme:
kastiniz profildeki ziyaretçi mesajları ise
o konular zaten periyoduk olarak siliniyor...
ayrıca üye olmayan sizin profilinizi gormuyor ki...

Aslında sadece arkadaş listemizde olanlar görebilse yazdıklarımızı..Sonuçta her üye girebiliyor profilimizee ve yazılanları haliyle okuyorlar.Buda benim canımı sıkıyorrr.Hele yazdıklarımızaa damdan düşer gibiii patt cevap yazmalarııı aaa şu şöyleymişteee falan .aman:delphin::delphin:

bence sadece silinmesini istediklerimiz silinsin...
Artık konu silinmesi yaşak diye biliyorum ben sadece kilitleniyor

Aslında sadece arkadaş listemizde olanlar görebilse yazdıklarımızı..Sonuçta her üye girebiliyor profilimizee ve yazılanları haliyle okuyorlar.Buda benim canımı sıkıyorrr.Hele yazdıklarımızaa damdan düşer gibiii patt cevap yazmalarııı aaa şu şöyleymişteee falan .aman:delphin::delphin:

evet yaa sonuçta 3-4 ay önceki düşüncelerimle şuanki değişik olabiliyor şöyle demişsin diyenler çıkınca bide açıklama yapıyorsun:umursamaz:

bencede eski mesajlar silinirse daha iyi olur sonuçta belki o konu sizin için kapanmıştır veya düşüncelerin daha farklıdır ama hala bişiler yazanlar oluyo çokda hoş olmuyor bu durum

Size katılıyorum arkadaşlar, bence de geçmişin okunması ve profilime giren herkes tarafından görülmesi çok saçma, bunun yeniden düzenlenmesi gerek..

Bencede silinmeli aylar geçiyor konular değişiyor en azından biz kendi yazdığımız mesajları ve yazıları silebilmeliyiz. sonuçta burda herkes derdini özelinide paylaşıyor.ıStenmeyen kişiler tarafından okunması hiç hoş olmaz

Arkadaşlar, sitemizde konu,mesaj silinmesi yasaktır...
biliyorsunuz ki,yazılı uyardığımız halde,mesajlarını ,konularını silen üyeler ceza alıyorlar...
ziyaretçi mesajlarınız periyordik olarak zaten temizleniyor ama
konuların silinmesi mümkün değil...
yazdığınız konu ileride sizi rahatsız edecekse
hiç açmayın o kunuyu...
sevgiler...

Valla ben sırf bu yüzden burada kendimle ilgili artık ne konu açıyorum ne de kendimle ilgili detay veriyorum.

Eskiden burası benim için bir destek alma platformuydu aynı zamanda, derdimi paylaşıp derman bulabiliyordum. Ama konuların silinmesi yasaklandığından beri açıkçası sadece geyik amaçlı kullanmaya başladım, arkadaşların dertlerine ortak oluyorum vs. vs. Keşke böyle olmasaydı ama yasaksa yasak, yapacak bişey yok.

Arkadaşlar, sitemizde konu,mesaj silinmesi yasaktır...
biliyorsunuz ki,yazılı uyardığımız halde,mesajlarını ,konularını silen üyeler ceza alıyorlar...
ziyaretçi mesajlarınız periyordik olarak zaten temizleniyor ama
konuların silinmesi mümkün değil...
yazdığınız konu ileride sizi rahatsız edecekse
hiç açmayın o kunuyu...
sevgiler...

Konu silinmesi değildir Songulcum..Arkadaşımızın anlatmak istediği kullanıcıların tüm mesajlarına ulaşılmasın Sadece Yetkililer okusun ama Diğer üyeler okumasın..

arkadaşlar profilinize üye haricinde kimse giremez...
ama ona gözüksün mesajlarım,şuna gözükmesin diye
birşey de mümkün değil yani...
zaten hem konularınız,hem de mesajlarınızın
belli bir dönemini görebilirsiniz...
ama tekrar söylüyorum,silmek,kaldırmak yasak...

peki neden böyle bir yasaklamaya gerek duyuluyor anlatabilirmisiniz gerekçesi nedir bunun. burası sohbet ve paylaşma sitesi değilmi insanların özgürce kendi konularını silmeye hakkı olmalı.

profilini arkadaşları harici diğer üyeler giremeyecek şekilde düzenlerse
en azından profilden konularına ulaşılmasını engelleyebilir sanırım
en azından böyle bir çözüm olabilir
konular güncelliğini yitirince
profil dışından bulmak kolay değil çünkü

ya hepsı sılınmesın barı cunku ben nereye ne yazdgmı ordan takıp edıyom..

profilini arkadaşları harici diğer üyeler giremeyecek şekilde düzenlerse
en azından profilden konularına ulaşılmasını engelleyebilir sanırım
en azından böyle bir çözüm olabilir
konular güncelliğini yitirince
profil dışından bulmak kolay değil çünkü

http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=privacy
Profile Privacy yazan bölüm bunun için sanızım ama türkçeleştirilmemiş
adszqu1.jpg

Profilimizde var çevirisi yapılmamış yerler

Kontrol panelindeki "Profile Privacy" bölümünün tamamının çevirisi yapılmamış

ben kesinlikel katılıyorum
sadece arkadaşlar okuyabilsin