Yukarda kullanıcı adınıza tıklayın , açılan seçeneklerden de çıkışı tıklayın .
Tekrar siteye kullanıcı adınıza giriş yaparken -beni hatırla - yi işaretlemezsiniz , bilgisayar hafızasına almaz .
Yukarda kullanıcı adınıza tıklayın , açılan seçeneklerden de çıkışı tıklayın .
Tekrar siteye kullanıcı adınıza giriş yaparken -beni hatırla - yi işaretlemezsiniz , bilgisayar hafızasına almaz .
Geçmişi temizlersen nasıl temizlediniz mutlaka olması lazımdı çünkü aynısı benim de başıma geldi geçmişi silerek kullanıcı adı ve kayıtlı şifre silindi,öncelikle son bir saatlik falan diyor son iki hafta bunları yapmıyorsunuz bütün geçmişi seçiyorsunuz,sonra aşağı doğru kutular var orada bazı işlemler yazar,o kutuları tek tek işaretliyorsunuz ve bütün geçmişi siliyorsunuz kayıtlı şifre kalkar o zaman.
Merhaba,
hangi tarayıcıdan giriş yapıyorsunuz siteye? Mozilla, explorer, chrome? Hangisiyle giriş yapıyorsanız o tarayıcınızın çerezlerini silin ama büyük ihtimalle şifreleri kaydet seçeneği işaretli sizin pcnizde, onu da değiştirmeniz lazım, chrome'dan giriş yapıyorsanız chrome'un sağ üst köşesinde alt alta 3 çizgiyle belirtilmiş bir ikon olması lazım, ona basın önce Geçmiş yazana tıklayın, açılan pencerenin altında "Tarama Verileri Temizle" ye tıklayıp geçmişi temizleyin, daha sonra yine orda Ayarlar kısmı vardır, ayarlardaki "Şifreleri Kaydet" özelliğini Kapalı konuma getirin.
Mozilla ve explorerda da yanılmıyorsam üst kısımda Araçlar diye bir bölüm var, bununla ilgili bir konu açmıştım epey önce, onun linkini vereyim, okuyup düzeltirsiniz ayarlarınızı.