Saç Şekillendiriciler Kullandıklarınızdan Saçınızı En az Yıpratan(veya hiç yıpratmayan) Düzleştirici?

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.658
1.126
698
Ankara
Evde bir düzleştiricim var, modeli remington 1005.Yalnız saçlarımı çok fena yıprattığı için hiç kullanamıyorum.Çok kırıyor,saç tellerimi çok kırıp süpürge gibi yaptı.Şimdi saçlarımı biraz kestirdim kendine geldi.

Ama işte bir yandan da düzleştiriciden vazgeçemiyorum,ama elimde bulunan saçımı berbat ettiği için artık kullanmaya son verdim,yeni bir tane almak istiyorum.Şimdiye kadar kullandıklarınız içinde saçınızı en az kıran(gönül ister ki hiç kırmasın) ,en az yıpratan(hatta hiç yıpratmasın:) düzleştirici hangisiydi?

Son düzenleme:
Canım ben de Remington kullanıyorum ama benimkinin modeli wet2straight. Başka marka almanı pek tavsiye etmem çünkü piyasada Remington'dan daha kalıcı düzlük sağlayan bir marka yok.. Ben en düşük ısıda, ısıya karşı koruyucu John Frieda saç serumlarıyla birlikte kullandığım için saçımı hiç yıpratmadı. Eğer saç serumu kullanmıyorsan mutlaka tavsiye ederim:)

Son düzenleme:
canım bende remington pearl kullanıyorum remington bu işi biliyor çok mennunum mağazalarda deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…