Kullandığınız tülbentlerinizi nereye koyuyorsunuz?

elian

~~2oğlan1kız annesi~~
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
545
12
118
39
Ankara
[rıght][/rıght] slmlar. Kapalı arkadaşlar siz evde kullandığınız tülbentlerinizi nereye koyyorsunuz ben bitirlü sığdıramıyorm çok fazla tülbentim var çekmecelere koydum aradığımı bulamadm iki dakkada allak bullak oldu raflara koydum gene olmadı aradığımı bulamıyrm ve hemen dağılıyo sinir oluyorum netten de baktm ama bişi bulamadm.değişik alternatif fikri olan arkadaşlar varmı?

açıklar cevap yazabiliyorsa ben yazayım :) küçük bohçalar içinde saklayabilirsiniz,dağıtmadan alması kolay olur,hurç gibi olmadığından bir kenarından rengi,deseni vs belli olur zaten içindekilerin.Bir de kullanım yerlerine ve amaçlarına göre gruplarsanız da kolaylık olmuş olur: yatarken kullanılanlar,yemek ,temizlik vs yaparken kullanılanlar,ibadet sırasında kullanılanlar,hiç kullanmadıklarınız ,misafirler için olanlar,hediyelikler,çeyizlikler gibi.bu grupları çeşidi artabilir de azalabilir de.bunların hepsini 2-3 bohça da yapabilirsiniz.aynı bohça içinde alta bir grup, üste bir grup yerleştirirsiniz.en çok kullandığınız bir kaç tanesi dolabınızda rafta durur.benim buna benzer bir düzenim var ve gayet rahatım.bohça yerine şeffaf poşetlerden de kullanabilirsiniz,alışveriş poşeti değil tabii ki :) Hani dantel örneği falan çıkarırken kirlenmesin diye örneği içine koyduğumuz tamamen şeffaf ve parlak olanlar.Bazı fularlar vs o tarz naylon poşetlerde satılıyor,onları kullanabilirsiniz.kolay gelsin.

açıklar cevap yazabiliyorsa ben yazayım :) küçük bohçalar içinde saklayabilirsiniz,dağıtmadan alması kolay olur,hurç gibi olmadığından bir kenarından rengi,deseni vs belli olur zaten içindekilerin.Bir de kullanım yerlerine ve amaçlarına göre gruplarsanız da kolaylık olmuş olur: yatarken kullanılanlar,yemek ,temizlik vs yaparken kullanılanlar,ibadet sırasında kullanılanlar,hiç kullanmadıklarınız ,misafirler için olanlar,hediyelikler,çeyizlikler gibi.bu grupları çeşidi artabilir de azalabilir de.bunların hepsini 2-3 bohça da yapabilirsiniz.aynı bohça içinde alta bir grup, üste bir grup yerleştirirsiniz.en çok kullandığınız bir kaç tanesi dolabınızda rafta durur.benim buna benzer bir düzenim var ve gayet rahatım.bohça yerine şeffaf poşetlerden de kullanabilirsiniz,alışveriş poşeti değil tabii ki :) Hani dantel örneği falan çıkarırken kirlenmesin diye örneği içine koyduğumuz tamamen şeffaf ve parlak olanlar.Bazı fularlar vs o tarz naylon poşetlerde satılıyor,onları kullanabilirsiniz.kolay gelsin.

ay ne demek çok memnun oldum cevap yazmana:) bohça dediğin şey şu duvara asılan raf gibi olan şeylerimi diyosun cnm yoksa normal bohcamı normal olursa gene aynı olmazmı şeffaf olanını hiç görmedim.ayrıca önerdiğin düzen çok güzel hemen öle yapıcam çok yardmcı oldun canım çok tşk ederim:16:

Ben bıkmıştım artık

dolabıma koyunca elbiselerim ile bütünleşip kayboluyodu=)

ayakkabı kutusuna koymuştum

memnundum

veya küçük hurçlar satılıyo

onlara da koyabilirsin

canım benim onlar için iki ayrı çekmecem var birinde eşarplarım birinde tülbentlerim duruyor.çekmecelerim geniş olduğu için sıkıntı olmuyor.günlük kullandığım eşarplar maalesef ütülemeye üşendiğim için güneşliğe iğneliyorum.haftada bir de düzenliyorum mecburen

eşarplarım için kapı arkasındaki duvara pano yaptırdım ona iğneliyorum hiç kırışmıyorlar tülbent için küçükhurç aldım ona koyuyorum memnunum ikisindende

yorumlarınıza çok tşk ederim.bende eşarplarımı askıya bağlıyorum kırışmıyolr ve karışmıyolar onuda ya kapı arkasına yada dolaba asıyorm rahat oluyo.tülbentlerim hurçta şuan ama dedmya aradığımı bulamıyorm bi zaman sonra karışıyolar.

bende çok dertliydim bu konuda baya bi var benimde ama en mantıklısı aynalı şifoniyerin çekmecesine koymak..ama şekil önemli..üç gruba ayırıp normal dürdüğün şekli bi daha katla..yani dikdörtgen şeklinde üst üste koy ve diklemesine yerleştir çekmeceye..bak farkı göreceksin..

bende çok dertliydim bu konuda baya bi var benimde ama en mantıklısı aynalı şifoniyerin çekmecesine koymak..ama şekil önemli..üç gruba ayırıp normal dürdüğün şekli bi daha katla..yani dikdörtgen şeklinde üst üste koy ve diklemesine yerleştir çekmeceye..bak farkı göreceksin..

ben de bu şekilde çekmeceye koyuyorum.
çok rahat ve kullanışlı.:34:

hmm anladıım bi denicem bakalımm çok saol.:)

Back
X