açıklar cevap yazabiliyorsa ben yazayım :) küçük bohçalar içinde saklayabilirsiniz,dağıtmadan alması kolay olur,hurç gibi olmadığından bir kenarından rengi,deseni vs belli olur zaten içindekilerin.Bir de kullanım yerlerine ve amaçlarına göre gruplarsanız da kolaylık olmuş olur: yatarken kullanılanlar,yemek ,temizlik vs yaparken kullanılanlar,ibadet sırasında kullanılanlar,hiç kullanmadıklarınız ,misafirler için olanlar,hediyelikler,çeyizlikler gibi.bu grupları çeşidi artabilir de azalabilir de.bunların hepsini 2-3 bohça da yapabilirsiniz.aynı bohça içinde alta bir grup, üste bir grup yerleştirirsiniz.en çok kullandığınız bir kaç tanesi dolabınızda rafta durur.benim buna benzer bir düzenim var ve gayet rahatım.bohça yerine şeffaf poşetlerden de kullanabilirsiniz,alışveriş poşeti değil tabii ki :) Hani dantel örneği falan çıkarırken kirlenmesin diye örneği içine koyduğumuz tamamen şeffaf ve parlak olanlar.Bazı fularlar vs o tarz naylon poşetlerde satılıyor,onları kullanabilirsiniz.kolay gelsin.