Şampuan ve Saç Kremleri Kullandıgınız şampuanlar...fikir verin...

eeesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.522
9
158
35
Samsun
Merhaba arkadaslar benim saçlarım bayağı uzun,dalgalı,ve doğal boya falan yok:olmaz: şuanda elidor kullanıyorum ama pek memnun değilim açıkçası.Kullandıgnız ve memnun kaldıgınız bana önerebileceğiniz şampuan markası varmı? teşekkür ederim şimdiden herkeze..

valla benımde denemedığm şampuan kalmadı ama elidor bende çok saç döktü ve yağlandııro..pntene desen duştan sona taramaya kalksam tiftik tiftik oluyor blendax da aynı ..elseve kullndım onuda begenmedım saçımı hemen söndürüyor..hepsı berbat şmdi lorealın absolut denen şamp kuaförden aldım memnunm ama brz pahalı

Ben avonun parlayan saçlar için olanı kullanıyorum bunun yanında birde ipek saç kremi kullanıyorum ve ikisinden çok memnunum

bende elidor kullanıyorum daha yeni aldık.
Heden sholders hiç beğenmedim tam 1 sene kullandım gözlerimi çok yakıyordu sırf kepek için kullandım katlandım ama hiç değişen bişi olmadı birde çok pahalandı bende bıraktım bir daha asla kullanmam...

Merhaba arkadaslar benim saçlarım bayağı uzun,dalgalı,ve doğal boya falan yok:olmaz: şuanda elidor kullanıyorum ama pek memnun değilim açıkçası.Kullandıgnız ve memnun kaldıgınız bana önerebileceğiniz şampuan markası varmı? teşekkür ederim şimdiden herkeze..

canım ben bir çok şampuan denedim, eczanelerde satılanlar vs de dahil; ama hiçbiri saçımın kuruluğuna çare olmadı. ta ki bloglarda bi yerde watsons şampuan ve wax hakkında yazılanları okuyuncaya kadar. 3 haftadır avokadolu nemlendırıcı şampuan ve yıne avokadolu treatment wax ını kullanıyorum. sonuç gerçekten super, nemli yumuşacık saglıklı saçlar. kesınlıkle onerırım, benım gıbı kalın tellı ve çok kuru saçlara sahip birinin bile mutlu ettı :3:

bende panten kullandım memnun kalmadım dove kullandım memnun kalmadım
Elidoruda tavsiye etmem

blendax denicem umarım memnun kalrım

bende panten kullandım memnun kalmadım dove kullandım memnun kalmadım
Elidoruda tavsiye etmem

blendax denicem umarım memnun kalrım

bende aynen senin gibi hepsini denedim canım...şimdi blendax ısırganlı kullanıyorum ve ipek saç kremi..şimdiye kadar en memnun kaldığım ikili..

Back