Pudra, Fondöten, Kapatıcılar kullandığınız pudranın türü ve markası nedir

ydnrsln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2007
3
0
37
merhabalar... kullanıp memnun kaldığınız; önerdiğiniz pudra markaları neler???

bide toz pudra mı kompakt pudra mı hangisini tavsiye edersiniz??

şimdiden teşekkürler...

ben biçok marka pudra kullandm ama memnun kaldığım marka max factor creme puff hala da onu kullanıorum .

amway (yanlış yazmış olabilirim) in pudarsı süper 2 yıldır kullanıyorum....okadar doğal ki anlatamam ve yıkayana kadar da çıkmıyor ve hiçbir yan etkiside yok...şimidi yine sipariş vericem elimdeki bitmek üzere..gerçekten tavsiye ederim...

ben clinique kullanıyorum, çok memnunum. tavsiye ederim, verilen paraya fazlasıyla değiyor.

arakadaslar benidme bir sorum olcak ben pudra kullanmak istiyorum ama cogu diyorki fondötün sürmek lazim önce, föndötönsüz olurmu?? yani sirf pudra calsam???

canım sadece pudra kullanmak istiyosan altına nemlendirici kram sürüp kullanabilrisin.ben fondoten terch etmediğm zamanlar öyle yapıyorum önce cildime yagsız mineralli bi nemlendirici krem sürüorum pürüz,leke olan yerin üzerine de cok az kapatıcı sürüyorum sonra tüm yüzüme pudra uyguluyorum cok da dogal oluo biraz da belli belirsiz allık sürdük mü tamamdır a.s.

Ben artdeco markasini kullaniyorum,cok memnunum.. tavsiye ederim.

canim cevabin icin cok tsk ederim bende karasiz kaldim ama simdi kompakt pudrami daha iyi yoksa lose pidermi???

compact pudra daha yoğun bi görünüm verir toz ve transparan pudralar ise ciltte daha hafif durur cok yoğun olmaz.

Catherine Arley"in Silky Touch adlı serisi yeni çıkmış.Öyle ince,öyle kapatıcı,öyle parlak,öyle doğal duruyor ki...

Not= Yuvarlak kutulu olan değil,köşeli kutu olandan sözediyorum yalnız.İki türü var,yuvarlak olan da fena değil ama köşeli kutu olan mutlaka denenmeli.

canım,ben 8 yıldır ayni markayı kullanıyorum REVLON LOOSE POWDER TOZ PUDRA açık tenliyim 01 light en açık rengini kulllanıyorum.Kocaman kabı var 30 gr,ince yapılı hafif pırıltılı transparan bir pudradır.Yazın yüzde erimiyor ve çok güzel kadife gibi oluyor yüz.Akşam makiyaj için ayni REVLONun REVLON SKİNLİGHTS FACE İLLUMİNATOR LOOSE POWDER simli toz pudrasını kullanıyorum.Çok memnunum REVLON ürünlerinden

Peki bu Revlon ürünlerini nerden alıyorsun? Gittigidiyorda var ancak o siteye güvenmiyorum hiç...

canım bende amwayın bikaç ürününü kullanmıştım sen hangi pudrasını kullanıyorsun tam olarak ismini verirmisin acaba?

Peki bu Revlon ürünlerini nerden alıyorsun? Gittigidiyorda var ancak o siteye güvenmiyorum hiç...
Ben yurtdışından getiriyorum kendime ve ya annem yurtdışında yaşıyor o gelirken bana 2-3 tanesini getiriyor.Ama Türkiyede belkide vardır ben bilmiyorum.Birde gittigidiyor hakta ben sana şunu söyleye bilirim : ben ordan çok alışveriş yaptım sadece iyi bir satıcıya denk gelmek lazımdır yani okadarda güvenilmez değil,canım

flormar aldım en son boyle rengi altınımsı gibi olan rezalet parasıda iiyiydi hani max factor guzel avonda guzel bahsettiklerim compact pudra toz pudra rezalet açana kadar her yer batıo bi garip kullanamadım bn onu:)

Lorealın true match pudrası çok güzel tavsiye ederim,fiatı da çok yüksek deil ama maybelline ın transparan pudrası da fena deil fiat olarak da daha uygun,malesef max factorde beyaz tenlilere uygun renk yok,en açık rengi bile bana çok koyu gelio,eğer beyaz tenli deilsen creme puff güzel gerçekten

loreal true match ve shesiedo pureness in fıyatlarını söyleyebilirmisnz peki kızlar ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…