canım sadece pudra kullanmak istiyosan altına nemlendirici kram sürüp kullanabilrisin.ben fondoten terch etmediğm zamanlar öyle yapıyorum önce cildime yagsız mineralli bi nemlendirici krem sürüorum pürüz,leke olan yerin üzerine de cok az kapatıcı sürüyorum sonra tüm yüzüme pudra uyguluyorum cok da dogal oluo biraz da belli belirsiz allık sürdük mü tamamdır a.s.
compact pudra daha yoğun bi görünüm verir toz ve transparan pudralar ise ciltte daha hafif durur cok yoğun olmaz.
canım,ben 8 yıldır ayni markayı kullanıyorum REVLON LOOSE POWDER TOZ PUDRA açık tenliyim 01 light en açık rengini kulllanıyorum.Kocaman kabı var 30 gr,ince yapılı hafif pırıltılı transparan bir pudradır.Yazın yüzde erimiyor ve çok güzel kadife gibi oluyor yüz.Akşam makiyaj için ayni REVLONun REVLON SKİNLİGHTS FACE İLLUMİNATOR LOOSE POWDER simli toz pudrasını kullanıyorum.Çok memnunum REVLON ürünlerinden
amway (yanlış yazmış olabilirim) in pudarsı süper 2 yıldır kullanıyorum....okadar doğal ki anlatamam ve yıkayana kadar da çıkmıyor ve hiçbir yan etkiside yok...şimidi yine sipariş vericem elimdeki bitmek üzere..gerçekten tavsiye ederim...
Ben yurtdışından getiriyorum kendime ve ya annem yurtdışında yaşıyor o gelirken bana 2-3 tanesini getiriyor.Ama Türkiyede belkide vardır ben bilmiyorum.Birde gittigidiyor hakta ben sana şunu söyleye bilirim : ben ordan çok alışveriş yaptım sadece iyi bir satıcıya denk gelmek lazımdır yani okadarda güvenilmez değil,canımPeki bu Revlon ürünlerini nerden alıyorsun? Gittigidiyorda var ancak o siteye güvenmiyorum hiç...