Saç Kesim Şekilleri Kullandığınız, Memnun Kaldığınız Şampuan ve Bakım Kremleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Siz kıvırcık saçlarınız için hangi markayı tercih ediyorsunuz ?

• Pantene

OY: 3 18,8%
  • Elidor

OY: 1 6,3%
  • Nelly

• Schwarzkopf

OY: 2 12,5%
  • L'oreal

• Wella

• Clear

OY: 0 0,0%
  • Head & Shoulders

• Bioblas

• blendax

• John Frieda

OY: 4 25,0%
  • Vichy

• Fruit Kicks Down Under

• Toni & Guy

• Tigi Bed Head

• Syoss

• Milk Shake

• Dové

• Bioderma

• Petal Fresh

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .

Elesmera

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
92
4
98
Kıvır kıvır saçlarımız için en iyisini kullanmaya çalışıyoruz ama bir çoğumuz bir yerlerde hata yapıyoruz. Bence bu hata yanlış şampuan seçiminden oluyor. Neme ihtiyaç duyan sert ve yıpranmış görünen saçınız için siz hangi şampuan ve bakım kremini kullandınız ?

Loreal Elseve cok memnunm..ya da Schwarzkoph Gliss ıkısıde cooooook guzel...

kızlar ben siteden tavsiye ile john frieda bukleli ve kıvırcık saclar ıcın olan sampuanı aldım ve denemeye basladım ılk baslarda saclarımı kuru yaptıgını söylemek isterim ama kullandıkca duzene girdi ve suan cok memnunum.tavsiye ederim :)

gliss(pembe) ve elseve (sarı) şahane belirgin buklelere dönüştürüo saçlarımı. ikiside şahane. hatta bazen saç kremi kullanmama bile gerek kalmıyo. ayrıca düzenli saç bakımı yaptırdığım bi yer var saçlarımı nemlendirio 2 haftada bi gidiorum keratinli bi formül uyguluo yaklaşık 1 saatlik bi bakım gözle görülür etkisi oluo benim saçlarımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…