Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 167332
Bende flormar kullanıyorum çok güzel kapatıyor . Sürdükten sonrada sünger yardımıyla yaydırıyorum sonuç mükemmel :))
Canm şu anda hayretler içerisindeyim
Hayatımda bu kadar ... bi cilde sahip olmamıştım ve anlatamıyorum o kadar inanılmaz ki
Neyse, size göstermek için aşamaların resmini çektim ama çıkmayınca sildim. Size anlatmaya çalışıyorum aşağıda...
Neyse, bu ara cildim çok kötüydü. Kızarıklıklar, yaralar, sivilceler ne deseniz vardı..
Nemlendiricimi sürdükten sonra kapatıcıyı -sadece lekelerin ve sivilcelerin üstüne hafifçe- uyguladım ve sonuç sadece kapatıcıda bile harika, ayrıca çok doğal duruyor ve fondöten falan sürmeden böylece okula gidebilirim.
Ve sonra fondöteni uyguladım, ki asıl beni hayretler içinde bırakan o. Sürüp dağıttığım anda o kadar güzel kapattı ki tek leke bile görünmüyor, ama çok hafif ve yumuşak bi his bıraktı, ayrıca çok mat kesinlikle parlamıyor ve rahatsız edici hiç değil. Çoooooooooooooook doğal, büyüteçle baksanız bile fondöten olduğunu anlamazsınız valla bayıldım (utanmasam reklamını yapıcam )
Pudra ise şöyle ki: Fondöten çok hafif bi bronzluk veriyor, pudra eğer o bronzluğu ortadan kaldırıyor eğer istemiyorsanız. Ama ben bronz halini de pudralı halini de çok sevdim. Ya bayıldım yaaa tek kelimeyle bayıldım, artık ömür boyu bu ürünleri kullanırım heralde. Ayrıca ürünler çokkkkk hafif, orada olduğunu bile hissettirmiyor ama kapatıcılığa 10 puan veriyorum, doğallığa 10 puan! Özellikle de fondötene. Neyse, açıklayamıyorum valla koşun gidin alın deneyin görün
Eki Görüntüle 167332
Bende flormar kullanıyorum çok güzel kapatıyor . Sürdükten sonrada sünger yardımıyla yaydırıyorum sonuç mükemmel :))
Bunu duyduguma sevindim. Flormarın pudrasını almayı düşünüyordum, fikir edindiğim iyi oldu. Önümüz yaz, bol bol güneş kremi kullanacagım, parlaklığını alsın diye pudra almayı düşünüyordum. Bunu bir deniyım bari. Fotografta baya beyaz görünüyor normalde de öyle mi? Çok beyaz bir pudraya ihtiyacım var benim. Numarası kaç onun?
Canm hangi ürünü, fondöten mi, hangisi? Bi de oda senin odan mıı dekorasyon beyaz galiba hoşuma gitti resimlerde
Canm ben de önce True Match almaya gitmiştim ama dediğim gibi gittiğim yerde sadece Flormar'ın ürünleri vardı, çok da uygun olunca dayanamadım aldım
True Match'i kullandığını öğrenince şöylece bi araştırma yapmıştım, hiç kötü yorum görmedim nerdeyse, o yüzden onu almaya karar vermiştim. Harika bi ürün olduğundan eminim canım ama ne biliyim sen de okusaydın aynı yazıyı sen de öyle düşünürdün sanırım, yine de dikkatli kullan kapağını çok açık tutma :93:
Bence kullan kullan, her gün kullan. Hem ne kadar kullanırsan kullan bitmiycek biliyosun En önemlisi kendini güzel hissetmek canım, her gün kullan
Canım senden numarasını bekliyoruz ambalajı afilliymiş, sadece fondoten mi yoksa fontdoten ve pudra olark mı?
Bilgilendirirsen sevinirim canım. :)
Kızlar şehir dışındaydım bunları çok uygun fiyata buldum denemek için hemen atladım tabi
Hepsi Flormar, sırayla Mat Touch Foundation, Perfect Coverage Concealer (göz altı kapatıcısıymış ama ben lekeleri kapatma amacıyla aldım inş. olur), ve Pretty Compact
Daha kullanmadım ama yorumlar genelde iyi, hatta Flormar'ın kendi sitesinde Mat Touch fondötenine yazılan yorumlar çok iyi, siz ne diyosunuz kızlar? :97:
Evet oda bnm tşkkrler :) Fondaten bu . Çok süper kapatıyo hem göz çevresinede rahatlıkla sürebiliyosun elimle yaydırmıyorum ben kızarıyor yüzüm çünkü o yüzden sünger kullanıyorum :)
cnm loreal için söylediklerin doğru:) loreal true match kullanıyorum uçucu evet kalıcı değil:)
bnde flormar mat kullanıorum gayeet memnunum :)) pudra kullanmıorumm
Aa bak üzüldüm şimdi, memnun musun peki neden hala kullanıyosun uçuyosa merak ettim (sorgular gibi oldu haa alınma meraktan)
hangisini alıcaksın? flormarı tavsiye ederim
cnm estee lauder double wear alcam:) denedim harika bişey flormarda orta düzey günlük kullanım için ideal cildi çok güzel yaptığı yadsınamaz kullanmıştım da bir ara:)