Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elma sirkesini çoğu kişi öneriyor ama benim cildim hassas olduğu için mi bilmiyorum benim yüzümde kızarıklıklar yaptı. :44::44:
Elma sirkesini çoğu kişi öneriyor ama benim cildim hassas olduğu için mi bilmiyorum benim yüzümde kızarıklıklar yaptı. :44::44:
ben lekelerle uğraşmaktan vazgeçtim artık onların çözümü yok sanırım. Beraber yaşamaya alışmaya bakalım bence:):)
tritone- oldukca basarılı, sabır gerek. ancak tamamen gecti diyemem de bayagı bayagı hafifletti. iceriğinde expigmentte olan (hidrokinon) madde yok. güzel.
expigment- %2 lik kullandım, başarılı. daha cogunu denemedim bile, korktum. gerci hepsi dr tavsiyesindeydi. geceleri surdum. yine tamamen yok oldu diyemem.
simdi ben aynaya baktıgımda halen bana var gibi geliyor, ancak benden baska farkeden yok. artık 2 sene oldu belki de takıntı yaptım. size tavsiyem, yeni bir tedaviye baslamadan önce cildinize en az 1 ay yenilenme süresi tanımanız. bu sürede de kimyasal kullanmamanız.
uzun süreli kullandıgınız ilaclar varsa o da etkiler tedaviyi. c vitamini eksikliğiniz olabilir. vitamin kullanarak destekleyebilirsiniz.
seyreltilmiş elma sirkesi, tavsiyemdir.
haftada 1 bepanten kullabilirsiniz. 1-2 kere de peeling yapsanız yeter bence. peeling malzemeniz yoksa, bir yüz fırcası yardımıyla yüzünüzü temizleme jelinizle vb. ovalayın cok bastırmadan. yada ılık bir bezle silin.
Sis leke kremi ---->> bu ürünü bu klüpte duymuştum ..yorumlar hep güzeldi....mustafa beyi aradım akne izlerim var dedim yardımcı oldu anlattı baya.... 1 ayda geçer dedi...
1 ay geçti ...aradım lekeler geçmedi diye bu sefer akne izleri çabuk geçmez dedi 2 ay kullanmak gerek dedi...40 gün kullandım akne lekelerinde açılma olmadı pek....oranlarsak yüzde 5 oranında bir açılma oldu....kullanırken kızarıklık soyulma falanda yapıyo....buz masajı bepanthen sürdürüyodu.....ara verdiriyordu ama faydalı bulmadım pek.....kullananlar belli süre sonra lekelerin tekrar geri geldiğini söylüyorlar.......
ben lekelerle uğraşmaktan vazgeçtim artık onların çözümü yok sanırım. Beraber yaşamaya alışmaya bakalım bence:):)
akne lekeleri için 2 senedir uğraşıyorum....roccutane hapı sonrası kalan akne lekeleri...kullanmadığım ürün kalmadı sayılır ....sonuçları yazayımda sizde aldanmayın bazı ürünlere ...para çoook kaptırdım çünkü ben .......
ARAPKIZI KREM--->> TAM BİR FİYASKO...LEKELERE ZERRE KADAR FAYDASI YOOOK...REKLAMINI BAYA İYİ YAPIYORLAR....ÜMİTLENDİM ALDIM KULLANDIM FAYDA GÖRMEDİM AKSİNE ZARARINI GÖRDÜM AKNE YAPTI....
LEA AKLIKKREMİ--->> TV DE FALAN ÇIKIYODU TÜM LEKELERİ YOOK EDER ...DOĞAL BİR ÜRÜN 1 AYDA LEKE BIRAKMAZ DİYE SATTILAR...BALKANLARDA KULLANILIYO FALAN DEDİLER....AMA MALESEFF HİÇÇÇ FAYDA ETMEDİİİİ...129 TL VERİP SET HALİNDE ALMIŞTIM HEMDE....
BEPANTHEN KREM--->> BEPANTHEN KREMİ BU KLÜPTE DUYDUM SABAH -AKŞAM 1-2 AY KULLANDIM AMA HİÇ ETKİSİ OLMADI VE TÜYLERİM ARTTI YÜZÜMDE ...LEKELERİMİN YANINA BİRDE TÜY DERDİM VAR ARTIKKK
BİOGREN OZON YAĞI---->> OZON YAĞI BİR ARA MODA OLMUŞTU SANKİ...HER YERDE OZONYAĞI DUYUYORDUM OKUYORDUM....SONUNDA RESMİ SİTESİNDEKİ TELEFON NUMARASINDAN ARADIM KONUŞTUM 1 AY İÇİNDE GEÇER DEDİLER... TAM 3 AY KULLANDIM BEN DÜZENLİ....LEKELERDE HİÇÇÇ FAYDASI OLMADI... BİRDE AKNE ÇIKARDI BENDE.....
Slm,acaba tritone soyma yapıyor mu ciltte??ben soyulmasını istemiyorum ne kadar soyucu krem varsa daha da kararttı lekemi.Sirke limon vs de daha kötü geldi bana.demekki değişiyor kişiden kişiye.Şu an celeritt spf 25 diye bir krem kullanıyorum bir ayı geçti.Baya açıldı ama tamamen geçmedi acaba birazda tritone mu kullansam diyorum.Ama merak ettim kızarıklık soyulma vs oluyormu diye???Bir de güneşe çıkınca tritone kullanırken riskli galiba.Benim kullandığım kremde sorun olmuyor dışarı çıkarken.