Sis leke kremi ---->> bu ürünü bu klüpte duymuştum ..yorumlar hep güzeldi....mustafa beyi aradım akne izlerim var dedim yardımcı oldu anlattı baya.... 1 ayda geçer dedi...
1 ay geçti ...aradım lekeler geçmedi diye bu sefer akne izleri çabuk geçmez dedi 2 ay kullanmak gerek dedi...40 gün kullandım akne lekelerinde açılma olmadı pek....oranlarsak yüzde 5 oranında bir açılma oldu....kullanırken kızarıklık soyulma falanda yapıyo....buz masajı bepanthen sürdürüyodu.....ara verdiriyordu ama faydalı bulmadım pek.....kullananlar belli süre sonra lekelerin tekrar geri geldiğini söylüyorlar.......
Sis leke kremini bende kullanmiştım çok kızarıklık oldu yüzümde sanki tüp patlamıştı suratımda mustafa beyi aradım behanten sür buz koy geçer dedii ertesin gün oldu hala geçmedi. Artı kahverengi yanıklar oluştu çok kortum geçmicek diye.dr gitti krem verdi geçti çok şükür bir dahada sürmedimmm kremii ...
bu kremin mantığı bu önce kızartıyo sonra kanverengine dönüyo cilt sonrasında soyulma başlıyo alttan pembe yeni deri çıkıyo böylece devam etseydin düzelirdi lekeler ilk başta kahverengi olunca korkuyoruz bu ne böyle dahada koyulaştı diye...her cilt farklı tabi canım çok tahriş olduysa kullanma tabi...
svılce ızlerım ıcın o kadar krem jel ılac ne varsa kullandımm ama aralarında en ıyısı CONTACTUBEX.
sabah aksam yuzunuzu sebamed sabunla yıkayın ve kuruyuncada dayayın bu jelı.
sabah kalktıgınızda bana dua edıceksınızzsuan 4. gunum ama herkes suratımı gorup sok oluyoo lutfen deneyın ben kac yıldır cekıyorum bu dertten ama artık mutluluga ulasıyorum gıbıı :))
Seydis sivilce lekeleri ve çukurları var bendede en az 4-5 yıllardır var dediğn krem lekelere mi yarıyor yoksa çukurlara mı? bende lekeler çok az kırmızı leke birkaç tane çok çirkin durmuyor asıl sorunum çukurlar, dalgalı bir cilt o krem bu soruna feyde eder mi canım?
[/QUOTE]QUOTE=sirinkocyigit;20557352]svılce ızlerım ıcın o kadar krem jel ılac ne varsa kullandımm ama aralarında en ıyısı CONTACTUBEX.
sabah aksam yuzunuzu sebamed sabunla yıkayın ve kuruyuncada dayayın bu jelı.
sabah kalktıgınızda bana dua edıceksınızzsuan 4. gunum ama herkes suratımı gorup sok oluyoo lutfen deneyın ben kac yıldır cekıyorum bu dertten ama artık mutluluga ulasıyorum gıbıı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?