• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Kullandığım Doğal Yağlar

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

penac82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
689
0
46
İstanbul
Arkadaşlar; herkese mutlu, sağlıklı, huzurlu, kazançlı, sorunsuz, sevdikleriyle beraber çok güzel bir 2012 dilerim, iyi seneler.:16:

Ben sizlerle 1 haftadır yaşadığım şaşkınlığı paylaşmak istiyorum. Daha önce en pahalı kremleri kullandım, başka şeyden kısarım ama cilt önemli o yüzden, cilt bakım ürünlerine hiç acımam en iyisini alırım diye düşündüm hep.

Geçen hafta; tesadüfen 2 yağ aldım,

1. Mavi anemon çiçeği yağı
2. Üzüm çekirdeği yağı

1 hafta içinde; cildim yağlanmaya müsait de olduğu için göz altı çevrem hariç, toplamda her birini 3 er kere kullandım, ve aynaya baktığımda şu an değişimi görebiliyorum, yaşım 29 çok fazla kırışığım yok ama derinleşen iki kaşımın arasındaki ve alnımdaki mimik çizgilerim resmen gözle görülmeyecek kıvama geldi. Ama bu yağları çok uzun süre kullanmak yerine, haftada 1-2 kullanarak uzun süreye yaymak istiyorum.

Sizlerle yine paylaşırım son durumu :) Bu yağlardan kullanmış olanlar da tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

Sevgiler.

kayınvalidem la sante mavi anemon kremi kullanıyor o da çevresine öneriyor. kırışıklıkları azaldı valla

Arkadaşlar; herkese mutlu, sağlıklı, huzurlu, kazançlı, sorunsuz, sevdikleriyle beraber çok güzel bir 2012 dilerim, iyi seneler.:16:

Ben sizlerle 1 haftadır yaşadığım şaşkınlığı paylaşmak istiyorum. Daha önce en pahalı kremleri kullandım, başka şeyden kısarım ama cilt önemli o yüzden, cilt bakım ürünlerine hiç acımam en iyisini alırım diye düşündüm hep.

Geçen hafta; tesadüfen 2 yağ aldım,

1. Mavi anemon çiçeği yağı
2. Üzüm çekirdeği yağı

1 hafta içinde; cildim yağlanmaya müsait de olduğu için göz altı çevrem hariç, toplamda her birini 3 er kere kullandım, ve aynaya baktığımda şu an değişimi görebiliyorum, yaşım 29 çok fazla kırışığım yok ama derinleşen iki kaşımın arasındaki ve alnımdaki mimik çizgilerim resmen gözle görülmeyecek kıvama geldi. Ama bu yağları çok uzun süre kullanmak yerine, haftada 1-2 kullanarak uzun süreye yaymak istiyorum.

Sizlerle yine paylaşırım son durumu :) Bu yağlardan kullanmış olanlar da tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

Sevgiler.

cildin karma mı

Arkadaşlar merhaba.
Mavi anemon yağını kullanmaya başlayalı iki hafta oldu. Buraya markasını filan yazmak istemiyorum. Güvendiğiniz bir markayı tercih edebilirsiniz.
İyice temizlenmiş cildime gece yatmadan önce yedirerek, masaj yaparak kremden önce sürüyorum. İki hafta oldu henüz, gün aşırı kullandım. Sonuçlar hiç de fena değil. Gerçi bir cilde ne sürerseniz sürün, anında pat diye sonuç almazsınız ama yağın azar azar işe yaradığının farkındayım. Yaşım 33. Ağzımın iki yanında, burundan aşağı inen çizgilerim derinleşmişti. İki haftadır gözle görülür bir iyileşme oldu. Cildin genelinde de pürüzsüzleşme ve lekelerin hafiflediğini farkettim. Tabii bunu en iyi yağı kullanan kişinin kendisi farkeder bu kısa sürede.
Şu anda düzenli kullanıyorum. Bir ay sonra gözlemlediğim değişiklikleri yazarım.

Canlarım, mavi anemon yağı diye birşey yoktur:
Mavi Anemon Çiçeği Yağı olarak satışa sunulmaya çalışılan ürünler SAHTE ÜRÜNLERDİR. İçeriğinde pamuk yağı , soya yağı,ayçiçek yağı gibi sanayi tipi yağlar ve bir takım kokulu uçucu yağlar eklenerek hazırlanan bu ürünlere kesinlikle itibar etmeyiniz.Mavi Anemon Çiçeği herhangi bir şekilde yağ üretilecek kök,gövde,yaprak,çiçek,tohum ya da hücresel plastid yapısına sahip değildir.Kısacası,Mavi anemon çiçeğinden yağ üretebilmek mümkün değildir.

Kaldı ki kendine has florasında ve küçük bir coğrafyada çoğalabilen bu müstesna çiçeğin bu denli bayağılaştırılması da düşündürücüdür. Mevsimli bir çiçek olan Mavi Anemon kültürel ortamda da çoğaltılamaz.Yani mavi anemon çiçeğinin tarımı yapılamaz.

Mavi Anemon Çiçeğinden sadece yüksek teknoloji kullanılarak kinetin ( N6 furfuryladenine,K-4000 ) isimli sitokinin grubundan bir aktif üretilebilir.Bu aktifte zaten beyaz-sarı renkli toz halindedir yani yağ değildir,son derece pahalı bir aktiftir ve dünyada sadece bir kaç ülkede üretilebilmektedir ( ABD,İSVİÇRE ve TAIWAN ) .

Canlarım, mavi anemon yağı diye birşey yoktur:
Mavi Anemon Çiçeği Yağı olarak satışa sunulmaya çalışılan ürünler SAHTE ÜRÜNLERDİR. İçeriğinde pamuk yağı , soya yağı,ayçiçek yağı gibi sanayi tipi yağlar ve bir takım kokulu uçucu yağlar eklenerek hazırlanan bu ürünlere kesinlikle itibar etmeyiniz.Mavi Anemon Çiçeği herhangi bir şekilde yağ üretilecek kök,gövde,yaprak,çiçek,tohum ya da hücresel plastid yapısına sahip değildir.Kısacası,Mavi anemon çiçeğinden yağ üretebilmek mümkün değildir.

Kaldı ki kendine has florasında ve küçük bir coğrafyada çoğalabilen bu müstesna çiçeğin bu denli bayağılaştırılması da düşündürücüdür. Mevsimli bir çiçek olan Mavi Anemon kültürel ortamda da çoğaltılamaz.Yani mavi anemon çiçeğinin tarımı yapılamaz.

Mavi Anemon Çiçeğinden sadece yüksek teknoloji kullanılarak kinetin ( N6 furfuryladenine,K-4000 ) isimli sitokinin grubundan bir aktif üretilebilir.Bu aktifte zaten beyaz-sarı renkli toz halindedir yani yağ değildir,son derece pahalı bir aktiftir ve dünyada sadece bir kaç ülkede üretilebilmektedir ( ABD,İSVİÇRE ve TAIWAN ) .

Bilgilendirmeniz için teşekkür etmek istedim, bir süredir gece serumu gibi güvendiğim markaların cilt sıkılaştırıcı özelliği olduğu söylenen yağlardan basit bir karışım yapıp cildime sürüyordum, içerisinde Mavi anemon yağı diye satılan yağ da var, bu yağ her ne ise çok güzel kokuyor ama cildi bir süre sonra çok hafif de olsa tahriş ediyor gibi geldi bana... Birçok yerde göz çevresine de rahatlıkla uygulanabileceği gibi yazılar gördüm ancak tavsiye etmiyorum. Sizden öğrendiklerim çok iyi oldu, tekrar teşekkürler.

Back