Kullandığı Oyun Fotoğrafını Çekene 250 TL Ceza

Ben de cep telefonu yasak diye duymuştum.Baktım kimse sormadı,telefonla girdik.
Bir de giren çıkmıyor arkadaş,ne yapıyorlarsa içeride...
Sanki daha önce kime oy vereceklerini düşünmemişler,içeride düşünüyorlar mübarek.

oy pusulalarını karalamakla şekil çizmekle ve fotoğraf çekmekle uğraşıyorlar bide böyle adamlardan ülke geleceğine yön vermesi isteniyor. çok komik.

hayatımız fotoğraf oldu ya... dışarı çıkınca kafamı çevirdiğim her yerde bir selfie yaplıyor. bayıldım artık bu akımdan.

Benim telefonum elimdeydi sandık görevlisi "telefon yasak" dedi tamam deyip masanın üstüne bıraktım ama birisi oy kullanmış paravandan geliyordu telefonu çaldı elinde zarf olduğu için açmadı ama baştan uyarı yapılmamış olacak ki adama "telefonla girmek yasak beyefendi" dediler o da "açmadım zaten" dedi. Kimse de bir müdahalede bulunmadı yani telefon elimde değil cebimde olsaydı sorun olmayacaktı demek ki... Bir de selfie olarak oyunu paylaşanları ben de gördüm sosyal medyada, açıkçası bu tür şeyleri hoş karşılamıyorum gereksiz buluyorum.

Valla ben sandık gorevlisiydim. Herkesi uyardik tabiki bazısı hic sorun etmeden çıkardı verdi bazisi yok telefonum dedi ama cebindeki kabarikligi görüorsun ama adam oyle deyincede zorlayamiorsunki. Yada kadinlar çantalarıni birakmak istemiorlar eger yalnız gelmislerse. Yada atiyorum pardesunun cebinde soksa nerden anlicazki. Yine bir garip yasak yine bir garip uygulama yine bir garip uygulatamama....

Back