dogruda kimi nasil takip etsinler haci..herkes foto cekiyor...bugune kadar kimseye ceza verildigini duymadim...
bana gore mahsuru yok...rengimiz belli safimiz belli, SIKINTI yok.
sabah paylasmissin ya..kesik kafayla foto koyuyorlar...oy pusulasini koysan ne fark ederiyi de canım herkesin tarafı zaten belli yine adı üstünde gizli oylama, ben foto çekip sosyal medyaya koymayı saçma buluyorum, gerçi neleri koymuyolar bunu mu koymıcaklar
yerel seçimlerde oy kullandığım okulda paravanlara telefon sokulmuyordu topladılar hep ama bu seçim öyle bişey olmadı nedense, halbuki görevlilerin toplaması lazımdı yine
bu da hikaye..sizde nasil camur atacaginizi sasirdinizBen de oy vermeyene ceza olayını anlamıyorum. Sonuçta oy kullanmak bir vatandaşlık hakkı
hakkımı ister kullanırım ister kullanmam
bunu her seçim oyunu kullanan ve bu konuda hassas bir vatandaş olarak söylüyorum
hakkımı kullanıp kullanmamak bana kalmış bir şey sanki trafik cezası gibi aynı kefeye koymuşlar nerden para toplayacaklarını şaşırdılar
Allah bilir zamanında cezayı ödemeyenlere faiz de uyguluyodur bu "çok dindar" hükümet.
Ceza mASrafı cezadan daha çokmuş öyle diyorlar o yüzden gelmiyor:).Bende oy kullanmaya gittiğimde çantamla gitmiştim ama biz de yasak dediler,30 marttada yasaktı anneme verdim ben.annem hiç oy kullanmaz hiç ceza gelmez ya ..
hikaye sanırım .. aslı olsa 3 seçimdir görürdük ..
KİMseye ceza kesildiğini duymadım zaten 22 liraymış ceza masrafı 22 liradan daha çok diyorlar o yüzden kesmiyorlar.Ben de oy vermeyene ceza olayını anlamıyorum. Sonuçta oy kullanmak bir vatandaşlık hakkı
hakkımı ister kullanırım ister kullanmam
bunu her seçim oyunu kullanan ve bu konuda hassas bir vatandaş olarak söylüyorum
hakkımı kullanıp kullanmamak bana kalmış bir şey sanki trafik cezası gibi aynı kefeye koymuşlar nerden para toplayacaklarını şaşırdılar
Allah bilir zamanında cezayı ödemeyenlere faiz de uyguluyodur bu "çok dindar" hükümet.
Ben de cep telefonu yasak diye duymuştum.Baktım kimse sormadı,telefonla girdik.
Bir de giren çıkmıyor arkadaş,ne yapıyorlarsa içeride...
Sanki daha önce kime oy vereceklerini düşünmemişler,içeride düşünüyorlar mübarek.
bu da hikaye..sizde nasil camur atacaginizi sasirdinizboyle denir ama asli yok bunlarin...kimsenin ceza yedigini ne duydum ne gordum.
KİMseye ceza kesildiğini duymadım zaten 22 liraymış ceza masrafı 22 liradan daha çok diyorlar o yüzden kesmiyorlar.
Hanımefendi hikaye dediğiniz şey anayasamızda belirlenmiş bir hükümdür bir insana hak verip o hakkı kullanmadı diye ceza kesmek evet nerden para kıracağını şaşırmaktır verilen hakkı ya kullanacaksın ya da cezasını ödeyeceksin gibi bir tutum kabul edilemez.
Mesele şu an birilerinin cezayı yeyip yemediğini bilmek değil belki ceza yiyenler var ve siz bunu bilmiyorsunuz. Savunduğunuz parti içinde çalınanlardan dönen dolaplardan vicdani rahatsızlık duyup istifa eden milletvekilleri dahi varken nedir sizdeki bu körlük anlamak zor.
Bir de şahsınızla ilgili bir problemim yok size söylenmiş bir şey de yok görüşlerimi belirtmekte özgürüm
üslubunuz çirkin ama alıştık biz bunlara. Herkes kendi zihniyetine uyan partiyi destekliyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?