Kullananlardan yardım bekliyorum

1impossiblelove

Hoșgeldin gün ıșığım
Kayıtlı Üye
14 Mart 2018
1.545
2.886
29
Kızlar sabahtan beti geçmeyen böbrek ağrısı ve sancısıyla dayanamadım doktora gıttık
Idrar yolu enfeksıyonu cıktı
Ultrasonda bebekte sorun cıkmadı ama alttan bakmak istedıler acılde
Onu kabul etmedım cunku kendı doktorum rısklı gebelık oldugu için asla alttan muayne olma dedı .
Bende kabul etmedim rabbim inşallah korur kızımı önce ona emanet
Soruma gelince
Monurol 3g granüliçeren saşe diye tek kullanımlık bir ilaç verdi
Yatmadan idrarımı yapıp içecekmişim ve dört saat tuvalet yasak dedi
Kullanan var mı endişeliyim
Lütfen kullanan varsa yorum bekliyorum
Allah herkesin evladını korusun

Kullanabilirsin sıkıntı olmaz ama neden 4 saat idrarini yapmayacakmissin onu anlamadim ben.hic böyle birsey duymamistim.bol bol su iç.gunde en az 3 litre.havalarda ısınmaya basladi zaten yavas yavas.suyu bol icersen böyle sıkıntıların olmaz

Kullanabilirsin sıkıntı olmaz ama neden 4 saat idrarini yapmayacakmissin onu anlamadim ben.hic böyle birsey duymamistim.bol bol su iç.gunde en az 3 litre.havalarda ısınmaya basladi zaten yavas yavas.suyu bol icersen böyle sıkıntıların olmaz
Canım cok su tuketen bırıyım aslında
Ama kronıktı bende zaten
4 saat ıdrara cıkma demesının sebebı ise bu ilac sureklı etkı halındeymiş içerde
Birşey olmaz dedı doktor ama benı hep endıse sarıyor
Dogurabılsem artık sag salım dıyorum bır an once

Canım cok su tuketen bırıyım aslında
Ama kronıktı bende zaten
4 saat ıdrara cıkma demesının sebebı ise bu ilac sureklı etkı halındeymiş içerde
Birşey olmaz dedı doktor ama benı hep endıse sarıyor
Dogurabılsem artık sag salım dıyorum bır an once
Insallah canim, saseyi kullanabilirsin sıkıntı yok.asıl idrar enfeksiyonunun tedavi edilmemesi sıkıntı.erken doguma sebebiyet verebilir.suyu her zmaan ictigin miktardan biraz daha fazla ic belki ise yarar.kac haftalıksin?

Insallah canim, saseyi kullanabilirsin sıkıntı yok.asıl idrar enfeksiyonunun tedavi edilmemesi sıkıntı.erken doguma sebebiyet verebilir.suyu her zmaan ictigin miktardan biraz daha fazla ic belki ise yarar.kac haftalıksin?
22 haftalıgım suan
Daha onceden 14 haftalık bır dusugum var
Jendı doktoruma gıdecektım suan ızınde kendısıde
Bende baska bır hastaneye acıl bolumune gıttım mecburen
Alttan bakmak istedıler izin vermedim
Serum agrı kesıcı falan takıldı
Zaten moralım bozuk agrım var kızıma bırsey olacak korkusu yasıyorum
Jafın dogumcuda bebek ölürse benden bılme dıyor
yahu besıncı ayım bıttı
Kaldıkı alttan muayneyı asla yaptırma dedı doktorum
Moral bozmada ustlerıne yok
İçecegım , benım için dua et olur mu

22 haftalıgım suan
Daha onceden 14 haftalık bır dusugum var
Jendı doktoruma gıdecektım suan ızınde kendısıde
Bende baska bır hastaneye acıl bolumune gıttım mecburen
Alttan bakmak istedıler izin vermedim
Serum agrı kesıcı falan takıldı
Zaten moralım bozuk agrım var kızıma bırsey olacak korkusu yasıyorum
Jafın dogumcuda bebek ölürse benden bılme dıyor
yahu besıncı ayım bıttı
Kaldıkı alttan muayneyı asla yaptırma dedı doktorum
Moral bozmada ustlerıne yok
İçecegım , benım için dua et olur mu
Ederim tabi canim,insallah bi sıkıntı olmaz Allahin izniyle sağ salim kucağına alabilirsin melegini.alttan baktirmaman cok iyi olmus.14 haftalik düşügun sebebi neydi? Kalbi mi durmuştu?

Kızlar sabahtan beti geçmeyen böbrek ağrısı ve sancısıyla dayanamadım doktora gıttık
Idrar yolu enfeksıyonu cıktı
Ultrasonda bebekte sorun cıkmadı ama alttan bakmak istedıler acılde
Onu kabul etmedım cunku kendı doktorum rısklı gebelık oldugu için asla alttan muayne olma dedı .
Bende kabul etmedim rabbim inşallah korur kızımı önce ona emanet
Soruma gelince
Monurol 3g granüliçeren saşe diye tek kullanımlık bir ilaç verdi
Yatmadan idrarımı yapıp içecekmişim ve dört saat tuvalet yasak dedi
Kullanan var mı endişeliyim
Lütfen kullanan varsa yorum bekliyorum
Allah herkesin evladını korusun
Aynı skinti bende de var sakın icmemezlik yapma gebelikte tehlikeli ayrica eczaci teknisyeniym bu ilaç gecelikte kulkaniliyor tek doz zaten snrasnda mutlaka tekrar tahlil yaptr

Birsey olmaz ben gebeligimde de emzirirken de kullandim. Bobrek hastasiyim surekli bobrek durumundan dolayi enfeksiyon oluyordu hemen geciriyor kuvvetli bir antibiyotik ama zarari yok bebege.

Uyumadan once icin . evet icince 3-4 saat tuvalete cikmamaniz gerekiyor etkisini dusurursunuz. O yuzden gece uyku oncesi icmenizi tavsiye ederim.

Ederim tabi canim,insallah bi sıkıntı olmaz Allahin izniyle sağ salim kucağına alabilirsin melegini.alttan baktirmaman cok iyi olmus.14 haftalik düşügun sebebi neydi? Kalbi mi durmuştu?
Benım her ay tekrarlayan kronik idrar yolu enfeksıyonum var, yıllardır boyle bu .
O zamanda hamıleymısım duzenlı adet goruyordum
Yanı hamılelıgımı bellı eddn bırsey yoktu hiç
Sonra adet gunum gldıgınde kanamam oldu 4 gun adet gıbı
Besıncı gunde cok agrılı bır sekılde dusuk yaptım
Yanı dusugumde ogrenmıs oldum hamılelıgımı

Birsey olmaz ben gebeligimde de emzirirken de kullandim. Bobrek hastasiyim surekli bobrek durumundan dolayi enfeksiyon oluyordu hemen geciriyor kuvvetli bir antibiyotik ama zarari yok bebege.

Uyumadan once icin . evet icince 3-4 saat tuvalete cikmamaniz gerekiyor etkisini dusurursunuz. O yuzden gece uyku oncesi icmenizi tavsiye ederim.
Cok saolun içimi rahatlattınız
Allah evladımızın ömrünü uzun etsin

Benım her ay tekrarlayan kronik idrar yolu enfeksıyonum var, yıllardır boyle bu .
O zamanda hamıleymısım duzenlı adet goruyordum
Yanı hamılelıgımı bellı eddn bırsey yoktu hiç
Sonra adet gunum gldıgınde kanamam oldu 4 gun adet gıbı
Besıncı gunde cok agrılı bır sekılde dusuk yaptım
Yanı dusugumde ogrenmıs oldum hamılelıgımı
O zmaan 14 haftalik degil 4 haftalik falandi.muhtemelen kimyasal veya sagliksiz bir gebelikmis vücut atmış.insallah kızını sag salim kucağına alırsın canım.stres yapma ilacını kullan.mutlaka tedavini ol

Kullan bir sey olmaz bende kullandim. Ama tavsiyem tuvaletini tutabildigin kadar tut. Ben 4 saat anca tuttum hamileligin sonunda faydasi olmadi ama ilk aylarda 8 saat tutmustum cok guzel temizledi.

O zmaan 14 haftalik degil 4 haftalik falandi.muhtemelen kimyasal veya sagliksiz bir gebelikmis vücut atmış.insallah kızını sag salim kucaanım hormon sevıyem cok yuksektı ğına alırsın canım.stres yapma ilacını kullan.mutlaka tedavini ol
Doktor 12 haftayı gectıgını soylemıstı
Cunku haatabede de ıkıncı bır patca dusurdum
Allah tçrazı olsun canım

Kullan bir sey olmaz bende kullandim. Ama tavsiyem tuvaletini tutabildigin kadar tut. Ben 4 saat anca tuttum hamileligin sonunda faydasi olmadi ama ilk aylarda 8 saat tutmustum cok guzel temizledi.
Normalde bebek buyudugu için cok sık tuvalete cıkıyorum baskıdan dolayı
Ama enfeksıyon oldugu içinde surekli tuvaletim geliyor
Yatmadan bır kez daha cıkıp sonra içiyim dedım
Cunku sureklı tuvalwtım gelıyor oda canımı yakıyor
Cok tesekkurler

Her ay tekrarlıyordu
Kronık yanı , bes aydır olmadım ne guzel dıyordum
Yıne tekrarladı
Cok su ıcıyorum
Gunluk iki kez camasır degıstirıyorum ama nasıl oluyor anlamış değilim
Korkmayın bu her zaman olabilecek bir şey siz doktorunuzun yonlendirmesini takip edin Rabbim hayırla kucaginiza almanızı nasip etsin

X