kullananlar .?

Askihafizhafza

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
356
160
33
mrb arkadaşlar
söylemesi ayıptır regl günlerinde tampon kullanan varmı varsa hangi marka tavsiye ediyor musunuz ??

rossman ın kendi alman malı olanını kullanıyordum dr tavsiye etmişti ped alerji yapıyordu yeni başka bi dr kullanmamamı söyledi çok gerekli olmadıkça iki saate bi değiştir muhakkak

mrb arkadaşlar
söylemesi ayıptır regl günlerinde tampon kullanan varmı varsa hangi marka tavsiye ediyor musunuz ??

eger mecbursam yukaridaki arkadasin soyledigi rossmann da satilan facelle markali urunu kullaniyorum, ancak benim hassas bir yapim var. o tarz urunler (lateksli prezervatifler vs) bazi bunyeler icin karin agrisi, vajinal enfeksiyon yapiyor. Uzun sure durdurmayin degistirme aralarini kisa tutarsaniz, facelle urununu tavsiye edebilirim.

büyük rahatlık valla. istediğini giyiyorsun, en ufak koku vs olmuyor. kıyafetine vs bulaşma olmuyor. her ay dua ediyorum valla tamponu bulana. ben ob marka kullanıyorum genelde gratislerde eczanede falan ona denk geldim. bu ay kotel aldım ama ob sanki daha iyi. kotex nispeten sert geldi.

ben tampax kullandim bikac kere,bi aparati var,siringa gibi basincla ice dogru ittiriyorsun,ben bi ondan memnun kalmistim digerlerini koymayi beceremedim hic.

ben kotex kullandım, memnundum. ama herkesin vücudu farklı. bence sen en bilinen markalardan birer tane alıp dene, kendin karar ver.

hepinize teşekkürler . yeterli oldu bu cevaplar benim için . gereken cevabı buldum sağolun . .

Back