- 16 Ocak 2022
- 1.268
- 503
- 73
- 29
- Konu Sahibi DilekHanim
-
Marka olarak değil ama folik asıl bende kullndım. Kullan cnaım çok iyiBugün doktor Q-folin folik asit verdi bir kaç aydır bebek düşünüyoruz kontrol amaçlı gittiğimde bunu verdi kullanan faydasını gören var mı
Ben bir ay folbiol kullandım demir ilacı ile birlikte sonra degerlerime baktirinca demirin yerine gelmiş ama B12 düşmüş bu sefer bende bırakmıştım folik asitiMarka olarak değil ama folik asıl bende kullndım. Kullan cnaım çok iyi
Eğer gebelik düşğnüyrsan iç. Ebn şuan çok yeni öğrendim 2 haftalık hala devam ediyorum doktor iç dediBen bir ay folbiol kullandım demir ilacı ile birlikte sonra degerlerime baktirinca demirin yerine gelmiş ama B12 düşmüş bu sefer bende bırakmıştım folik asiti
Pahalı geldi diğer folik asit lerden ne farkı var acabaBugün doktor Q-folin folik asit verdi bir kaç aydır bebek düşünüyoruz kontrol amaçlı gittiğimde bunu verdi kullanan faydasını gören var mı
Sağlıkla gelsin inşallah ben tekrar bi degerlerime baktirmam lazım B12 dusuklugu engel olabilir mi hamile kalmayaEğer gebelik düşğnüyrsan iç. Ebn şuan çok yeni öğrendim 2 haftalık hala devam ediyorum doktor iç dedi
Doktorlara sor. Benimde öyleydi ben bol bol karnahabar ve brokoliSağlıkla gelsin inşallah ben tekrar bi degerlerime baktirmam lazım B12 dusuklugu engel olabilir mi hamile kalmaya
Kullanmış olmalısınız ozaman benim ilaçlarla bı alakam yok 26 yaşındayım ilk defa ilac kullanmaya başladım her şey hamilelik içinQFolin en önemli özelliği folik asit olması değil, koenzim Q10 olması. Miktarı da oldukça iyi. Fiyatının yüksek olmasının sebebi bu. Aynı miktar içeren koenzim Q10'ler ile karşılaştırırsanız fiyatının makul olduğunu göreceksiniz. Yani yanlış anlamış ya da o kısmı atlamışsınız. Q10 yumurtlamayı düzenlemeye yardımcı.
İnşallah bana da faydası olurDoktorlara sor. Benimde öyleydi ben bol bol karnahabar ve brokoli
Yedim iyi geliyor b12 ye
Merak etmeyin yaşınız daha çok genç ve yolun başındaymışsınız, oluruna bırakınKullanmış olmalısınız ozaman benim ilaçlarla bı alakam yok 26 yaşındayım ilk defa ilac kullanmaya başladım her şey hamilelik için
Beslenme yönünden ya da başka bir şey için tavsiyeleriniz var mı hamilelik içinMerak etmeyin yaşınız daha çok genç ve yolun başındaymışsınız, oluruna bırakınEn fazla 6 aya hamilesiniz :)
Sağlıklı ve dengeli beslenip, kendinizi rahat bırakın yeter :) Fazla kilonuz varsa şimdiden vermeye başlayın. Belki Elevit, Decavit gibi multivitaminleri kullanabilirsiniz. Eşiniz de kullanabilir. Fiyatları o kadar güzel ki, spor yapan erkek arkadaşlarıma bile tavsiye ediyorum. Size de bir zararı olmaz :) Her şeyden önce dediğim gibi, rahat bırakın kendinizi :) Gerisi kendiliğinden gelir zaten.Beslenme yönünden ya da başka bir şey için tavsiyeleriniz var mı hamilelik için
Teşekkür ederim Rabbim isteyen her kadına nasip etsinSağlıklı ve dengeli beslenip, kendinizi rahat bırakın yeter :) Fazla kilonuz varsa şimdiden vermeye başlayın. Belki Elevit, Decavit gibi multivitaminleri kullanabilirsiniz. Eşiniz de kullanabilir. Fiyatları o kadar güzel ki, spor yapan erkek arkadaşlarıma bile tavsiye ediyorum. Size de bir zararı olmaz :) Her şeyden önce dediğim gibi, rahat bırakın kendinizi :) Gerisi kendiliğinden gelir zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?