- 30 Ocak 2016
- 734
- 1.314
- 113
- Konu Sahibi Seytanolabilirim
Kulak kıkırdak dokudur. Kaynamaz bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siyah kınayla çizerek yaptırıyorum bazen bazen de bijutericiden suyla baskı yapılan dövmelerden alıyorum.1 hafta kullanıyorum güzel oluyor.hem de aynı dövme sahibi olmuyorsun gerçekleri gibi.ruh durumuma göre seçiyorum ne istersem .yazın ayak bileğine harika oluyor.el bileğine de sık yaparım .büyük dövme sevmiyorum.tırnağıma da süs alıyorum yapıştırıp cilalıyorum üstünü.Geçiciyi nasıl yapıyorlar cey? Ben de düşünüyorum da yaz gelmişken
kendi kendine kaynamazmış.ya yapıştırılacak ya da dikilecek.onu da dr görünce karar verecek.Mantıken düşününce yara daha yeniyse yara ağızları bir araya gelirse kaynar. 1 hafta sürer. Ama yara ağızlarını nasıl bir araya getirirsiniz bilemem. Bantlayarak olsa da hava alması lazım. Bu sefer de enfeksiyon kapar. Dikişi siz atın diyeceğim ama sorun olur özele giderseniz atarlar. Devlette uğraşmak istemeyebilirler. Abartı olacak ama veterinerler de dikiş atabiliyor. Steril de ederler yara alanını. Aklıma başka bir fikir de gelmiyor
Heee ben şu 6 ay 1 senelik baskı yöntemiyle olanlar sandım. Onları istiyorum ama sonra çıkmazsa diye korkuyorumAhdjdjdkdsiyah kınayla çizerek yaptırıyorum bazen bazen de bijutericiden suyla baskı yapılan dövmelerden alıyorum.1 hafta kullanıyorum güzel oluyor.hem de aynı dövme sahibi olmuyorsun gerçekleri gibi.ruh durumuma göre seçiyorum ne istersem .yazın ayak bileğine harika oluyor.el bileğine de sık yaparım .büyük dövme sevmiyorum.tırnağıma da süs alıyorum yapıştırıp cilalıyorum üstünü.
yok onu kaşımda düşünüyorum sadece microblading mi ne.hala cesaret edip yaptıramadım.konu sahibi gibi kıkırdağı dedireyim dedim onu da 5 senedir düşünüyorummHeee ben şu 6 ay 1 senelik baskı yöntemiyle olanlar sandım. Onları istiyorum ama sonra çıkmazsa diye korkuyorumAhdjdjdkd
Teşekkürler. Doku yapıştırıcıları ben eczaneden alabilir miyimDikiş olmasa bile doku yapıştırıcıları var.2-3 sn lik bir işlem. Bir de demekki ordaki doku zayıflamış. Yırtılmaya meyilli. Tedavi olduktan sonra tekrar orayı kullanmamanızı öneririm.
TeşekkürlerSunu okuduktan sonra istemsizce elini kulagina atan sadece benmiyim acaba..
Okurken ici giciklanir ya inansanin :\
Gecmis olsun diyorum.
Teşekkürler çok üzüldüm yaBen kimdi hatırlamıyorum ama birisinde görmüştüm kulağı yırtıktı çocukluğunda olmuş küpesi bi yere takılmış yırtılmış kaynanamışta teyzede 60 yaş üstüydü o yüzden kaynayacağını zannetmiyorum maalesef
TeşekkürlerKulak kıkırdak dokudur. Kaynamaz bence
Çok teşekkür ederim. Özele yalovaya geçmem lazım ben Bursa'dayim ..Mantıken düşününce yara daha yeniyse yara ağızları bir araya gelirse kaynar. 1 hafta sürer. Ama yara ağızlarını nasıl bir araya getirirsiniz bilemem. Bantlayarak olsa da hava alması lazım. Bu sefer de enfeksiyon kapar. Dikişi siz atın diyeceğim ama sorun olur özele giderseniz atarlar. Devlette uğraşmak istemeyebilirler. Abartı olacak ama veterinerler de dikiş atabiliyor. Steril de ederler yara alanını. Aklıma başka bir fikir de gelmiyor
Teşekkürler((kendi kendine kaynamazmış.ya yapıştırılacak ya da dikilecek.onu da dr görünce karar verecek.
Bunları seviyorsunuz ama kendinizi neden sevmiyorsunuz nie kendinize bu eziyeti yapıyorsunuz benim canım acıdı yaTeşekkürler. Bir dönem de ceneme piercing yaptırdım ve iltihap kaptı çenem de resmen küçük bir delik oluştu iltihap tüm suratıma yayıldı. Piercing içe doğru erimiş yok oldu cenemle bir ... Bir hafta 10 gun yemek yiyemedim su icemedim.... Kilo bile verdim. O halde bile hala piercing takma derdinde idim. Plastik cerrahi çıkardı en son...iki yılda bunları takma dedi... Seviyorum aslında canım tatlıdır da ama küpe, piercing ve hızma zaafım var.. kulağım kaynar ya umarım of
Yok hiç duymadım. Bildiğim hastanelerde uygulanıyor. Doktor tarafından.Teşekkürler. Doku yapıştırıcıları ben eczaneden alabilir miyim
TeşekkürlerYok hiç duymadım. Bildiğim hastanelerde uygulanıyor. Doktor tarafından.
(Yırtılan ve zor bela dikilen kulağa ısrarla küpe takma isteğş neden onu anlamadım zaten çok varmış oraya da takmayıverin ne olacak..kaynamaz kesinlikle tekrar diktirin ve oynamayın bence
Seviyorum ya buda bir çeşit dövme tattoo gibi hastalık:)Kulak yırtığı kapanmaz malesef. Son bi kez diktirip o kısmı kullanmayın bence. Benim kulağımda 1 tane bile delik yok siz de 6 tane valla maşallah. Sadece acıdan değil ben kulağımda duran küpeye tahammül edemem siz 6 sına ev sahipliği yapıyorsunuz