- 24 Mart 2019
- 2.982
- 4.159
- 133
- 38
- Konu Sahibi Seytanolabilirim
-
Küçük bir yırtılma olduğu icin dikisle ilgilenmiyor uzmanlar uç kısmı yırtıldı yırtık . Kendi kendine kaynama yapar mı yoksa yine mi dikiş attirmam gerek ..Nasıl müdahale etmiyorlar ben anlamadım
Kapatmam çünkü uç kısmı yırtık geçer mi et kaynar mi yoksa yine küçük de olsa bir cerrahi dikiş operasyonu mu geciricemBilmiyorum ama okurken kulağım acıdı
Kapat gitsin kıazz kulağını. 11 delik kalır , kafi değil mi ?
Ay bilmiyorum inşallah istediğin gibi olur. Nickinle uyumlusun :d sadist fakşınKapatmam çünkü uç kısmı yırtık geçer mi et kaynar mi yoksa yine küçük de olsa bir cerrahi dikiş operasyonu mu geciricem
Teşekkürler. Bir dönem de ceneme piercing yaptırdım ve iltihap kaptı çenem de resmen küçük bir delik oluştu iltihap tüm suratıma yayıldı. Piercing içe doğru erimiş yok oldu cenemle bir ... Bir hafta 10 gun yemek yiyemedim su icemedim.... Kilo bile verdim. O halde bile hala piercing takma derdinde idim. Plastik cerrahi çıkardı en son...iki yılda bunları takma dedi... Seviyorum aslında canım tatlıdır da ama küpe, piercing ve hızma zaafım var.. kulağım kaynar ya umarım ofAy bilmiyorum inşallah istediğin gibi olur. Nickinle uyumlusun :d sadist fakşın
İyi ki canın tatlıymış. Kıaz her acını ben yaşamış gibi oldumTeşekkürler. Bir dönem de ceneme piercing yaptırdım ve iltihap kaptı çenem de resmen küçük bir delik oluştu iltihap tüm suratıma yayıldı. Piercing içe doğru erimiş yok oldu cenemle bir ... Bir hafta 10 gun yemek yiyemedim su icemedim.... Kilo bile verdim. O halde bile hala piercing takma derdinde idim. Plastik cerrahi çıkardı en son...iki yılda bunları takma dedi... Seviyorum aslında canım tatlıdır da ama küpe, piercing ve hızma zaafım var.. kulağım kaynar ya umarım of
Annemin iki kulak deliği de yırtıkMerhaba arkadaşlar ben bedenim de hızma,piercing ve küpe tarzı aksesuarları çok seven bir kadınım iki kulağım da 6/6 toplam da 12 tane kupem var. Ve buna bağlı 2018 yılında ve 2019 yılında bir kupemin yanlış takılması sonucu kulağım yırtıldı. Plastik cerrahi iki kez dikti kucuk bir yirtik. Ve tabi her doktor yapmıyor maalesef. Ben dikişler iyileştikten sonra kupemi bugüne kadar taktım. Şimdi ise aynı yerden yine kulağım yırtıldı. Yine dikis atılıp yırtığı onarılması gerek. Bunu da uzman doktorlar acil çok fazla istemiyor yani uğraşmiyorlar özellikle bu Corona döneminde. Bende artık dikiş atılmasından sıkıldım. Bir de dikişli de iz kalıyor az da olsa.peki ben bu kez diktirmesem kaynar mi yırtık yani kulakorta yeri yumusak et. Yoksa yine mi yalvar yakar buna dikis artırmam lazım. Lütfen bilen yardım edebilir mi? Teşekkürler şimdiden
bence bir psikologa gidin, bu kadar duskun olmaniz normal mi? tipta surekli surekli kendine zarar veren hastaya bir sure sonra tedavi yaklasimlari degisebiliyorTeşekkürler. Bir dönem de ceneme piercing yaptırdım ve iltihap kaptı çenem de resmen küçük bir delik oluştu iltihap tüm suratıma yayıldı. Piercing içe doğru erimiş yok oldu cenemle bir ... Bir hafta 10 gun yemek yiyemedim su icemedim.... Kilo bile verdim. O halde bile hala piercing takma derdinde idim. Plastik cerrahi çıkardı en son...iki yılda bunları takma dedi... Seviyorum aslında canım tatlıdır da ama küpe, piercing ve hızma zaafım var.. kulağım kaynar ya umarım of
ben de de 2 birinde 3 birinde 5 delik var.ama hepsine küpe takmıyorum çoğunlukla.12 tane olsa napardım bilemedim valla.piercing hele asla yaptıramamm.yaptıranlara saygılarrr.dövme de 2 3 ayda br geçici yapıyorum hevesim geçiyorİki kulağımda iki delik var banyoda onlar bile gözümde büyür ...12 delik dusunemedim
Geçiciyi nasıl yapıyorlar cey? Ben de düşünüyorum da yaz gelmişkenben de de 2 birinde 3 birinde 5 delik var.ama hepsine küpe takmıyorum çoğunlukla.12 tane olsa napardım bilemedim valla.piercing hele asla yaptıramamm.yaptıranlara saygılarrr.dövme de 2 3 ayda br geçici yapıyorum hevesim geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?