• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kulakta sıvı birikmesi

Canangul133

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
1.239
1.291
133
Herkese merhaba,

2,5 yaşındaki oğlumun doğduğundan beri kulaklarında sorun var. Bir çok kez doktora götürdüm fakat bir süre çocuğum iyi olsada sorun tekrarlıyor, kulakta sıvı birikmesi...

En son Kbb prof. götürdüm. Oda aysını söyledi kulağında sıvı görünüyor dedi, iğne verdi, sabah akşam iğnelerden sonra çocuğum biraz iyi olmuştu. fakat şu anda yine başladı.

Dün yine uzman doktora götürdüm. Antibiyotik şurup verdi.

Bu hastalığı yaşayan annelerden görüş ve önerini bekliyorum. Artık çocuğumda bende yorulduk, bu hastalıktan.

Herkese merhaba,

2,5 yaşındaki oğlumun doğduğundan beri kulaklarında sorun var. Bir çok kez doktora götürdüm fakat bir süre çocuğum iyi olsada sorun tekrarlıyor, kulakta sıvı birikmesi...

En son Kbb prof. götürdüm. Oda aysını söyledi kulağında sıvı görünüyor dedi, iğne verdi, sabah akşam iğnelerden sonra çocuğum biraz iyi olmuştu. fakat şu anda yine başladı.

Bu hastalığı yaşayan annelerden görüş ve önerini bekliyorum. Artık çocuğumda bende yorulduk, bu hastalıktan.
Benim kizimda var şuan iki kulaginda 3 aydir tedavi göruyor doktorumuz hemen kulak tüpü takmak istemiyor bu ay gittigimda sag kulago iyleşmeye dogru gittigini gördü .sordum niye oluyor kulak kendide birikim yapmiş şuan işitmesi az kulak zarin altinda su birikimi

Benim kizimda var şuan iki kulaginda 3 aydir tedavi göruyor doktorumuz hemen kulak tüpü takmak istemiyor bu ay gittigimda sag kulago iyleşmeye dogru gittigini gördü .sordum niye oluyor kulak kendide birikim yapmiş şuan işitmesi az kulak zarin altinda su birikimio
oğlumda da öyle, azalıyor, tam bitmeden tekrarlıyor. Bazen çok ağlıyor, dayanamıyor ağrısına:KK43:

Herkese merhaba,

Canım çocuğun geniz eti varmı kontrol ettirdim.eyer geniz eti varsa kulakta su toplanır

Sürekli tekrar ediyorsa bir şeye alerjisi vardır. Çocuk alerjiye de bir gösterin derim. Agri baslar baslamaz birer damla udi hindi yağı damlatirsaniz agrisini keser inşallah. Gerçi sizinki artık kroniklesmis ama denemekten zarar gelmez.

Sürekli tekrar ediyorsa bir şeye alerjisi vardır. Çocuk alerjiye de bir gösterin derim. Agri baslar baslamaz birer damla udi hindi yağı damlatirsaniz agrisini keser inşallah. Gerçi sizinki artık kroniklesmis ama denemekten zarar gelmez.
çok tşk ederim. Önerilerinizi uygulayacağım:KK200:

Back