Arkadaşalar merhaba kulağımda bir sorun var şöyleki bazen sesimi kulağımda duyuyorum hani esnerken konuşuruz ya böyle sesimizi dışardan değilde içerden duyarız sesimiz kulağımızda gibi olur aynen o şekilde durduk yerde bazen böyle oluyor tabi bu aşırı rahatsız ediyor daha sonra ya kendiliğinden bir iki kerede tesadüfen başımı yastığa koyduğumda yani kafamı o pozisyona getirdiğimde geçti. Sizce bu ne olabilir yardım ve önerilerinizi bekliyorum..
ayy bilirim bunu geçen yaz beni deli etmişti ........doktora gittim kulağıma su kaçıyormuş okadar dikkat ederim birde ...sonra kulağına pamuk koy duşa girerken dedi yaptım geçti ...ben su kaçtığını farketmemiştim bile sadece kendi sesim uğulduyordu çok gıcık bir şey ...dene bakalım geçicekmi olmazsa bir görün doktora için rahat etsin
ay_82 çok teşekkür ederim ilgilenip cevap verdiğin için ama öyle birşey değil sanırım benimki çünkü kulağıma su kaçmıyor yani kaçsa kesinlikle farkederim birkeresinde kaçmıştı da aman ay çok gıcık birşeydir bilirim keşke öyle birşey olsa ama değil ayrıca doktorada gittim ama doktor anlamadı ne olduğunu baktı kulakta birşey gözükmüyor dedi. İnternette arattığım zaman bu şikayetlerimi nedir diye aynı bu şekilde benim gibi belirtilerin aynısını yazmışlar birkaç kişi onlarda sormuşlar ama cevap veren çıkmamış umarım bu konuda bilgisi olan biri okur ve yorum yapar