KULAKTA BASINÇ VE İSTANBUL KBB DOKTOR ÖNERİSİ

melek6363

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2023
5
0
6
36
hanımlar merhaba kulağımda aşırı basınç ve tıkanma hissediyorum. Başına gelen oldumu nasıl bir tedavi süreci oluyor ? Ve İstanbul’da kbb doktor önerisi verebilecek olan varsa çok sevinirim Geçen ay bir doktora gittim ama hem asistandı hemde anlattıklarıma net bir cevap alamadım o yüzden daha bilgili bir doktor arayışındayım

Ben kolesteatom sebebiyle çok yaşadım basınç hissini kulağım kafam patlayacak gibi oluyordu aynı zamanda uğultu ve çınlama da oluyordu tabi, kulakta basınca sebep olan sıvı boşaltılarak tüp takılmıştı biraz rahatlatmıştı beni.

Benim kafam değilde kulaklarım patlayacak gibi özellikle sabah uyandığımda daha çok hissediyorum sol kulaktada çınlama mevcut ama doktor çınlamanın tedavisi olmadığını sadece sağ kulakta sıvı olduğunu söyledi basınç içinde bir cevap alamadım Çok geçmiş olsun sizede iyi bir doktor bulursam bir an önce tedavimi olmak istiyorum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…