merhaba ben 5 yıl once yıkattım başka yıkatma gereği duymadım şimdide iyi sadece banyoda su kaçırdım ondan birazcık tıkandı ama iyi şimdi. oyle bir kere yıkatınca bir daha yıkatman gerekmiyo yani alışkanlık yapan bieşy değil rahat olabilirsin ama yinede doktora bir görün başka sorun vardır belki geçmş olsun Allah şifa versin
Ben kızımınkini yıkatmak için götürdüm ama doktor yıkamak istemedi ve küçücük bir kamerayla bakarak kalın tığı andıran bişeyle temizledi ve kulağa hiç zarar vermediğini söyledi şuan hiçbir sorunu yok kulağıyla çok şükür.
eflatunsu merhaba canım benimde lisedeyken başıma geldi bir kulagım resmen sagır oldu ya gliserindi herhalde bir kaç gün kullandıktan sonra yıkandı duyuyormusun dedi bende yok dedim yani kulagımda sanki bişi var gibi neyse birde ardından matkap gibi bişi soktu kulagıma ama gözlerimden yaş geldi yani canım çok yandı ben liseyi bitireli 12 sene oluyor tatlım tekrar yaşamadım
sanada geçmiş olsun
geçmiş olsun canım bende yıllar önce yıkattım dr kulak temizleme çubuklarıyla temizleme onlar çok zaralı dei bi dahada Allaha şükür ihtiyaç duymadım
ama bende yıkatınca alışkanlık yapıyo diye duymuştum
1kere 2 keredede alışmıyordur heralde a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?