- 26 Ağustos 2014
- 442
- 329
- 103
- Konu Sahibi Safsarisin
Oha nasi yani neyle yapistirmis ki?
Bilmiyorum ne tür bir madde ama baya yapıştırma yöntemi diye anlattı bize doktor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oha nasi yani neyle yapistirmis ki?
Korkuyorum bide ya ameliyattan cesaret lazim bana sanirimAnnenizin suçu oldugunu sanmam kac anne kulak bantlıyor ki :)
çok kolay diye duymustum paraniz varsa yapin bence beklemeyin hayat kisa niye erteliyorsunuz..
Yok zarar vermez bence.. ama kizda ok erkekte kimsenin bi bant takim dedigini gormedim:) ben kizima almistim istemedi skldi.. ben suslensin doye almistim ama:)Benim bantlamak dedigim sac bandi takmak yani neden cocuga zarar mi verir ki bant? Kiz cocuklarina takiyorlsr suslemek amacli mesela
Erkekte kepce kulak zaten daha kötü hani kizin saci var ileride kamufle eder bi sekilde :) ama ben cevremdekileri korkuttum birtanesinin oglu oldu 8 aylik suan takmış oğluna oglu cikarmis kocasi demiski safsarisin gibi olmasin kulagi hemen tak geri bandi hahahahhahahahahahahhahaha senin kizda sıkıntılı benim gibi desene.. Simdi oturdugum yerden bi ayagim oynuyor bir elim oynuyor ayaga kalkiyorum su icip geri geliyorum bi saga donuyorum bi sola ooooof delimiyim neyim yaYok zarar vermez bence.. ama kizda ok erkekte kimsenin bi bant takim dedigini gormedim:) ben kizima almistim istemedi skldi.. ben suslensin doye almistim ama:)
Yaw bantla duzelebilir yani ama bant takmadi diye herkesin kulagi kepce olmaz:)Erkekte kepce kulak zaten daha kötü hani kizin saci var ileride kamufle eder bi sekilde :) ama ben cevremdekileri korkuttum birtanesinin oglu oldu 8 aylik suan takmış oğluna oglu cikarmis kocasi demiski safsarisin gibi olmasin kulagi hemen tak geri bandi hahahahhahahahahahahhahaha senin kizda sıkıntılı benim gibi desene.. Simdi oturdugum yerden bi ayagim oynuyor bir elim oynuyor ayaga kalkiyorum su icip geri geliyorum bi saga donuyorum bi sola ooooof delimiyim neyim ya
Bana onu öğrenirsen yazabilir misin canimBilmiyorum ne tür bir madde ama baya yapıştırma yöntemi diye anlattı bize doktor.
Evet benimki açık ameliyat olmak istiyorm ama bir yandanda korkuyorumYaw bantla duzelebilir yani ama bant takmadi diye herkesin kulagi kepce olmaz:)
Evet benimki açık ameliyat olmak istiyorm ama bir yandanda korkuyorum
Korkma ya ayak degil kol degil bu bence dis cektirmek gibi birseydir:)) kulak yani bak cocukta yokken ol gitsin:) bende meme estetigi istiyorum cocuklarin buyumesini bekliyorum. Buyuk olsalar yarin yaptirirdimEvet benimki açık ameliyat olmak istiyorm ama bir yandanda korkuyorum
Basit bi ameliyatmis oyle soyledi arkadaslar da esimin kuzenide olmus ufacik kiz ..Korkma ya ayak degil kol degil bu bence dis cektirmek gibi birseydir:)) kulak yani bak cocukta yokken ol gitsin:) bende mene estetigi istiyorum cocuklarin buyumesini bekliyotum. Buyuk olsalar yarin yaptirirdim
Evet canim.. abarti degil sekiller ama eski halini ozledim. Cocuk isi bitince olurum dedim hep. Meme baska bisey 6 hafta bisey yspamiyosun. 1 senede eski haline donermis. HayirlisiBasit bi ameliyatmis oyle soyledi arkadaslar da esimin kuzenide olmus ufacik kiz ..
16 yasindami ne sanirim.
Meme icin ne yapmak istiyorsun diklestirme mi
Öyle mi.. O zaman dedigin gibi çocukların buyumesi lazimmis. Aman hallolur hallolur yeterki Allah saglik versin canim :) bende olmadigi icin yorum yapamiyorum tahtanin üstüne 2 tane erik var işte hahahahahahahahhaahahha belki cocuk olunca büyürEvet canim.. abarti degil sekiller ama eski halini ozledim. Cocuk isi bitince olurum dedim hep. Meme baska bisey 6 hafta bisey yspamiyosun. 1 senede eski haline donermis. Hayirlisi
Yoksa kucukse deforme olmaz olaya ole bak:)Öyle mi.. O zaman dedigin gibi çocukların buyumesi lazimmis. Aman hallolur hallolur yeterki Allah saglik versin canim :) bende olmadigi icin yorum yapamiyorum tahtanin üstüne 2 tane erik var işte hahahahahahahahhaahahha belki cocuk olunca büyür
Hayır sargılı gezmek falan yok ameliyattan sonra 2gün içinde çıkıyor sargıda sadece kulakta oluyor büyük bişey değil üstüne bandana takarak kapatabilir şal bağlayabilir :) bencede bu kadar düşünüp konu açtıysan takıyosun demekki yaptırda kurtul kız dünyaya bi kere geliyoruz :)Basit bir operasyon diye biliyorum
Ama bir hafta kadar sargili geziyorsun yani calisiyotsan sorun olabilir
Ben olsam bir saniye beklemem hemen yaptirirm
Ama ben hic bantlamadim sağa sola da cevirmezdim cunku benim minnaklar kendileri cevirirdi canlari isteyince..Belki genetiktir sizin ailede daha eski köklerden birinde vardir tanimadiginiz ninenizin ninesi gibi :))Eski nesil bu taktigi bilmiyor . Hicbir cocuk dogustan kepcr dogmaz sadece yarasalar doğar :) cocuk dogar dogmaz bantlamak lazim sac bandanasi yani bunu yapan erkek anneleride var hatta cevremde kiz bandi takan. Gercekten ben doğduğum an kulagim kepce degilmis fotodan baktim 1 ay sonra cekilende açılmış kulak bu nasıl oluyor peki ya
Kesinn öyledir mesela tiroidde kimsede yok ilk bende çıktı o ninemin ninesi ya da dedemin dedesini bulcam ama :) hahhahahaAma ben hic bantlamadim sağa sola da cevirmezdim cunku benim minnaklar kendileri cevirirdi canlari isteyince..Belki genetiktir sizin ailede daha eski köklerden birinde vardir tanimadiginiz ninenizin ninesi gibi :))