• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kepce kulak sorunları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim bantlamak dedigim sac bandi takmak yani neden cocuga zarar mi verir ki bant? Kiz cocuklarina takiyorlsr suslemek amacli mesela
Yok zarar vermez bence.. ama kizda ok erkekte kimsenin bi bant takim dedigini gormedim:) ben kizima almistim istemedi skldi.. ben suslensin doye almistim ama:)

Yok zarar vermez bence.. ama kizda ok erkekte kimsenin bi bant takim dedigini gormedim:) ben kizima almistim istemedi skldi.. ben suslensin doye almistim ama:)
Erkekte kepce kulak zaten daha kötü hani kizin saci var ileride kamufle eder bi sekilde :) ama ben cevremdekileri korkuttum birtanesinin oglu oldu 8 aylik suan takmış oğluna oglu cikarmis kocasi demiski safsarisin gibi olmasin kulagi hemen tak geri bandi hahahahhahahahahahahhahaha senin kizda sıkıntılı benim gibi desene.. Simdi oturdugum yerden bi ayagim oynuyor bir elim oynuyor ayaga kalkiyorum su icip geri geliyorum bi saga donuyorum bi sola ooooof delimiyim neyim ya :D

Erkekte kepce kulak zaten daha kötü hani kizin saci var ileride kamufle eder bi sekilde :) ama ben cevremdekileri korkuttum birtanesinin oglu oldu 8 aylik suan takmış oğluna oglu cikarmis kocasi demiski safsarisin gibi olmasin kulagi hemen tak geri bandi hahahahhahahahahahahhahaha senin kizda sıkıntılı benim gibi desene.. Simdi oturdugum yerden bi ayagim oynuyor bir elim oynuyor ayaga kalkiyorum su icip geri geliyorum bi saga donuyorum bi sola ooooof delimiyim neyim ya :KK70:
Yaw bantla duzelebilir yani ama bant takmadi diye herkesin kulagi kepce olmaz:)

Evet :KK43: benimki açık ameliyat olmak istiyorm ama bir yandanda korkuyorum
Korkma ya ayak degil kol degil bu bence dis cektirmek gibi birseydir:)) kulak yani bak cocukta yokken ol gitsin:) bende meme estetigi istiyorum cocuklarin buyumesini bekliyorum. Buyuk olsalar yarin yaptirirdim

Korkma ya ayak degil kol degil bu bence dis cektirmek gibi birseydir:)) kulak yani bak cocukta yokken ol gitsin:) bende mene estetigi istiyorum cocuklarin buyumesini bekliyotum. Buyuk olsalar yarin yaptirirdim
Basit bi ameliyatmis oyle soyledi arkadaslar da esimin kuzenide olmus ufacik kiz ..
16 yasindami ne sanirim.
Meme icin ne yapmak istiyorsun diklestirme mi

Basit bi ameliyatmis oyle soyledi arkadaslar da esimin kuzenide olmus ufacik kiz ..
16 yasindami ne sanirim.
Meme icin ne yapmak istiyorsun diklestirme mi
Evet canim.. abarti degil sekiller ama eski halini ozledim. Cocuk isi bitince olurum dedim hep. Meme baska bisey 6 hafta bisey yspamiyosun. 1 senede eski haline donermis. Hayirlisi

Evet canim.. abarti degil sekiller ama eski halini ozledim. Cocuk isi bitince olurum dedim hep. Meme baska bisey 6 hafta bisey yspamiyosun. 1 senede eski haline donermis. Hayirlisi
Öyle mi.. O zaman dedigin gibi çocukların buyumesi lazimmis. Aman hallolur hallolur yeterki Allah saglik versin canim :) bende olmadigi icin yorum yapamiyorum tahtanin üstüne 2 tane erik var işte hahahahahahahahhaahahha belki cocuk olunca büyür

Öyle mi.. O zaman dedigin gibi çocukların buyumesi lazimmis. Aman hallolur hallolur yeterki Allah saglik versin canim :) bende olmadigi icin yorum yapamiyorum tahtanin üstüne 2 tane erik var işte hahahahahahahahhaahahha belki cocuk olunca büyür
Yoksa kucukse deforme olmaz olaya ole bak:)

Sknti yapmiyorum ben ya simdilik rahatim ilerde bi gun belki:)

Basit bir operasyon diye biliyorum
Ama bir hafta kadar sargili geziyorsun yani calisiyotsan sorun olabilir
Ben olsam bir saniye beklemem hemen yaptirirm

Basit bir operasyon diye biliyorum
Ama bir hafta kadar sargili geziyorsun yani calisiyotsan sorun olabilir
Ben olsam bir saniye beklemem hemen yaptirirm
Hayır sargılı gezmek falan yok ameliyattan sonra 2gün içinde çıkıyor sargıda sadece kulakta oluyor büyük bişey değil üstüne bandana takarak kapatabilir şal bağlayabilir :) bencede bu kadar düşünüp konu açtıysan takıyosun demekki yaptırda kurtul kız dünyaya bi kere geliyoruz :)

Eski nesil bu taktigi bilmiyor . Hicbir cocuk dogustan kepcr dogmaz sadece yarasalar doğar :) cocuk dogar dogmaz bantlamak lazim sac bandanasi yani bunu yapan erkek anneleride var hatta cevremde kiz bandi takan. Gercekten ben doğduğum an kulagim kepce degilmis fotodan baktim 1 ay sonra cekilende açılmış kulak bu nasıl oluyor peki ya
Ama ben hic bantlamadim sağa sola da cevirmezdim cunku benim minnaklar kendileri cevirirdi canlari isteyince..Belki genetiktir sizin ailede daha eski köklerden birinde vardir tanimadiginiz ninenizin ninesi gibi :))

Ama ben hic bantlamadim sağa sola da cevirmezdim cunku benim minnaklar kendileri cevirirdi canlari isteyince..Belki genetiktir sizin ailede daha eski köklerden birinde vardir tanimadiginiz ninenizin ninesi gibi :))
Kesinn öyledir mesela tiroidde kimsede yok ilk bende çıktı o ninemin ninesi ya da dedemin dedesini bulcam ama :) hahhahaha

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back