• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi kulakları

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
benim oğlanın kulakları da öyleydi doğduğunda,doktora sordum,doktor kıkırdak yapısı güçlendikçe düzelir,sen bişeyler yapmaya çalışma demişti,gerçekten de düzeliyor.sadece yatarken dikkat et,kulağının üzerine yatmasın yani kulak bükülmesin.

aynen yatrken duzeltıp duruoruz ama yetısemıoruz saga sola donunca yıne bukuluor kulak:)) duzelır ınsallh dedıgınız gıbı benımkı 5aylık

ben de dün eşimin bebeklik resmini buldum onunda kulaklar kepçeymiş ama şimdi çok düzgün demek ki düzelebiliyor:)

bizim kızda haifi kepçe bişi diyil ne taç ne şapka hiç bişi istemiyo başında banyodan sonra bile zor saklıyorum kafasında şapkayı :9:

benim oğlum 5 aylık.ve bızdede kepçelık var.geçen sinirlendım :47:ve bantladım ama pek faydası olmadı.basınada sapka taktırmıyo maalesef:43:.doğduğunda oyle değildı.kıvrıla kıvrıla kepçeliğe aday olduk.fikri olan varsa soylesın ....

bnmde öyleyiş ufakken annem bantlamış.şaka yapmıom he vala.şimdi yapışıklar.sizde bantlamayı deneseniz

maalesef benim oğlumun kulakları karnımda sıkışmış. memeleri yapışık doğdu açılmadı . ben ne yapayım. psikolojisi için endişeleniyorum. 4 yaşında estetik yaptıracağız. yerim onun çepçe kulaklarını

Back