[Burdan kulak zarı delik olan arkadaşlara sesleniyorum...
Ben şuan doktordan geldim..15 martta ameliyat için tahliller yaptırmak için gittim..ameliyat kararını vermek için aramadığım dr kalmadı...
Benim sol kulağımın zarı delik ve ilkokuldan beri yaşım oldu 32 ve halaaa aynı sorunla karşı karşıya kalıyorum...
Birgün baş ağrısı çektim..Acaba dedim kulağımdaki delikmi sardı beynime diye kara kara düşünürken soluğu KBB doktorunda aldım...
Bundan 3 ay önce kulağıma su kaçırmıştım akıntı oldu..Bana ameliyat için gün vermişlerdi...Gitmedim...tekrar başımdaki ağrı için gidince korktum dr bana 15 martta ameliyatını yazıyorum dedi tamam dedim...
Bana söylenen eğer ameliyat olmazsan akıntı olduğunda menenjit olursun yüz felci olursun dedi...Sormadığım dr kalmadı çünkü korktum...ameliyat sırasındada beyin sinirlerine çok yakın olduğu için ameliyat sırasında beyin felci ve yüz felci geçirebilirsin dedi..
Dedim dr bey nasıl risk alıyim..şansa bırakmak istemiyorum dedim.Dr bana direk cevabı ameliyat olmazsan menenjit olur ölürsün dedi...
Başka başka dr lardan fikirn aldım...
Bugün gittim ve dr en ince ayrıntısına kad konuştum..
İltihabım kuru..akıntı yok ağrı yok su kaçırmamaya dikkat edersem böyle idare edebilirmiyim dedim...
Ama kuru iltibap bana durduk yere beynime zarar verirse bana riski varsa hemen olmaya razıyım dedim..
Dr: İltihap kuru ise,akıntın yok ise,ağrın sızın seni rahatsız etmiyorsa ameliyat olmana gerek yok..sadece sudan uzak dur,denize banyaoya girerken dikkat et dedi...Dedim akıntı olursa direk menenjitmi olurum..yaa kim söylüyor size bunları benim menenjit geçirme sansım % 1 ise senin riskin %1.1 dedi.% 2 bile değil dedi...Riske girme dedi...
Öyle bir rahatladımki anlatamam...
Siz siz olun riske girmeyin kendinize yazık edersiniz...