How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kulak Uğultusu

yastigiminruyasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2015
4
0
1
33
Kızlar merhaba aranızda kulak uğultusu sorunu yaşayan var mı ? Benim 1 ay öncesinde durduk yere sol kulağımda bir uğultu başladı ilk başladığı zamanlar çok yüksekti doktora gittim işitme testi yaptı temiz çıktı mr çektirdim temiz çıktı b12 ilacı verdi doktor pek bir işe yaramadı vasteral ve betaserc verdi hangisi işe yaradı bilmiyorum ama 1buçuk hafta sonra uğultu geçti sonra tekrar başladı sonra yine geçti ama bu kez b12 ilacım bitti ondan mı acaba bilmiyorum ama yarın gidip kan testi yaptıracağım, aranızda yaşayan var mı kızlar yardım edin lütfen çok kötü bir durum :(

bnim kulagimda ugultu diil ama bi cinlama vr.bnami ole glio blmiorm.5-6 ay once strsten klagmda bi cnlama bsladi.hlen klagmda gceleri,sssz ortmda tiz bi ses klagmda.brde bu klak cnlamasi strs yparmi insnda.bi strs hli vrda.

bnim kulagimda ugultu diil ama bi cinlama vr.bnami ole glio blmiorm.5-6 ay once strsten klagmda bi cnlama bsladi.hlen klagmda gceleri,sssz ortmda tiz bi ses klagmda.brde bu klak cnlamasi strs yparmi insnda.bi strs hli vrda.

Tabii ki yapar canım, benim durduk yere başladı bazen tamamen geçiyor bazen yeniden başlıyor, olduğu zamanlarda stres yapıyor bende sinirli ve mutsuz oluyorum bir türlü kurtulamadım :(

Back