• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi kulak temizligi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Sokagintavani

Beyhûde
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2017
829
3.234
28
2 aylik bebegimin kulagi pis gozukuyor pisligi almaya da korkuyorum bi kere alayim derken icine kacti sanirim kulak temizligini nasil yapiyorsunuz

Bebekler için kulak temizleme pamukları var. Kullanabilirsin hafifçe alınıyor kaçmıyor içe.

ben islak mendili yikayip sildim hep cubuklu pamuklardan kullanmadm tehlikeli geldi bana

16+5 haftalık canım :) diğeri de 7 yaşında :)
Amin hepimizin evladını..
Cok guzel zananlama 7 yasindski okula gidiyor o kebdini kurtarmis artik:) ben de 4 yaslarindsyken ikinciyi dusunuyorum hayirlisi bakalim:) sagsalim buyutswydum annemlerin yanndan yenu tasindim tek basima bakyiorum zorlaniyorum

Cok guzel zananlama 7 yasindski okula gidiyor o kebdini kurtarmis artik:) ben de 4 yaslarindsyken ikinciyi dusunuyorum hayirlisi bakalim:) sagsalim buyutswydum annemlerin yanndan yenu tasindim tek basima bakyiorum zorlaniyorum

4 yaşında bende düşündüm de kısmet bugüneymiş. Ben de annemin yanındayım o konuda haklısın tek biraz zorlanabiliyor insan. İnşallah kolaylaşır canım :) okula gitmesi evet çok daha iyi kardeşi falan olan çocuklardan dolayı kardeş isteği olabiliyor bizim öyle oldu :)

Aslında calısmayı da dusunuyorum ıkıncıyı de dusunucem artık hamgısı nasıpse Annesinin yaninda olanlara cok ozeniyorum masallah.. daha yenı mezun oldum bırden kendımı annelıkte buldum. Allah razi olsun esimin de destegi olmasa atlatamazdim zorluklari.. rabbim hastalıkla ımtıhan etmesın bı de su asılar olmasa. Dogru dıyosun tek kardes olması ne bılryım buyuk bı aıle olmak ıcın cocuk sart ya:)

Aslında calısmayı da dusunuyorum ıkıncıyı de dusunucem artık hamgısı nasıpse Annesinin yaninda olanlara cok ozeniyorum masallah.. daha yenı mezun oldum bırden kendımı annelıkte buldum. Allah razi olsun esimin de destegi olmasa atlatamazdim zorluklari.. rabbim hastalıkla ımtıhan etmesın bı de su asılar olmasa. Dogru dıyosun tek kardes olması ne bılryım buyuk bı aıle olmak ıcın cocuk sart ya:)

:) esinin destek olması çok güzel.. Aşılar olmasa olmaz canım. Ben önem veriyorum. O an canı yanacak ilerde canı yanmasından iyi yani:) inşallah istediğin gibi olurcanım. Çocuk güzel hele büyüdükçe daha da güzel.. Genç annesin desene ne güzel valla.. Bende 21 yaşında anne oldum ilk.. Şimdi 28 :) daha erken olsun isterdim ama istemekle olmadı :) bir kardeş çok iyi her zaman :)

Back
X