- 3 Şubat 2017
- 829
- 3.234
- 28
- Konu Sahibi Sokagintavani
2 aylik bebegimin kulagi pis gozukuyor pisligi almaya da korkuyorum bi kere alayim derken icine kacti sanirim kulak temizligini nasil yapiyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eczanelerde mi cubuklu degilmiBebekler için kulak temizleme pamukları var. Kullanabilirsin hafifçe alınıyor kaçmıyor içe.
Eczanelerde mi cubuklu degilmi
Hım ogrenecegım cok sey var galıbaBüyük marketlerde de var eczanelerde de bizlerinkine göre daha farklı. Dalinin uni baby nin var
Hım ogrenecegım cok sey var galıba
Allah bagıslasın kac aylık hamılesın:)öyle canım.. her gün hala yeni bir şeyler öğreniyorum büyüdükçe :)) şimdi ikincide daha farklı şeyler öğreneceğim :)
Allah bagıslasın kac aylık hamılesın:)
Cok guzel zananlama 7 yasindski okula gidiyor o kebdini kurtarmis artik:) ben de 4 yaslarindsyken ikinciyi dusunuyorum hayirlisi bakalim:) sagsalim buyutswydum annemlerin yanndan yenu tasindim tek basima bakyiorum zorlaniyorum16+5 haftalık canım :) diğeri de 7 yaşında :)
Amin hepimizin evladını..
Cok guzel zananlama 7 yasindski okula gidiyor o kebdini kurtarmis artik:) ben de 4 yaslarindsyken ikinciyi dusunuyorum hayirlisi bakalim:) sagsalim buyutswydum annemlerin yanndan yenu tasindim tek basima bakyiorum zorlaniyorum
Aslında calısmayı da dusunuyorum ıkıncıyı de dusunucem artık hamgısı nasıpse Annesinin yaninda olanlara cok ozeniyorum masallah.. daha yenı mezun oldum bırden kendımı annelıkte buldum. Allah razi olsun esimin de destegi olmasa atlatamazdim zorluklari.. rabbim hastalıkla ımtıhan etmesın bı de su asılar olmasa. Dogru dıyosun tek kardes olması ne bılryım buyuk bı aıle olmak ıcın cocuk sart ya:)