Kulak sorunu :((

Arhe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2016
81
17
3
33
Mrb hanımlar.. size kısaca sorunumu anlatmak istiyorum. Simdk günlerdir kulagimda bi sıkıntı var. Asiri derecede çınlaması ve duymakta sıkıntı Dr randevu aldım yarın gideceğim . Ama şimdiden sizden bilgi almak istedim. Aynı sorunu yaşayanlar içimi rahatlatabilir mi acaba şimdiden teşekkürler

Geçmiş olsun Eltim gitti aynı sorunla damla vermişler.Sıvı var demişler.

Öncelikle teşekkür ederim. Peki geçmiş mi acaba bi bilginiz var mı?

Tesekkur ederim o halde. Çok geçmiş olsun

Ne zamandır var?
Aynı sebeple kuzenim doktora gittiğinde ilk 72 saatte gelmen şyi oldu yoksa duyma kaybından geri dönüş olmazdı demiş doktoru. Stresten olmuştu onunki.

İŞİTME TESTİ YAPARLAR ... basınç testı yaparlar ve karar verırler...

Ne zamandır var?
Aynı sebeple kuzenim doktora gittiğinde ilk 72 saatte gelmen şyi oldu yoksa duyma kaybından geri dönüş olmazdı demiş doktoru. Stresten olmuştu onunki.
Yaklaşık bi hafta oldu var işte. Stres olacağını sanmıyorum çünkü stresli bi hayatım yok ama orta kulak iltihabı olabilirmiş. Çok geçmiş olsun kuzeninize teşekkür ederim aydinlattiginiz için

Bende biraz duymuyorum ama doktora gitmek istemiyrom cihaz filan demelerinden korkuyorum .cunku kardesim kulallniyor ve hemen genetik derler cihazi yapistirirlar diye bi dusuncem var

Bende biraz duymuyorum ama doktora gitmek istemiyrom cihaz filan demelerinden korkuyorum .cunku kardesim kulallniyor ve hemen genetik derler cihazi yapistirirlar diye bi dusuncem var
Ben gittim bisey yok dediler ihmal etme sakın kardeşini de soyleme ki genetik demesinler. Cok geçmiş olsun cnm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…