Kulak mı kafa mı karar veremedim ???

dermet

FURKANIM VE BABASI
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2010
1.895
29
118
Diyarbakır
4 aylık bi oğlum var 4-5 gündür elini kulağına atıyor.bazende kulağının arkasına.kafasını tutuyor gibi geiyor.aklım çok karıştı ve çok korkuyorum.kulak enfeksiyonu mu yoksa başımı ağırıyor

cevap bekliyorum bayanlar çok tedirginim bazen kulak kepçesini çekiştiriyor.bazende elini kulağın arka kısmına başına atıyor...nesi var bebişimn

Bir doktordan duymuştum bu aylarda bebekler ellerini sıklıkla kulaklarına götürürlermiş bi problem olduğu anlamına gelmezmiş ama çok şüpheleniyorsan ve bebeğinde huzursuz ve devamlı ağlıyorsa bi doktora götür istersen

cevap verdiğin için teşekkürler.geceleri huzursuzlanıyordu bugün hem üvvv üvyy diye sesler çıkarıyor bebem:) huzursuzlanıyor eli hep kulağındaa

korkulacak bir durum yok, benim kızım 11 aylık şap şap diye kafasına vurduğu oluyor daha önceleri oda kulağıyla çok aynardı ama normal bu durumlar çoğu çocuklarda olur, rahat ol...

Canim bebeklerde huzursuzluk olabilir.bebekler gule benzer.bir bakarsin canli bir bakarsin solmus.benimki 15 aylik.dogdugundan beri huzursuz.4 aylik olana kadar kolikti.simdide huzursuz.elerinei kulaklarina goturmesi normal.bebekler o aylarda genelde oyle.sacini dahi ceker.eli agzindan cikmaz.olur.merak etme.

elini kafasına kulağına attığı için çok korktum.diş çıkarma belirtilerinde de varmış ben bilmiyordum..daha neler öğrenecez bakalım...

arzuuu çok korktum canım.tecrübesizlik diyelim.diş çıkarma belirtileri arasında kulak çekmenin olduğunu bilmiyordum umarım.diştendir.bebem çççok huzursuz gece hiç uyumuyor.onu nasıl rahatlatacam bilmiyorum ilaç 6 aydan küçük bebeklere verilmiyormuş(calgel)

anlıyorum canım seni
bu saydıklarının hepsi efedede oldu
belkide 6 aydan önce verilmez ama ben dayanamamıştım habire ağzı akıyodu bi eli kulağında
sürekli huzursuz
kullandım ferahlatıyordu rahatlıyordu yavrum
aslında zamanında diş çıkarsalardı şöyle 7.ayda falan
daha kolay olurduda
bizimkiler erken çıkardı maalesef

neyse canım başka bi sorun olmasında.elini kulağına saçınna falan atınca ben farklı şeylerden korktum.inşallah daha fazla zorlanmadan çıkarır oğlanım dişerini.görsen azcık sıkılmaya başlasa üvvv üvvvyy büvvvdiye sesler çıkarıyor.annem benim geceleri hiç uyumuyor.bi oyana bi bu yana dönüyor.kafası hiç yastıkta değil.minikkuşumm....

2 dr a da sordum kulağına baktı;iltihap yok muhtemelen diş ağrısı kulağa vuruyor dediler....

her zaman gittiğimiz dr.kulağı temizdedi pek inanmadım sonra başka bi hastaneye başka dr götürdüm oda aynı şeyi söyledi.en son kulak burun boğaza gittim tulağı temiz bişeyi yok dedi.ama hiç biri dişten kaynaklanabilir demedi.sağolsun burdaki arkadaşlar uyardıda içime su serpildi benim aklıma kötü kötü şeyler gelmişti.

Canım benim kızımda o şekildeydi.O aylarda devamlı eli kulağında ya da kulağının arkasındaki başını eller dururdu,özellikle ağlarken.Bende çok korkardım ama diş çıkarmaktan dolayıymış.Kısa sürede de dişlerini çıkardı zaten.

herkes öyle diyor ama ben daha fazla sürsün istemiyorum oğluşuuum yaa.çok zorlanıyor huysuzlanıyor bide soğuk almış bir yandan diş off offf umarım çok uzamaz bu diş muhabbeti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…