Bir doktordan duymuştum bu aylarda bebekler ellerini sıklıkla kulaklarına götürürlermiş bi problem olduğu anlamına gelmezmiş ama çok şüpheleniyorsan ve bebeğinde huzursuz ve devamlı ağlıyorsa bi doktora götür istersen
cevap bekliyorum bayanlar çok tedirginim bazen kulak kepçesini çekiştiriyor.bazende elini kulağın arka kısmına başına atıyor...nesi var bebişimn
canım diş çıkarmanın en belirgin belirtisi korkma
yapacak bişey yok bi patlasın o dişler
rahatlayacak
cevap bekliyorum bayanlar çok tedirginim bazen kulak kepçesini çekiştiriyor.bazende elini kulağın arka kısmına başına atıyor...nesi var bebişimn
canım diş çıkarmanın en belirgin belirtisi korkma
yapacak bişey yok bi patlasın o dişler
rahatlayacak
canımmm hiç aklıma gelmemişti bu aklım uçtu korkudan...
Canim bebeklerde huzursuzluk olabilir.bebekler gule benzer.bir bakarsin canli bir bakarsin solmus.benimki 15 aylik.dogdugundan beri huzursuz.4 aylik olana kadar kolikti.simdide huzursuz.elerinei kulaklarina goturmesi normal.bebekler o aylarda genelde oyle.sacini dahi ceker.eli agzindan cikmaz.olur.merak etme.
arzuuu çok korktum canım.tecrübesizlik diyelim.diş çıkarma belirtileri arasında kulak çekmenin olduğunu bilmiyordum umarım.diştendir.bebem çççok huzursuz gece hiç uyumuyor.onu nasıl rahatlatacam bilmiyorum ilaç 6 aydan küçük bebeklere verilmiyormuş(calgel)
anlıyorum canım seni
bu saydıklarının hepsi efedede oldu
belkide 6 aydan önce verilmez ama ben dayanamamıştım habire ağzı akıyodu bi eli kulağında
sürekli huzursuz
kullandım ferahlatıyordu rahatlıyordu yavrum
aslında zamanında diş çıkarsalardı şöyle 7.ayda falan
daha kolay olurduda
bizimkiler erken çıkardı maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?