kulak iltihabı

Hande Bilci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2022
5
1
27
Arkadaşlar merhaba benım kulağim da dış kulaj yolu iltihap olmuş dedi doktor ve verdiği damlayı damlatınca damlaların hepsi içerde kalıyor ve de kulağımdan çıkmadı damlalar buda sanki benim kulağımı daha çok bir tıkadı ve çok korkuyorum kulağıma birşey olcak diye ve deminde kavaboya gittim ayıptır sölemesi makattan kan gelmiş ağrım yoktu o bölgede bana neller oluyor çok korkuyorum?

Arkadaşlar merhaba benım kulağim da dış kulaj yolu iltihap olmuş dedi doktor ve verdiği damlayı damlatınca damlaların hepsi içerde kalıyor ve de kulağımdan çıkmadı damlalar buda sanki benim kulağımı daha çok bir tıkadı ve çok korkuyorum kulağıma birşey olcak diye ve deminde kavaboya gittim ayıptır sölemesi makattan kan gelmiş ağrım yoktu o bölgede bana neller oluyor çok korkuyorum?
yardım edecek yok mu :-(

Onunla onun alakası yoktur tahminimce. Benimde kulağımda akıntı vardı damla kullandım aynı zamanda antibiyotik kullandım. Damla zaten 1 damla bir şey kulağınızda kalıp orayı tıkıycak bir şey değil ki. En fazla iltihabı yumuşatıp oynatmış falan olabilir

Merhaba nasıl geçti acaba uzun zaman olmuş ben şu an kötüyüm soracak kimsemde yok

X