Kulak denge sorunu yardım lütfeeeen

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ada29
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ada29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2019
46
8
86
34
Merhaba kızlar.,
Birkaç ay önce kulagımda kasıntı ve hava var gıbı hissettım Yanı kulagımdakı havayı dısarıya cıkamıyordum KBB gittim orta kulakta iltihap yok dedi sersem gibiydim basım dönüyordu beyin mr VS cekıldi bırsey cıkmadı ben yine kulaktan oldugunu düşünüyorum ama emin de degılım acaba ıc kulakta bir problem mi var üşüyünce oluyor genelde sersem gibi oluyorum bu gıbı sorun yasayanlar var mı aranızda kurtulamıyorum 1 hafta iyiyim sonraki hafta yine dönüyorum

Aynı sorun bende de var sürekli başım dönüyor gibi oluyor sersem gibiyim aynı kulağımda iltihap var Benimde o yapıyor sanırım

Geçen ay aynı şeyi yaşadım acil iltihap dedi normal kbb doktoruna gittim ve vertigo teshisi koydu 1 hafta boyunca yattım ilaçlarla anca ayaga kalktim

Ayni sorun 4 yıldir bendede var çok kötu bir durum psikojik olduğunu söyluyorlar ama asla inanmiyorum kulakla ilgili oldugunu düsünuyorum.psikolojik olsa yıllarca baş donmesinden dolayi gelişen ankisyete 3 yil tedavi oldum ilwc kullandim amq baş donmeme hicbirsey yapamadi dr.norolojiye gittim oda vertigo ilaclari verdi bir muddet ise yaradi sonra tekrar etti.k.b.b gittim epley manevari yaptı yine bir faydasini gormedim.cok kotu birsey bu bas donmesi ile yillari g3cirmek ben artik farkettimki adete 1 hafta kala dahada sikayetler artıyor o hafta gecse diye bekliyorum.doktorlar hemen psikojiye bagliyor.ha birde vitaminlerine baktirdinmi ozellikle d vitamini b 12 .d vitamini damlasi kullanirkende biraz azaltiyorr sonra yine basliyor ben artik dr gitmek istemiyorum drlardan yoruldum psikojik deyip basiyorlar ilaci ama faydada etmiyor.

Vertigo olabilir. Kristalleri yerine oturtma videoları var yapın

Benim de annemin sürekli başı döner kristali kayıyor sürekli.nasil geçer bilmiyorum maalesef.

Merhaba bı çare bulabildinizmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…